Teki all
mis on petmine?
Inga 01. detsember 2002, kl 18.52 |
Miks peetaks just intiimsuhteid väljaspool abielu petmiseks? Mis üldse on petmine? Ma tean mitmeid naisi, kes elavad oma mehega lihtsalt sellepärast, et kellegagi elada, armastus on kadunud ja tehakse vaid nägu, et hoolitakse.Selja taga aga räägitakse väga, ütleks et, põlastavalt. Minu arvates on see petmine. Mina aga armastan oma meest, meil on hea klapp, kuid juhtus nii, et veel üks mees hakkas meeldima.Tõsiselt.Jõudsime seksini ja ka see klapib.Mail on, millest vestelda jne. Samas ma ei tunne süüd oma mehe ees, sest armastan teda. Kas see on imelik?
mummu 01. detsember 2002, kl 19.48 |
Inga 01. detsember 2002, kl 20.11 |
Kuigi ma ei poolda ja eriti ka ei oska valetada, tuleb meil elus asjaolude sunil ikka eag-ajalt valetada. Miks siis seda just eriti suureks patuks peetakse? Mina ise arvan(mul praktika siiski puudub), et mind ei riivaks, kui ma teada saaks, et mehel on veel keegi, kui see meie omavahelisi suhteid pole siiani muutnud(s.t mina ei märka)
nunii 01. detsember 2002, kl 20.41 |
Eks see ikka petmine ole. Sina ei tunne seda sellepärast, et su mees sellest midagi ei tea ega aima miskit halba. Kui asi vastupidi oleks ja mees sulle ütleks, et tal kellegi teise naisega veel suhe. Aga kallis ära pahanda. Meie suhet see ei kõiguta.... daaaa.. mis sa siis teeksid. Oleks see siis tetmine?
ebausklik 01. detsember 2002, kl 21.01 |
just 02. detsember 2002, kl 00.58 |
elfar 02. detsember 2002, kl 09.44 |
selles, et mingit süüd ei tunne, polegi midagi imelikku. tegid ju ikkagi seda, mida teha tahsid ja tegid seda teadlikult. ja mis kokkulepitud piiridest me siin räägime? igaüks seab endale omad piirid ise ja siis vaatab, mis edasi saama hakkab. pole mingeid kõigile kehtestatud ühesuguseid piire ju, aga siin hakkab jälle pihta lõputu moraalitsemine ja hukkamõistmine antud teemal.
vemmal 02. detsember 2002, kl 11.08 |
n 02. detsember 2002, kl 12.30 |
Hg 02. detsember 2002, kl 12.53 |
elfar 02. detsember 2002, kl 14.52 |
Mees32 02. detsember 2002, kl 15.00 |
leppige mehega kokku, kuidas teistega intiimsust nautida.üks lahendus on selline, et lähete koos teisele paarile külla seksi nautima.alguses tundus endale kuidagi imelik, käisin ikka omapead naistes, aga nüüd käime koos teiste paaridega nädalalõppe veetmas ja pean ütlema, et meeldib mõlemale.
jublakas 02. detsember 2002, kl 15.50 |
jama, juba see kuidas sa seda kirjutad, annab märku, et miski su sees kriibib. Midagi sellist, et keegi joob su piima ära, aga ütleb, et tema pole joonud. Meeldivad sulle sellised? Tavaliselt nimatatakse neid valevorstideks... Valel on aga lühikesed jalad ja lühikeste jalgadega neiud pole eriti ilusad :(
ninnu 02. detsember 2002, kl 16.07 |
nuu 02. detsember 2002, kl 18.47 |
Seksuaalne vahekord ei ole petmine.
Petmine on hingeline. See on petmine, kui elad koos inimesega, keda sa ei armasta...aga väidad talle, et armastad.
Seks on meelelahutus, maandamine, rutiinitapje jne. Seks on nagu toit, jook, uni - füsoloogiline vajadus.
Kui keelad partneril teistega seksimise, näitad ainult enda suurt omanikutunnet...armastusega pole siin midagi pistmist.
Pealegi, õiget armastust ei suuda tappa ükski kehaline vahekord. Nii arvan mina...
Petmine on hingeline. See on petmine, kui elad koos inimesega, keda sa ei armasta...aga väidad talle, et armastad.
Seks on meelelahutus, maandamine, rutiinitapje jne. Seks on nagu toit, jook, uni - füsoloogiline vajadus.
Kui keelad partneril teistega seksimise, näitad ainult enda suurt omanikutunnet...armastusega pole siin midagi pistmist.
