Teki all
salasoovid?
triinu-marielle 13. detsember 2002, kl 16.24 |
Tere.
mul selline küssa:
andke nõu ja kommenteerige: sain tuutavaks kutiga, kes fotograaf.põhiline osa loomingust, mida näidanud mulle, on naisaktid. suuremal osal naised kinniseotud silmadega, kleeplint suul, ketid ümber kaela ja seina küljes kinni või käed-jalad nööriga kinni seotud, mõne puhul väike haav...kõigil üsnagi piinatud näod peas....ütleb, et kõik fotod tema idee ja talle meeldib kui naine natuke kui haavatud lind...
me voodisse veel jõudnud pole...mõtlen, kui kellelegi teist on see kõik tuttav, paluks nõu, kas peaksin millegi suhtes eriti ettevaatlik/mõistev jne olema. suured tänud ette!
mul selline küssa:
andke nõu ja kommenteerige: sain tuutavaks kutiga, kes fotograaf.põhiline osa loomingust, mida näidanud mulle, on naisaktid. suuremal osal naised kinniseotud silmadega, kleeplint suul, ketid ümber kaela ja seina küljes kinni või käed-jalad nööriga kinni seotud, mõne puhul väike haav...kõigil üsnagi piinatud näod peas....ütleb, et kõik fotod tema idee ja talle meeldib kui naine natuke kui haavatud lind...
me voodisse veel jõudnud pole...mõtlen, kui kellelegi teist on see kõik tuttav, paluks nõu, kas peaksin millegi suhtes eriti ettevaatlik/mõistev jne olema. suured tänud ette!
rain 13. detsember 2002, kl 16.31 |
domina 13. detsember 2002, kl 16.42 |
triinu-marielle 13. detsember 2002, kl 17.07 |
domina 13. detsember 2002, kl 17.11 |
ky 13. detsember 2002, kl 17.18 |
triinu-marielle 13. detsember 2002, kl 17.20 |
domina 13. detsember 2002, kl 17.27 |
no mina olen enda omaga mega rahul voodis ja üleüldse,fantaasiat tal jätkubja väga osav on ka,kuigi ma tunnen ise,et jään hätta,äkki ta kaotab huvi.ütles mulle,et ma teda karmimalt kohtleks,kuid ma ei ole selles eriti osav ;(...nüüd otsin,et keegi head nõu annaks,kuidas käituda,soovitati mõnest s/m videost nippe otsida ja rohkem ise algatust teha,eks ma proovin,sest soft-seksi ajal tundus ikka,et miskit jääb puudu...
triinu-marielle 13. detsember 2002, kl 17.28 |
triinu-marielle 13. detsember 2002, kl 17.35 |
To domina:
ma soovitaks Sulle, kui teaks..
minuga hoopis see lugu, et mõnes suhtes olen ise "karm" tegelane..ja kutt heitnud ette ka, et nõnda iseteadev olen...nii et tõenäoliselt sellelt pinnalt võib meie edasises suhtes teatav konflikolukord juba etteprogrammeeritud olla...aga Sulle soovin edenemist "karmikäelisuses":-)
ma soovitaks Sulle, kui teaks..
minuga hoopis see lugu, et mõnes suhtes olen ise "karm" tegelane..ja kutt heitnud ette ka, et nõnda iseteadev olen...nii et tõenäoliselt sellelt pinnalt võib meie edasises suhtes teatav konflikolukord juba etteprogrammeeritud olla...aga Sulle soovin edenemist "karmikäelisuses":-)
julgust 13. detsember 2002, kl 18.18 |
iks 13. detsember 2002, kl 22.55 |
Mnjah 16. detsember 2002, kl 18.26 |
fds 19. detsember 2002, kl 15.02 |
Lisa postitus