Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
kingitused

mees 15. detsember 2002, kl 16.43
naised palun öelge mida teie tegelikult kingituseks saada tahate ,kas või seda mida öelda ei julgeks

pätukas 15. detsember 2002, kl 16.57
...kink ise on juba suur üllatus,mis vahet see on,siis mida...
kaob ju üllatusmoment ära,kui ütlen,mida tahan.Tahtmised
tuleb lihtsalt täita,kui võimalik,kasutamata kingituse silti...
nii arvan mina.Kuna Sa voodimurede osas sellist asja küsid,siis
ole hooliv ja tähelepanelik,küll see idee kingituseks tuleb siis iseenesest:)

päkapikk 15. detsember 2002, kl 19.54
kasuta oma fantaasiat, ainult ära kingi temakesele tselluliidi vastast kreemi! ennemini midagi kullast- "diamonds are the girls best friends..."

Margot 15. detsember 2002, kl 19.58
Mina sooviksin mingit sellist kinki, mis oleks yhistegevusega seotud. N. teatripilet, reisike, erootiline m2ng, midaiganes, peaasi, et ma saaks seda jagada oma armastatuga.
Meie mehega tavaliselt teemegi nii, et kingime selliseid kinke, kus me saame m6lemad positiivse elamuse, sest muidu oleme v2ga kiire eluviisiga inimesed ja neid koosviibitud vabu hetki on niigi v2he.
Ykski ehe ei ole nii armas ja kallis kui AEG mis sa saad veeta koos oma kallimaga.

ky 15. detsember 2002, kl 22.06
kui jõulukinki otsid, siis jõulude ajal sobib ideaalselt kingiks midagi uhket, näiteks kuld sõrmus/kõrvarõngad või ilus kell!

mummu 15. detsember 2002, kl 22.38
Mulle meeldiks lihtsalt väike tobe mõmmik (pehme ja karvane mänguasi) vmt. ka... Seda imetleks kasvõi niisama kapinurgal... Kuld ja ehted? No siis pead ikka väga hästi teadma, millised ehted talle meeldivad? Mulle kingitud kuld jääks vist lihtsalt karpi seisma, sest ei meeldi kanda! No eks vast natuke kannaks ka, sest see on kallimalt ja see on armas... Eks ta olegi-tähtis on kinkimise toiming ise.

vicky 16. detsember 2002, kl 02.05
Sõrmus või mingi ehe, kuhu on midagi ilusat ja romantilist graveeritud.

k. 16. detsember 2002, kl 12.40

ehe voi parfüüm voi midagi, mida su kallim on kaua igatsenud, aga ei ole endale ostnud voi teinud, ja sa tead täpselt, mis see on...

tegelikult on iga kingitus ilus ja hea, hoolimata hinnast, väljanägemist, lihtsalt ainult seetottu, et see on sinu poolt, sinu armastusega ostetud/tehtud ja see teebki koige onnelikumaks..

to mummu: oleks küll kummaline, kui minu kallim ei teaks, millised ehted/asjad mulle meeldivad...

b 16. detsember 2002, kl 15.00
ei saa aru, mis pistmist kingitustega voodimuredes, krt kas siis on naine shitem voodis kui kingitust ei oska osta... mul on küll alati suur nimekiri, mida soovix ...

katimari 16. detsember 2002, kl 20.00
või midagi ilusat aluspesu....

pussycat 16. detsember 2002, kl 20.17
kingi mis kingid, ära ainult satikaid kingi...

Minna 17. detsember 2002, kl 11.06
Mina tahaksin saada kõrvarõngaid näiteks, kuna ma just ühed hästi armsad ära kaotasin. Mõtle sinagi, kas sinu armsam ei oleläiajal kaotanud midagi mida ta väga väärtustas - see ei pea ju kallis olema. Samuti hea ja uus lõhn on alati teretulnud, sest seda naised kastuavad ju koguaeg. Samuti näiteks mõni pakett kohalikku tervisekeskusesse, kus saate näiteks kahekesi mõnusalt aega veeta, või siis piletid mõnele teatrietendusele või kontsertile... Nagu eelpool mainitud, midagi mida saate koos teha.

elfar 17. detsember 2002, kl 13.10
midagi ilusat, aga miks mitte ka vajalikku. parfüümiga on vist küll natuke raske, kui just pole kindlad eelistused teada, aga lihtsalt huupi küll ei soovita osta, võib väga mööda panna. ehetega tegelt sama lugu. muidugi on ka palju selliseid inimese, kellel ei ole väga spetsiifiline maitse, eks siis on ka kergem.

mummu 17. detsember 2002, kl 21.28
to k: minu tuttava kallim näiteks ei teadnud, millised ehted tema naisukesele meeldivad! Ostis siis kõrvarõngad, mis sai naisukese poolt hiljem poodi tagasi viidud! Õnneks oli mees mõistev. Vot nii on lood.

k. 18. detsember 2002, kl 16.46

ma räägin inimestest, kes üksteist tunnevad ja teineteise maitseelistustest teadlikud on...

ah ja oh 18. detsember 2002, kl 17.02
minu parim kink on olnud materiaalseid väärtusi omavate kingituste kõrval see kui oh mulle strippi tegi... pidulik õhtusöök, kus ta kutsus tuntud eesti koka meie koju, kallis vein, hea muusika. Hiljem kui kokk oli läinud, sain vapustava stripi osaliseks... poleks uskunudki, et mees on nii erutav ja tuli sellise asja peale... lõpptulemust võite ise kõik ette kujutada! Ja tähtis polnudki see, kui kalliks see kokk talle maksma läks ega 100aasta taguse veini kinnimaksmine, vaid idee oli see, mis erutas!!!

niiet, originaalsust kinkide tegemisel...

DIANA 19. detsember 2002, kl 22.50
Mind rõõmustaxki kingitus, millest juba juttu tegin- SUURE RIISTAGA MEES öheks ööx oma mehe poolt. Uh!

Mannu 19. detsember 2002, kl 23.34
Minu meelest on parim kingitus see,mis tuleb südamest.Näiteks ise tehtud on alati "hästi tehtud".Ja seda ka hinnatakse,et oled kallima nimel vaeva näinud.Teine väga hea varjant on sexpesu.See läheb alati peale,kuid ka seal peab teadma,milliseid naine eelistab...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!