Pealegi, õiget armastust ei suuda tappa ükski kehaline vahekord. Nii arvan mina...
Minna 03. detsember 2002, kl 11.00 |
mina sinu mehe asemel ei tahaks olla. olen seda tunnet kogenud ja isegi oma vanelasele ei soovita sama tunnet. sinul jah hea on valida kahe mehe vahel, aga mida peab tegema sinu mees? tema peab ainult ootama ja lootma, et sa lõpuks ikka valiksid tema (juhul kui ta teada saab sinu vasakule panemistest). kui ta ikka tahab peale sellist teada saamist sinuga jääda.
Hg 03. detsember 2002, kl 12.16 |
Seda ma ei tea kas sul läheb seda arvamust vaja, kuid avaldada ju ikka võib või on nii, et tõelised pereväärtused on juba tabuks kujunemas...
Meeletu petmine, petmine käib... ma nimetaksin seda hooramiseks e litsilöömiseks...Vanasti ju nimetati nii... kuid muidugi nüüd on see kohutav tabu...
Kuna Sa soovitad Ingale litsi lüüa, siis peab ju keegi selle välja ütlema...
Meeletu petmine, petmine käib... ma nimetaksin seda hooramiseks e litsilöömiseks...Vanasti ju nimetati nii... kuid muidugi nüüd on see kohutav tabu...
Kuna Sa soovitad Ingale litsi lüüa, siis peab ju keegi selle välja ütlema...
muska 03. detsember 2002, kl 12.31 |
Seda nüüd küll litsilöömiseks nimetada ei saa kui naine peab mehe kõrvalt armukest. Litsilöömine seostub ikka valimatult ja ohjeldamatult meestega magamises ja selle eest ka tasu võtmises. Mina pole siin küll üheski kommis lugenud, et Inga, hakka litsiks. Pealegi, tal on juba kõrvalsuhe ja ta paistis sellega päris rahul olevat, mis siin siis enam soovitada. Paistab, et lugedes 17 kommi ära, on esimese sisu mõnel juba meelest läinud! Paneb absoluutselt imestama selline asjadele lähenemine ja nii veidrate võrdluste välja pakkumine. Las ikka igaüks ise otsustab mis õige, olukordi nii erinevaid, kuidas ikka saab kõik ühte patta panna. Igas valdkonnas lööb välja see eesti inimesele nii tüüpiline ruigamine asjade üle, mis natukenegi erinevad või kui keegi on oma eluga rahul ja julgeb ka selda öelda.
peetruz (to inga) 03. detsember 2002, kl 13.27 |
Petmine on see loomulikult, nii füüsilise kui vaimse poole pealt, juhul kui te pole sellises ülivabas elukoralduses just omavahel kokku leppinud.
Olen ise kogenud ja kõrvaltki näinud, kuidas sellised tiivaripsutused, isegi ilma seksita, mehe üsna põhja ja tohutusse kriisi võivad ajada ja ma küsiks, kas sa tahad seda oma mehele teha? Tohutu hoop mehe eneseuhkusele igal juhul.
Me ei usu, et ükski normaalne mees on südames nõus oma naist mingi võõraga jagama. Kui asi ilmsiks tuleb, on teil kaks lahendust, mees kas jätkab tükkkk maad madalama enesehinnanguga sinu kõrval (kuni järgmise korrani), või siis jätab kohe maha. Sorri, aga nii ta kipub olema.
Olen ise kogenud ja kõrvaltki näinud, kuidas sellised tiivaripsutused, isegi ilma seksita, mehe üsna põhja ja tohutusse kriisi võivad ajada ja ma küsiks, kas sa tahad seda oma mehele teha? Tohutu hoop mehe eneseuhkusele igal juhul.
Me ei usu, et ükski normaalne mees on südames nõus oma naist mingi võõraga jagama. Kui asi ilmsiks tuleb, on teil kaks lahendust, mees kas jätkab tükkkk maad madalama enesehinnanguga sinu kõrval (kuni järgmise korrani), või siis jätab kohe maha. Sorri, aga nii ta kipub olema.
ahvatleja 03. detsember 2002, kl 14.23 |
polygaamne isend 03. detsember 2002, kl 14.32 |
Aga vaat mis ma ytlen - visake nüüd pealegi kividega - aga ma tõesti armastan kahte meest. ja täpselt yhepalju. Ausalt öeldes ei pea ma end sugugi perverdiks. Yhel on yhed, teisel teised head omadused, kenad inimesed pealegi ja hoolivad ka minust, tundub yhevõrra palju. Igavesti selline suhe meie yhiskonnas muidugi kesta ei saa, aga vähemalt sain teada, et selline asi on võimalik.
elfar 03. detsember 2002, kl 14.36 |
ja nüüd tuleb vemmal ja soovitab sul terve jalgpallimeeskond ette võtta. vot niimoodi tõlgendavad need kividega pildujad ilusaid suhteid inimeste vahel. ja jälle ma jõuna tagasi must-valge maailmapildi juurde ja selle juurde, et osa inimesi arvavad, et on ainult nende tõde ja teised on kõik litsid-hoorad jne.
