Teki all
ai-aiii.........?
xxxx 20. oktoober 2002, kl 21.15 |
vuubets 20. oktoober 2002, kl 21.52 |
pips 20. oktoober 2002, kl 22.25 |
xxxx 20. oktoober 2002, kl 22.45 |
pips 20. oktoober 2002, kl 22.46 |
eye 21. oktoober 2002, kl 09.20 |
ma küll kisasin nigu ratta peal
a jube oli ka
mis siis, et ülesköetud, valmis igati, mees oli väääääga õrn, tampoone olin kasutanud, mingit hirmu muide ei olnud, sest arvasin, et need faktorid teevad mu esimese vahekorra valutuks. irw. ei teinud, alles poolel teel sisse sain aru sellest.
a muide, selle sama esimese korra lõpus oli mul kontrastselt hea ka, kohe ikka j u b e d a m a l t hea.
mu sõbrantsidelt jälle kuulnud, et valu, verd ja veelkord valu polnud absoluutselt, nagu polekski esimest korda.
nii ja naa seega :)
a jube oli ka
mis siis, et ülesköetud, valmis igati, mees oli väääääga õrn, tampoone olin kasutanud, mingit hirmu muide ei olnud, sest arvasin, et need faktorid teevad mu esimese vahekorra valutuks. irw. ei teinud, alles poolel teel sisse sain aru sellest.
a muide, selle sama esimese korra lõpus oli mul kontrastselt hea ka, kohe ikka j u b e d a m a l t hea.
mu sõbrantsidelt jälle kuulnud, et valu, verd ja veelkord valu polnud absoluutselt, nagu polekski esimest korda.
nii ja naa seega :)
mannu 21. oktoober 2002, kl 13.49 |
mimi 21. oktoober 2002, kl 18.43 |
Minul oli küll kohutavalt valus. Muidu oli suurepärane ettevalmistus: pikk eelmäng, hooliv partner ja kõik nagu seksiõpikus, aga verd tuli pisut (linu küll ei määrinud) ja valus oli lihtsalt kirjeldamatult, pisarad jooksid silmist sorinal. Hea, et partner ikkagi kindlameelseks jäi ja asja lõpule viis, imetlen teda selle eest! Ja tagantjärele on mälestused ikkagi parimad!
muki 21. oktoober 2002, kl 19.54 |
mia 22. oktoober 2002, kl 00.31 |
ninnu 22. oktoober 2002, kl 16.21 |
efca 23. oktoober 2002, kl 10.55 |
pisike 24. oktoober 2002, kl 11.20 |
CAROL 24. oktoober 2002, kl 16.35 |
xxxx 26. oktoober 2002, kl 12.48 |
MIKS TE ARVATE,ET rubriik "voodimured" on mõeldud täiskasvanutele? tehke siis toimetajale ettepanek,et ta keelaks noortel siia tulemast või kirjutaks juurde:"VOODIMURED TÄISKASVANUTELE"
Kas te olete uhked,et ise olete süütuse kaotanud ja siis võite süütutele ülevalt alla vaadata?
Vähemalt see on hea,et mõned (väljaarvatud efca,ninnu,muki,vuubets ja pips) on normaalsed! mõistvad syytute suhtes.......
Kas te olete uhked,et ise olete süütuse kaotanud ja siis võite süütutele ülevalt alla vaadata?
Vähemalt see on hea,et mõned (väljaarvatud efca,ninnu,muki,vuubets ja pips) on normaalsed! mõistvad syytute suhtes.......
Lisa postitus