Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
kuhu küll sperma jätta?

zoe 25. november 2002, kl 23.17
kui seksite, ilma kondota ja siis mees laseb sisse, siis mida selle spermaga teha?minna wc-sse kohe suure jooksuga või jääda magama see enda sees??

keski 25. november 2002, kl 23.22
Eks see olene puhtalt ju Su enesetundest ja sperma kogusest ;) Vahel on parem puhtana magama minna, samas teinekord olen pikast päevast ja/või raputavast seksist nõnda väsinud, et pole mingit jaksu ega tahtmist ennast kasima minna. Kui ei karda plekke linal, siis naudi kallima kaisus uinumist kohe pärast ühist naudingut.

nauding 26. november 2002, kl 01.56
Jää rahulikult magama...Kaob kogu nauding, kui jooksed edasi-tagasi...Hommikul kahekesi koos pesema:)

Minna 26. november 2002, kl 09.10
ehh....nää jäin ka magama 1x nii ja nüüd olen toreda poja ema:)

hm 26. november 2002, kl 09.12
kui spewrmat ika väga palju on ja sa kaissu poed siis on mehel arvatavasti nats ebameeldiv kui ükskord hakkab sealt seda välja imbuma!

niih 26. november 2002, kl 09.17
Eks ta ebamugav ole kohe kasima kapata,aga muideks,minupuhul olen täheldanud,et tõhus antibeebi vahend....olen nimelt pillide vastane ja kasutan spiraali.Juhtus siis nii,et spiraali kasutusiga sai täis,pidin natsa ilma läbi ajama,kalluga kummivihkajad mõlemad.Seda kasima kappamise meetodit kasutasin
just ovulatsiooni perioodil ja üritasin nii hakkama saada,et oleks asja ka vetsust läbi minna peale "seda".Happeline keskond
ja enese korralik kasimine tagas igastahes minule muretu
pillivaba ja titevaba elu:)
Ja tegelikult...omal kah mõnusam pärast kaisus olla,pealegi
on hommikul meeldivam üks ennetööd kähkukas ära teha,puhtam ja
värskem ja aroomivabam tunne nagu:P

kurrr-njau 26. november 2002, kl 10.03
kasutan esmaabi vahendina salvrätikuid voodikõrval
vahel kui päevane aeg, siis muidugi kohe pessu, väljas kyll ebamugav nirisevana liikuda, öösel ei viitsi vannituppa marssida, palju lihtsam salvakatega läbi ajada ja hommikul koos väike duzz võtta ja...

vip 26. november 2002, kl 10.08
ikka taskusse, pärast hea kooli sõbrantsidele jagada, nii näpuotsaga, irw

vot 26. november 2002, kl 13.57
meil sellex voodi k6rval v2ike r2tik....paned aga pepu alla ja uinud...:) pesema l2hme ommikul koos...aga jah...selles suhtes loodus pisikese n2puka teind.... mina igatahes ehmusin p2rast esimest korda 2ra kui n6rguma hakkasin.....tervise6petuses seda meile ei r22gitud......its:)

teadja 26. november 2002, kl 14.17
Kas te teate, et ALATI kui naisele on sperma sisse lastud, peab minema esmalt pissile ning selle välja laskma ja siis pesema?! Sperma sissejätmine võib tekitada teatud haigusi.

nana 26. november 2002, kl 16.03
Teame-teame, pärast kantselda neid haigusi ja tissita ja poputa ja vaheta neil mähkmeid ja vii jalutama...

kiku 26. november 2002, kl 17.36
irw nana :) aga jah peale sexi mingi rätik v midagi sellist mis kätte juhtub natsa kükitad ja kõik on ok.. ommikul pesema kui varem ei viici...

santamaria 26. november 2002, kl 18.22
sperma sissej2tmine nyyd peale raseduse muud kyll ei tekita, pissilk2imine spermat v2lja lasta kuidagi ei aita ja pesemine rasestumisvastase vahendina on sama kasutu.

pipe 26. november 2002, kl 19.20
pissilkäimisega saab siiski osa spermat välja lasta. ja pesemine vahel muide aitab ka rasestumisvastase vahendina, kui pesta end seest poolt

muki 26. november 2002, kl 19.40
seestpoolt pesemine on siiski minu teada ebasoovitav... ei mõju su sisekliimale hästi... Pissilkäimine aitab vast niipalju, et pissimise ajal istud sa nagu muuseas kenasti tupeavaga allapoole, kust siis suurem osa spermat välja voolab.. gravitatsioon ikkagi... mis aga välja ei voola, see ei kipu sealt tuntavalt tilkuma ka hiljem.

Mürakaru 26. november 2002, kl 19.50
No mina arvan, et eks igaüks ise teab, mida spermaga peale hakata. Kas näpuotsaga naabritüdrukule, wc potist alla, pesema või sellega koos magama. Ise eelistan pesemist.

juuli 27. november 2002, kl 09.58
minul on padja all püksikud pesukaitsega - tõmban need siis jalga ja ei häiri miski..:))

kogenu 27. november 2002, kl 14.36
nuujah....kui nüüd selle "pesemise" all mõeldakse tupeloputusi veega, millele lisatud sidrunimahla või lahjendatud äädikat, siis kunagi ennemuistsel ajal (20 aastat tagasi) oli see küll kasutusel raseduse vältimiseks. Viljakate emandate puhul mitte kuigi tõhus variant...

ats 28. november 2002, kl 01.40
miks tarvitada spermat vaid seespidiselt? kõik looduslik ja ise toodetud heaolu teenima.milleks kõlava nimega nahka niisutavad ja toitvad konservante täis kreemid kui oma taadi käest saad värsket,loodussõbralikku,kodumaist jne...head määrimist!

Pille 19. detsember 2002, kl 11.38
ats,

väga õige! Ma ise kasutangi kallite ihukreemide asemel mehe spermat, määrin pärast seksi sellega ihu,vahel määrib mees ja tohutult erutav on
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!