Teki all
grupiseks?

mõtlik 17. oktoober 2007, kl 15.28
Kui palju on inimesi, kes harrastavad grupiseksi? Sattusin hiljuti vestlusringi, kus paar inimest väitis, et see on neil tavaline ja igapäevane asi. "Grupp" oli küll väike, 2 naist + 2 meest või 1 naine ja 2 meest ...aga ikkagi, võttis kohe mõtlema, et olen ma millestki ilma jäänud vä.... ????
Jagage kogemusi, pliiz...

miks sa ennast siis 17. oktoober 2007, kl 15.50
grupiliikmeks ei pakkunud--paergast oleksid juba aktsioonis old:)

v 17. oktoober 2007, kl 16.09
heh, njah ma olen ka samas mõttes autoriga, paljud räägivad et teinud ja virki ja värki, aga enamasti küsid kellegilt siis on vastus et njah et see oleks imelik ja ei suudaks küll vaadata kuidas mõni kütaks enda naist ja vastu pidi et naine vaatab kuidas paned tal sõbrannad, et tekitab ebamugavusi!

Aili 17. oktoober 2007, kl 16.24
Teema on õiges kohas, loomulikult on tegemist voodirõõmuga. Kaunist õhtut kõigile! Aili

ddede 17. oktoober 2007, kl 16.46
See siiski haruldus. Grupiseksi harrastamine näitab et suhtes midagi väga mäda, kuid ei tunnistata veel. Ja neist suhetest pika peale asja ei saa.

Adriana 17. oktoober 2007, kl 20.14
mul tuleb paar korda kuus grupiseksi ette.
aga noh, üks mees on ikkagi parem kui grupikas;)

N28 17. oktoober 2007, kl 21.06
no ma saan aru, et seda juhtub korra või paar. aga et lausa harrastatakse??? minu jaoks on kuidagi vildakas.
ise olen korra sattunud kolmekesi seksima. oli omamoodi kogemus... aga jäägugi see selliseks pikantseks üksikjuhtumiks.

emis 17. oktoober 2007, kl 23.36
millestki oled kindlasti ilma jäänud. AIDS-ist näiteks...

M 18. oktoober 2007, kl 11.52
Ma just tunnen, et ei ole millestki ilma jäänud.
Loomaaed on suur ja loomad ernevad.

Enelen 18. oktoober 2007, kl 14.13
Me ka kord kuus ikka teeme midagi ergutavat! Lihtsalt on nii kujunenud ja oma seltskond ka nagu olemas selleks. Igati toredad ja tegusad inimesed. Ei näe selles midagi halba, tore ikka ja alati ootame uut kohtumist. Meil nii, et enamasti ka alati mõni uus ja huvitav koht ja vahel ka uusi inimesi olnud ja tulnud. Aga muidugi saab see ka olla väga ebameeldiv kui on kõik sellega seonduv ebameeldiv. Inimesed ju erinevad! Ma tean ka ühte tuttavat kes väidab, et pole kunagi mehelt suhu võtnud, vat on ikka tase eks! Kaunist päeva kõigile!

kutt 18. oktoober 2007, kl 18.09
Kuna mu naine ei ole vist teist meest veel proovinud siis arutelu käigus selgus ,et tal pole selle vastu midagi, kui kutsun oma sõbra kolmandaks. Annan siis teada mis juhtus.

Moonika 18. oktoober 2007, kl 18.53
Esimene kord töökaslanna oma mehega kutsusivad meid nädalavahetuseks endapoole. Meie mehega saunas ja kõpsti, olid nemadki alasti platsis. Terve nädalavahetus ainult seksiga tegelesime, nii erutav oli:))) Sellest ajast võtame mehega vahel midagi põnevad ette; mõne teise abielu paariga, 2N+1M, 1N+2M.
Armukadedust ei mingit, partnereid peab hoolikalt valima.

d 19. oktoober 2007, kl 21.34
haiged inimesed olete kas on vaja seda auku nii palju nühkida?????jube

Mina leiaks ka sellise naise 15. juuni 2021, kl 09.27
Keegi selline vaba naine siin veel liigub siis anna teada endast! Ma tahaks ka naist keda võib jagada, kes seksis avameelne. 27 aastane kutt olen.

Vallaline ja vaba 21. oktoober 2022, kl 18.22
Tere. Soovin leida omale elukaaslaseks vaba ja vallalist naist. Naisele endale võiks ka meeldida grupiseksi harrastus ühises kooselus olles. Naised vanuses 20-40.eluaastat. see mu Skype-live:85c843684b988973

Anonimus 22. oktoober 2022, kl 02.11
Päris erutav tundub kui mõtled endast hoolitsevast paarist )
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!