Teki all
Pole voodikaaslast!
Naine 47 16. oktoober 2002, kl 12.46 |
elfar 16. oktoober 2002, kl 13.02 |
siin neid kindlasti pole. www.flirt.ee - vot sealt võid mõne leida.
teema pealkiri küll selline, et sobib ka üheöösuhe ja armukeseks olemine. tegelt on ju vanus sul juba selline, et kust sa poissmehe ikka leiad, ja kui mõni ongi, siis see täitsa normaalen pole kindlalt. hoiab ikka emme põllepaeltest kinni. seega jäävadki aks abielumeheb, lahutatud mehed või lesed. sa seda mamma mia saadet vaatasid kus räägiti interneti abil toimuvatest pimekohtingutest (varasem vihje flirdile).
teema pealkiri küll selline, et sobib ka üheöösuhe ja armukeseks olemine. tegelt on ju vanus sul juba selline, et kust sa poissmehe ikka leiad, ja kui mõni ongi, siis see täitsa normaalen pole kindlalt. hoiab ikka emme põllepaeltest kinni. seega jäävadki aks abielumeheb, lahutatud mehed või lesed. sa seda mamma mia saadet vaatasid kus räägiti interneti abil toimuvatest pimekohtingutest (varasem vihje flirdile).
Naine 47 16. oktoober 2002, kl 13.19 |
issver 16. oktoober 2002, kl 13.22 |
elfar 16. oktoober 2002, kl 13.28 |
mies 16. oktoober 2002, kl 13.32 |
elfar 16. oktoober 2002, kl 13.43 |
voodikaaslane pole sugugi üheöösuhe, kulla mies, sellistest asjadest võiks ikka üks inimene aru saada. voodikaaslane võib sul aastaid eksisteerida. ma ju räägin, et voodikaaslane on oluliselt parem kui elukaslane, kuidas see saakski siis üheöösuhe olla. õpi lausetest olulist välja noppima, ära lahmi niisama.
aga sa mine siis ise, paku ennast.
aga sa mine siis ise, paku ennast.
maxina 16. oktoober 2002, kl 13.44 |
mies 16. oktoober 2002, kl 14.32 |
1.Mina nopin lausest välja selle mille leian.
2.Ma ei saa ennast naine47 -le pakkuda.
3.Ma ei lahmi niisama, loe oma kommentid järjest läbi ja nopi sealt ISE välja mõte mis nendest tekib.
Voodikaaslane voodikaaslaseks... mitte selles pole asi, aga mis ma sulle ikka seletan, tundub et oled veel liialt noor mõistmiseks ...või siis lihtsalt aru napib ..:PPPPPPPPP
2.Ma ei saa ennast naine47 -le pakkuda.
3.Ma ei lahmi niisama, loe oma kommentid järjest läbi ja nopi sealt ISE välja mõte mis nendest tekib.
Voodikaaslane voodikaaslaseks... mitte selles pole asi, aga mis ma sulle ikka seletan, tundub et oled veel liialt noor mõistmiseks ...või siis lihtsalt aru napib ..:PPPPPPPPP
elfar 16. oktoober 2002, kl 15.09 |
laivi 16. oktoober 2002, kl 16.29 |
Siit aga edasi järgmine küsimus. Kui pole kaaslast ja te soovitate teda otsida näiteks üheöösuhetest... Kas siis ei teki lõpuks tunne, et oled kui kalts, kellel jalgu pühitakse...ja seda veel enese vabal tahtel. Mina naisena küll ei suuda minna välja üheöösuhete kaudu otsima püsivamat suhet. Mida siis sellisel juhul teha?
maxina 16. oktoober 2002, kl 17.20 |
elfar 17. oktoober 2002, kl 09.49 |
to laivi
aga kuidas teda siis üldse otside, seda voodikaaslast? üheöösuhtest võib ju areneda kaheöösuhe, siis edasi kolmeöösuhe jne. ühelgi mehel ei ripu ju silti kaelas, et mina olen mitmeöösuhe. kuidas siis seda püsisuhet leida ja luua kui kõikidest võimalustest ära öelda. võib-olla sellepärast polegi voodikaaslast, et pelgate katsetada. aga ka püsivoodikaaslasega tuleb kõigepealt esimest korda magada. aga kui seda esimest korda vältida, siis lihtne ja loogiline - polegi kaaslast.
ja kuidas sina siis seda püsisuhet otsid? äkki räägid siin probleemi tõstatajale ka omi häid mõtteid kui leiad, et see teiste poolt pakutu on täielik totrus. kritiseerida pole mõtet, pigem ikka head nõu anda.
aga kuidas teda siis üldse otside, seda voodikaaslast? üheöösuhtest võib ju areneda kaheöösuhe, siis edasi kolmeöösuhe jne. ühelgi mehel ei ripu ju silti kaelas, et mina olen mitmeöösuhe. kuidas siis seda püsisuhet leida ja luua kui kõikidest võimalustest ära öelda. võib-olla sellepärast polegi voodikaaslast, et pelgate katsetada. aga ka püsivoodikaaslasega tuleb kõigepealt esimest korda magada. aga kui seda esimest korda vältida, siis lihtne ja loogiline - polegi kaaslast.
ja kuidas sina siis seda püsisuhet otsid? äkki räägid siin probleemi tõstatajale ka omi häid mõtteid kui leiad, et see teiste poolt pakutu on täielik totrus. kritiseerida pole mõtet, pigem ikka head nõu anda.
drikke 17. oktoober 2002, kl 10.24 |
Naine 47 17. oktoober 2002, kl 13.24 |
elfrar 17. oktoober 2002, kl 14.07 |
ega siis muud üle jää kui ikka ringi vaadata ja otsida, sest ega neid polegi nii kerge leida. aga pead ikka ka üheöösuhteks valmis olema, sest mine tea, äkki hakkab just see asi edasi susisema. ja ära neid igasugu kaltsujutte küll tõepähe võta. see on puhta loll jutt. muidu sa ei leiagi. ma ei arvagi, et kuskilt kõrtsi pead mehi lantima minema, sealt kindlalt midagi head ei leia. a just internet, igasugused üritused, iial ei või teada.
naisisik 17. oktoober 2002, kl 15.58 |
elfar 17. oktoober 2002, kl 16.03 |
maxina 17. oktoober 2002, kl 19.47 |
mees 18. oktoober 2002, kl 01.19 |
elfar 18. oktoober 2002, kl 14.17 |
kahjuks olen üksik laps. aga mine sa seda isa tea, äkki on kuskil keegi veresugulane.
aga hingesugulased oleme vist küll.
tegelt ma kogu aeg imestan, millist ajupesu siin need moraalijüngrid teevad. on ikka piiratud ellusuhtumine ja sellega seoses tuleb kohe sallimatus ja enda mõtete ainuõigeks pidamine. teised kõik on mingid hoorajad ja armunäljas mutid. IRW!
aga hingesugulased oleme vist küll.
tegelt ma kogu aeg imestan, millist ajupesu siin need moraalijüngrid teevad. on ikka piiratud ellusuhtumine ja sellega seoses tuleb kohe sallimatus ja enda mõtete ainuõigeks pidamine. teised kõik on mingid hoorajad ja armunäljas mutid. IRW!
elfar 18. oktoober 2002, kl 14.19 |
maxina 26. oktoober 2002, kl 14.00 |
Lisa postitus