Teki all
kirg
z 27. oktoober 2005, kl 11.17 |
Tutt 27. oktoober 2005, kl 11.45 |
boamadu 27. oktoober 2005, kl 12.44 |
alissandra 27. oktoober 2005, kl 13.12 |
mees üle 40 27. oktoober 2005, kl 13.21 |
boamadu 27. oktoober 2005, kl 13.23 |
mees üle 40 27. oktoober 2005, kl 13.32 |
alissandra 27. oktoober 2005, kl 13.43 |
Mees üle 40, iga inimene on erinev ja ei saa hakata teiste eest ütlema, mis, kus ja kuidas, aga...aga inimestel on ikka suhetes probleeme, pingeid, tekib rutiin. Vot, lihtsalt rutiinist on võimalik välja tulla, aga kui mingi psühholoogiline trauma vms on kire kadumise põhjustanud, siis kahjuks ei anna parandada midagi.
Seda peaks kah ütlema, et miskipärast mehed arvavadki, et voodis õrnutsemisest piisab, vot siit see kire kadumine alguse saabki. Kui Sind tööle minnes enam ei musitata, koju tulles ei kallistata, siis voodis võid imevigureid teha palju tahes, kui ikka ei teki isu, siis...no ma ei tea, naistel käib seks rohkem läbi ajude.
Seda peaks kah ütlema, et miskipärast mehed arvavadki, et voodis õrnutsemisest piisab, vot siit see kire kadumine alguse saabki. Kui Sind tööle minnes enam ei musitata, koju tulles ei kallistata, siis voodis võid imevigureid teha palju tahes, kui ikka ei teki isu, siis...no ma ei tea, naistel käib seks rohkem läbi ajude.
boamadu 27. oktoober 2005, kl 13.49 |
mees üle 40, kirg, kirg on see, mis imetükke tegema paneb, vahet ei ole võõras või oma. Tekita naises kirge, resultaati näed tema silmades. Kaota rutiin, võta teda ootamatult, keset mingit igapäevatoimingut, mida iganes, igatahes teistmoodi kui tavaliselt, võõrana....
Ja sina, oimaivõi, hoia siin teemas mokk maas! Või minu orgasme kokku lugema, vaata et enda omad kokku saad, sa pimedas ja teki all nõukaaegsete võtete ja poosidega!
Ja sina, oimaivõi, hoia siin teemas mokk maas! Või minu orgasme kokku lugema, vaata et enda omad kokku saad, sa pimedas ja teki all nõukaaegsete võtete ja poosidega!
mees üle 40 27. oktoober 2005, kl 13.51 |
to alissandra
Asi selles oligi,et kõik muu ei kadunud ja ei olnud sellist rutiini.Ise aga ütles just vastupidist,et ilmselt ei ole tal ajudes kõik korras ja tema on aru saanud,et need teod on mõistuse vastased.Aga ikka ja jälle.
Seda küll mitmete aastaste vahedega.Aga mine tea,võibolla pole kõik ka välja tulnud.
Asi selles oligi,et kõik muu ei kadunud ja ei olnud sellist rutiini.Ise aga ütles just vastupidist,et ilmselt ei ole tal ajudes kõik korras ja tema on aru saanud,et need teod on mõistuse vastased.Aga ikka ja jälle.
Seda küll mitmete aastaste vahedega.Aga mine tea,võibolla pole kõik ka välja tulnud.
alissandra 27. oktoober 2005, kl 14.00 |
mees üle 40 27. oktoober 2005, kl 14.17 |
Ilmselt küll.
Kogu loo teeb kõige hullemaks see,et leppisime omavahel kokku-kui kumbki pool peaks omale kedagi leidma(sest elus juhtb nii mõndagi),siis räägime sellest ausalt,enne kui asi vahekorrani jõuab.Mõlema elus oli varem olnud küllalt palju pettumusi.
Vaatamata paljudele ahvatlustele,suutsin ma oma lubadust täita.
Kogu loo teeb kõige hullemaks see,et leppisime omavahel kokku-kui kumbki pool peaks omale kedagi leidma(sest elus juhtb nii mõndagi),siis räägime sellest ausalt,enne kui asi vahekorrani jõuab.Mõlema elus oli varem olnud küllalt palju pettumusi.
Vaatamata paljudele ahvatlustele,suutsin ma oma lubadust täita.
Lisa postitus