Hg 03. detsember 2002, kl 14.51 |
Ma ei arva sugugi, et kõik on litsid ja hoorad...aga normaalne oleks, et abielu põhimõte oleks ühiskonnas väärtustatud...loogiline oleks ikka üks korraga...või mis te arvate...ma arvan, et keegi meist ei oleks just lõpp õnnelik kuuldes, et meie kaasadel on veel keegi...miks siis muidu nii palju lahutusi on...miks siis soovida, et kaasa saaks selle "rõõmsa" teadmise, et ta pole ainus...varem või hiljem tuleb see ikka välja...
nuu 03. detsember 2002, kl 14.53 |
Aeg on raputada endalt iganenud vaated! Inimene on polügaamne olend. Kohustuslik üksiksuhe ajab inimese stressi ja sööb närvid seest.
Nn. "moraal", mida on külvanud ristiusk ei sobi inimestele. Vähemalt eestlastele mitte, kes kunagi minevikus olid looduselapsed ning võtsid seksi, kui normaalset vajadust.
Nõme on suruda ennast alla, kuigi tegelikult tahaks ju küll paljudega kehalist armastust jagada. Enamus, kes siis kividega loobivad ja "moraali" kaitsevad, teeksid seda ise ka. Ausam on tunnistada: Jah, ma seksiks paljudega, kui, et väita: olen truu ja kõrge moraaliga ning siis vaikselt nurga taga pihku tagudes teistest seksobjektidest mõelda...või oma kaasaga voodis seksides ette kujutada, et paned kedagi teist...
Seks on mõeldud kõigile, kellega meeldib ja kellele meeldid.
Nii arvan mina..
Nn. "moraal", mida on külvanud ristiusk ei sobi inimestele. Vähemalt eestlastele mitte, kes kunagi minevikus olid looduselapsed ning võtsid seksi, kui normaalset vajadust.
Nõme on suruda ennast alla, kuigi tegelikult tahaks ju küll paljudega kehalist armastust jagada. Enamus, kes siis kividega loobivad ja "moraali" kaitsevad, teeksid seda ise ka. Ausam on tunnistada: Jah, ma seksiks paljudega, kui, et väita: olen truu ja kõrge moraaliga ning siis vaikselt nurga taga pihku tagudes teistest seksobjektidest mõelda...või oma kaasaga voodis seksides ette kujutada, et paned kedagi teist...
Seks on mõeldud kõigile, kellega meeldib ja kellele meeldid.
Nii arvan mina..
palle3 03. detsember 2002, kl 14.59 |
elfar 03. detsember 2002, kl 16.27 |
kes räägib siin "ausast" tunneteta seksist kuskil nurgataga? kui ikka aru ei saa, siis ei saa. seksi tehakse tunnetega. aga kui mõnel neid tundeid ei esine, siis pole ju niisama kuskil nurgataga lihtsalt nühkimise pärast hõõruda. Stressi ja kõdusõda võivad tekitada ka tuhanded muud põhjused ja samuti lahkuminekuid, on ka versioone, et just kõrvalsuhe aitab perekonda koos hoida. kui naine on õnnelik, on ka mees ja pere õnnelikud!
vüp 03. detsember 2002, kl 16.39 |
jah ega truudus ei ole alati väljapääs ja ega inimene olgu ta mees või naine ei taha halba suhet kaua kannatada(pean silmas nt. kõik muu hea peale sexi), tõesti kõrvalsuhe võib seda mingi aja koos hoida, kuid pean ikkagi õigeks olla inimese suhtes aus ja minna lahku, mitte elada kaksikelu lootuses, et teine pool ei saa petmisest(ehk ei saa meeletult haiget) teada. Pealegi kuradi valus oleks petjal endal teada saada, et partner teda ennast petab ja kui mitte, siis ei ole see enam suhe vaid mõnus kooselamine. Igale ühele oma ja jõudu jaksu!
puumees 03. detsember 2002, kl 16.58 |
Lisa postitus