Teki all
HIV
x 06. detsember 2002, kl 20.52 |
See küsimus ei lähe küll hästi siia teema alla, kuid küsin ikkagi.
Nimelt hakkas huvitama selline asi. Pidevalt räägitakse, et Eestis liigub kindlasti ringi suur hulk inimesi, kes ise ei tea, kas neil on HIV viirus või mitte. Tahaks teada, kas HIV analüüse tehakse ainult siis, kui inimene läheb ise testi tegema või tehakse need analüüsid alati, kui kuskil arsti juures on vaja mingil põhjusel verd anda? Kui ei tehta, siis minu arust oleks küll viimane aeg HIV testide tegemine iga vereproovi andmise korral.
Nimelt hakkas huvitama selline asi. Pidevalt räägitakse, et Eestis liigub kindlasti ringi suur hulk inimesi, kes ise ei tea, kas neil on HIV viirus või mitte. Tahaks teada, kas HIV analüüse tehakse ainult siis, kui inimene läheb ise testi tegema või tehakse need analüüsid alati, kui kuskil arsti juures on vaja mingil põhjusel verd anda? Kui ei tehta, siis minu arust oleks küll viimane aeg HIV testide tegemine iga vereproovi andmise korral.
k. 06. detsember 2002, kl 20.58 |
sid vicious 09. detsember 2002, kl 15.52 |
k. 09. detsember 2002, kl 15.59 |
selleks, et seda analüüsi tasuta saada, peab miskit luuletama, et see ja see korrast ära.. siis teevad.. julm küll, aga ei ole ju koigil nii palju raha, et igasugu teste teha, mis hiljem elutähtsaks voivad osutuda.. kui muud üle ei jää, tuleb kalli sotsiaalministri käest raha küsida...
mina 20. detsember 2002, kl 14.34 |
Lisa postitus