Ausalt öeldes suuremat peavalu tekitab tõepoolest tütar, kes käib 25 - aastase noormehega. Noormees on kõrgharidusega ja tundub hoolitsev ka, aga mingil põhjusel põleb mul ikkagi väga tugev "ohutuluke". 25 ja 15 aastane on ikka kahtlemata väga erineva arengutaseme ja elukogemusega, kardan, et noormees võib mu tütrele lihtsalt haiget teha (tahtmatult). Ma mitte ei tahaks, et mu tütre esimene ja suurem tunne lõppeks kogemusega stiilis "mehed tahavad ainult ühte ja kui saavad selle, siis kaovad". Sest tegelikult on ju ikka päriselt asjad teistmoodi. Kuid laita ja keelata ma seda suhet ometigi ei suuda, sest armunud ja kogenematu tütarlapse maailmapilt on tahes-tahtmata pisut kõverpeeglis.
Alateadlikult tahaksin ära hoida tagajärgi, mis võivad, kuid ei pea tulema. Ehk ka osaliselt enda sarnase elukogemuse tõttu... Ja tean väga hästi ka seda, et keelatud vili on kõige magusam.
Eks iga ema tahab, et ta laps teeks õigeid ja väga õigeid valikuid. Ja mitte et see oleks nüüd emalik ülereageerimine ja ahviarmastus, aga mu tütred on lisaks noorusrumalusele veel tõeliselt ilusad ka!:-) Raske on olla ema!!!:-))
A
P.S. Aitäh nõuannete eest!