Teki all
sex musta nahavarvi mehega
ebby-le 31. märts 2008, kl 01.35 |
ebby 31. märts 2008, kl 01.37 |
ebby-le 31. märts 2008, kl 01.39 |
ebby 31. märts 2008, kl 01.41 |
ebby-le 31. märts 2008, kl 01.46 |
ebby 31. märts 2008, kl 02.06 |
ebby-le 31. märts 2008, kl 02.40 |
ebby 31. märts 2008, kl 02.43 |
ebby-le 31. märts 2008, kl 02.57 |
ebby 31. märts 2008, kl 03.00 |
Ei olnud lapsehoidja ja inimesi oli muidugi igasuguseid, häid, halbu, nii valgete kui mustade kui teiste rahvuste hulgas aga millegi pärast said inimesed koos elatud kortermajas, koos oldi poes, pargis jne. Kui siia tuleksid elama mõned mustanaahlised siis huvitav, kas samamoodi suudetaks koos elada? Muidu olin Indianapolises.
ebby-le 31. märts 2008, kl 03.15 |
aga seda ma just tahtsingi öelda, ei ole see usa mingi eriline näidis, sama mis igalpool, ka eestis:D
siin ju saadakse ka elatud. eestil on ainult üks miinus, eesti on väga väike. siin oleks mõne aastaga pilt väga värviline:D
mul isiklikult ei ole nende vastu midagi. ei vihka ega ei tunne ka puudust aga seda küll ei tahaks :DDD
siin ju saadakse ka elatud. eestil on ainult üks miinus, eesti on väga väike. siin oleks mõne aastaga pilt väga värviline:D
mul isiklikult ei ole nende vastu midagi. ei vihka ega ei tunne ka puudust aga seda küll ei tahaks :DDD
ebby 31. märts 2008, kl 03.16 |
stella 31. märts 2008, kl 09.10 |
ropp raivo 31. märts 2008, kl 11.03 |
tra lollid valged emased vitupead. On ammu teada et pärdikrahvas on ise ülimalt vaenulik valgete vastu. Muudkui vigisevad oma orjasaatusest. Kuradi ruberoidid, olgu õnnelikud et valged nad oma kultuuriruumi vedasid nende elevandi sitast majadest, aidsist ja näljast. Aidsi ajavad ka valgete kaela, tegelt on aids ju ahvide neeruhaigus ja paljud neegrisuguvõsad söövad tänapäevalgi ahviliha, kusjuures ahvi veri on delikatess. Ühesõnaga on pigid ajalooliselt laisk rahvas millest tuleneb ka nende rumalus. Kujutage nüüd ette selle valge vitu mentaalset võimekust kes nendega nussima ja sigima hakkab! Sellise kotitäie kusekollast pauku oleks võinud stelluska isa küll omale sokki põrutada.
stella 31. märts 2008, kl 11.04 |
ei hinda inimesi nahavärvi jär 31. märts 2008, kl 14.04 |
tee 31. märts 2008, kl 15.14 |
eelmisele 31. märts 2008, kl 15.17 |
irw 31. märts 2008, kl 15.21 |
naljatilk 31. märts 2008, kl 15.29 |
tudeng 31. märts 2008, kl 16.34 |
naine 31. märts 2008, kl 17.47 |
ropp raivo on täitsa omaette tase, väga hale.
olen rahvuslane ja eelistan kodumaal näha puhast eestlast mitte latiinot või mustanahalist aga kui keegi minu kaaskodanikest on armunud mustanahalisse, kohe tõsiselt ma mõtlen, siis ma soovin neile edu ja õnne! Inimene on ikkagi inimene sõltuvalt nahavärvist!! aga kui võimalik, siis vaadake ikka oma rahvusest inimesi ja hoidkem üksteist, kallis eesti rahvas!
olen rahvuslane ja eelistan kodumaal näha puhast eestlast mitte latiinot või mustanahalist aga kui keegi minu kaaskodanikest on armunud mustanahalisse, kohe tõsiselt ma mõtlen, siis ma soovin neile edu ja õnne! Inimene on ikkagi inimene sõltuvalt nahavärvist!! aga kui võimalik, siis vaadake ikka oma rahvusest inimesi ja hoidkem üksteist, kallis eesti rahvas!
ka naine 31. märts 2008, kl 18.17 |
jk 31. märts 2008, kl 18.20 |
Kõik inimesed ei peagi kõrgharidusega olema ja kui oleks, ei saaks kõik erialast tööd, sest ühiskonna toimiseks on vaja palju palju ameteid, mis ei nõua kõrgharidust. Eesti ühiskonna viga ongi see, et nende lihttöödega, mis on riigi jaoks väga vajalikud, ei ela normaalselt ära. Heaoluriikides saab koristaja üksi elades endale rahulikult korteri ja auto osta(okei, pangalaenuga) ja lisaks sellele veel puhkuse ajal reisima minna. Ehk siis elada tavaliselt, rahulikult, ei pea söögi pealt meeletult kokku hoidma, võib riideid osta jne jne. Tavalised inimesed tahavadki endale sellist rahulikku elu, nad ei tahagi mingiks superstaariks või presidendiks saada. tahavad elada ja olla rahul.
irw 31. märts 2008, kl 20.06 |
Eestlased armastavad omasuguseid. Kui mitte, siis oled riigi reetur! Ja reeturid tuleb purki pista.
Mul pole mitte midagi sellest, kui neegrid elavad OMA kodumaal. Elagu, mul pohh. Ärgu tulgu karglema, et neile tehakse liiga, kui ise on oma @!#$ võõrale maale maha istunud. Traa... Tahate väita, et negrud ei tapa? Nad mitte ei tapa ainult valget rassi vaid ÜKSTEIST ka. On alles sõbralik ja tore rass eksole. Ja siis vigisete, et valged on rassistid ja pole tolerantsed. Kui päris aus olla, ei saa nii naiivne ükski inimene olla. Selline musta-valge vaheline rassism on vastastikune!
Mul pole mitte midagi sellest, kui neegrid elavad OMA kodumaal. Elagu, mul pohh. Ärgu tulgu karglema, et neile tehakse liiga, kui ise on oma @!#$ võõrale maale maha istunud. Traa... Tahate väita, et negrud ei tapa? Nad mitte ei tapa ainult valget rassi vaid ÜKSTEIST ka. On alles sõbralik ja tore rass eksole. Ja siis vigisete, et valged on rassistid ja pole tolerantsed. Kui päris aus olla, ei saa nii naiivne ükski inimene olla. Selline musta-valge vaheline rassism on vastastikune!
kahjuks eestlane 31. märts 2008, kl 20.10 |
ja valged inimesed üksteist ei tapa jah, meil ju vanglates istuvad ainult mustanahalised, eks ole. Sina oled naiivne jah, kui üldistad ja arvad, et absoluutselt kõik musta nahavärviga inimesed on pahad. Tore, et siit riigist ära saan, ei taha selliste inimestega ühe maatükki jagada, pistke see eesti riik endale pe....e, mul on tõsiselt häbi, et olen eestlane.
Lisa postitus