Teki all
Ohud?
Leeni 18. detsember 2002, kl 16.47 |
Liisa 18. detsember 2002, kl 16.57 |
k. 18. detsember 2002, kl 16.58 |
suitsetamine voib kaasa aidata trombide tekkele ja vist ka rinnavähi eeldused tousevad, tegelikult peaks arst sellest rääkima ja küsima, kas suitsetatakse voi mitte.. pakendi infolehel on ka päris pikalt koik kirjas..
norgemad narkootikumid, anna minna.. votad medikamente ja siis drooge ka.. ei ole normaale, hüppa niisama katuselt alla, läheb rutem...
mingeid rohte ei tohi tarbida koos narkootikumidega.. nagu ka alkohol ei ole soovitav.. ise küll tsipa mekin, aga silmituks ei joo..
pillide moju norgendavad antibiootiukumid, droogide kohta ei tea..
ernie 18. detsember 2002, kl 17.37 |
- 18. detsember 2002, kl 23.08 |
elfar 19. detsember 2002, kl 09.48 |
xxx 19. detsember 2002, kl 10.44 |
Enamus arste on selle kohta öelnud, et kui üle kolmekümne ei ole ja just paki päevas ei tõmba, siis ei tohiks midagi juhtuda.
Aga minu perearst küsis kohe, kui retsepti kirjutas , et kas suitsetad ka. Mina ütlesin, et vahest ikka paar tükki tõmban (tegelikult suitsetan ikka natuke rohkem), selle peale ütles arst, et mitte mingil juhul ei tohi suitsetada. Ta oli just käinud haiglas kus istus 20 aastane näitsik, kes oli saanud kopsutrombi sellest, et suitsetas ja kasutas pille.
Aga minu perearst küsis kohe, kui retsepti kirjutas , et kas suitsetad ka. Mina ütlesin, et vahest ikka paar tükki tõmban (tegelikult suitsetan ikka natuke rohkem), selle peale ütles arst, et mitte mingil juhul ei tohi suitsetada. Ta oli just käinud haiglas kus istus 20 aastane näitsik, kes oli saanud kopsutrombi sellest, et suitsetas ja kasutas pille.
ah ja oh 19. detsember 2002, kl 14.38 |
no juudas, mina olen üle 10aasta suitsetanud ja nendest 6aastat ka beebipille kasutanud ning mingeid ohte küll ei ole täheldanud! Peale pillide ärajätmist jäin ka kohe rasedaks ja rasedus kulges kuni kolmanda kuuni täiesti normaalselt, siis tegin omal soovil aborti. Pealegi käisin hiljuti kopsuarsti juures, kes ütles, et mul 99% puhtad kopsud. Ma mõtlesin küll, et see ei ole võimalik, kuid puhtad mis puhtad! Järelikult mängib siin oma osa ka inimese tervis ja vastuvõtlikkus igasugu ohtudele ja haigustele! Pealegi ei tasu iga arsti sõna sõna-sõnalt tõsiselt võtta kuna nemad teevad ikka asja palju hullemaks kui see muidu on, onju see ka nende kohus loomulikult kuid mina järgin enda enesetunde järgi...
k. 19. detsember 2002, kl 15.16 |
suitsetamise puhul mängib rolli ka see, kas on eeldused kopsuhaiguste tekkimiseks.. kui ei ole, siis ei pruugigi midagi juhtuda, st kopsud puhtad ja puha..
ja oigus ka nendel, kes ütlevad, et riske on elus palju.. ma juu lihtsalt kirjutasin, millised riskid juurde tulevad, mitte ei öelnud, et ära suitseta enam..
suits suitsuks, aga narkootikum ikka karm ju, seda igasuguste ravimite puhul...
capsi 19. detsember 2002, kl 16.32 |
A mis vahet seal on? Sureme ju kõik ükskord nagunii... mõni kopsuvähki, mõni upub porilompi ära, mõni saab koju minnes nuga. Suurem enamus sureb siiski kodus, oma voodis. Nii et ära igaks juhuks kodus ka palju ole. Elad kauem :)
*nati irooniline, eilse peo tagajärjed
PS. tarbin antibeebipille, suitsetan ning ära on proovitud ka nõrgemad ??? narkootikumid
*nati irooniline, eilse peo tagajärjed
PS. tarbin antibeebipille, suitsetan ning ära on proovitud ka nõrgemad ??? narkootikumid
trtrre 21. detsember 2002, kl 02.01 |
Lisa postitus