Teki all
Pilidega rasedaks
tibu 15. detsember 2002, kl 17.29 |
Bayonne 15. detsember 2002, kl 18.20 |
Reede 15. detsember 2002, kl 19.24 |
ky 15. detsember 2002, kl 22.12 |
kiku 16. detsember 2002, kl 09.21 |
hoiatus 16. detsember 2002, kl 09.26 |
xxx 16. detsember 2002, kl 14.16 |
To hoiatus
Spiraal on raseduse suhtes ikka ohtlikum, statistiliselt on tõestatud, et spiraaliga rasestub kergemini, ka on emakavälise raseduse oht, mida pillidega ei ole.
Kui meelest ära läheb pane kasvõi mobiil helisema, iga õhtu kui tableti oled võtnud, pane telefon uuesti helisemise peale
Spiraal on raseduse suhtes ikka ohtlikum, statistiliselt on tõestatud, et spiraaliga rasestub kergemini, ka on emakavälise raseduse oht, mida pillidega ei ole.
Kui meelest ära läheb pane kasvõi mobiil helisema, iga õhtu kui tableti oled võtnud, pane telefon uuesti helisemise peale
iii 16. detsember 2002, kl 14.35 |
täitmatu 16. detsember 2002, kl 14.38 |
Helya 16. detsember 2002, kl 14.48 |
Kusjuures kui minule esimest korda pillid kirjutati,siis ei kysinud arst midagi.Ainult ega aborti ei ole teimud ja millal viimati päevad olid-hm!Lugesin et arst peab kysima ka muud!Suitsetamine..haigused jne.Kus tean mina kohe rääkida köigest!Tänapäeva arstid on nii hoolimatud-krt vötaks!!!!Vesi peale neile!!!
hoiatus 16. detsember 2002, kl 15.53 |
Scream 16. detsember 2002, kl 16.02 |
k. 16. detsember 2002, kl 16.07 |
no on inimesed, isegi pilli votmise aega ei suuda meeles pidada. .igal ohtul/hommikul/lounal..
ise votan kuskil 7 ja 8 vahel ohtul ja ei lähe meelest ära.. on küll suur asi, et nii raske meeles pidada..
aga selles suhtes küll oigus, et arst ei küsinud sonagi, kas suitsetan vms, mis karbi peal kirjas.. ei eelnevate haiguste kohta ega midagi... voiks ju ta peale kaevata.. voi siis uuesti minna ja lolli mängida, nt uued pillid lasta kirjutada ja siis vaadata, kas küsib neid küsimusi voi ei.. ja kui ei küsi, siis paberile alla ei kirjuta, et noustun raviga..:))) miskitmoodi peaks ju ka arstile selgeks tegema, et tema asi on tuumani minna, mitte pealiskaudselt asjaga tegemist teha.. pillide puhul vast ei tapa, aga kui ta niisama hooletu palju olulisemate asjade puhul, mis siis saab???
triinu 16. detsember 2002, kl 16.19 |
Marje 16. detsember 2002, kl 16.31 |
Ma ei saa aru, kuidas võib nii tähtis asi meelest ära minna??? Kui ma mõtlen sellele, et riskin abordiga ja selle tagajärjel võimaliku lastetusega, siis tõusen isegi tõsise pohmakaga hommikul üles ja võtan pilli sisse. Võtan pille üsna samal ajal, kõige suurem vahe on olnud 2 tundi. Minu jaoks on see muutunud sama harjumuslikuks nagu kodust väljudes kontrollitakse, kas rahakott ja mobiil on ikka kaasas. Tean, et ükski rasestumisvastane vahend ei ole 100% kindel, nii et risk on alati, aga vähemalt on kindel tunne, et olen omalt poolt kõik võimaliku soovimatu raseduse vältimiseks teinud.
Tibu, ürita võtta pille iga päev võimalikult samal ajal ja siis on 99,99999999999% kindel, et mingit ebameeldivat üllatust ei tule.
Tibu, ürita võtta pille iga päev võimalikult samal ajal ja siis on 99,99999999999% kindel, et mingit ebameeldivat üllatust ei tule.
kraaps 16. detsember 2002, kl 16.40 |
enrique 16. detsember 2002, kl 20.32 |
arvamus 17. detsember 2002, kl 16.53 |
siilike 18. detsember 2002, kl 14.59 |
Lugedes teie arvamusi, tahaks ka oma kogemuse kirja panna
Võtsin pille samuti nii kuis juhtus, ja kuna tekkisid mingid põletikud siis võtsin veel antibiootikume
aga kahjuks olin rasestunud ja arst soovitas samuti abordi kasuks, sest võib sündida vigane laps.
kuid ei julgenud riskida ja tegin selle ära Tartus Eliites dr Sõõritsa juures
aga nüüd lasin panna endale spiraali ja tean rasestumise ohust ka, kuid lean et kui jäängi siis vähemalt sünnib terve laps ja olen väga õnnelik
Sellist abordi valu psüühiliselt oli väga raske üle elada ja kellelegi seda soovitada kui mingit lahendust ei taha
Aga spiraal on 5 aastaks ja hoiab põletikke ära ja on ka mugav.
Lisaks sellele on hea see et sa mingit keemiat sisse ei söö, sest minul pillidest hakkas see tselluliit tulema-väga halb
kuid mingid kindlasti oleks mulle ka sobinud-kuid ehk oleks need avatanud alles 90kg juures
Aga kui soovimatuid lapsi ei taha siis võiks ka kandoomi kasutada või eks igaüks peab kindlasti endale sobivama leidma
tervitustega siilike
Võtsin pille samuti nii kuis juhtus, ja kuna tekkisid mingid põletikud siis võtsin veel antibiootikume
aga kahjuks olin rasestunud ja arst soovitas samuti abordi kasuks, sest võib sündida vigane laps.
kuid ei julgenud riskida ja tegin selle ära Tartus Eliites dr Sõõritsa juures
aga nüüd lasin panna endale spiraali ja tean rasestumise ohust ka, kuid lean et kui jäängi siis vähemalt sünnib terve laps ja olen väga õnnelik
Sellist abordi valu psüühiliselt oli väga raske üle elada ja kellelegi seda soovitada kui mingit lahendust ei taha
Aga spiraal on 5 aastaks ja hoiab põletikke ära ja on ka mugav.
Lisaks sellele on hea see et sa mingit keemiat sisse ei söö, sest minul pillidest hakkas see tselluliit tulema-väga halb
kuid mingid kindlasti oleks mulle ka sobinud-kuid ehk oleks need avatanud alles 90kg juures
Aga kui soovimatuid lapsi ei taha siis võiks ka kandoomi kasutada või eks igaüks peab kindlasti endale sobivama leidma
tervitustega siilike
sillu 18. detsember 2002, kl 18.13 |
wella 19. detsember 2002, kl 15.29 |
Lisa postitus