näost näkku ei julge sa sittagi öelda ega teha. sa ei julge oma PÄRIS NIME alt sitta rääkida . sa oled kusik. ma võiks ka proxyde ja teiste identiteetide ja vpni alt rääkida sitta aga ma ei tee seda. tead miks sest ma ei ole kusik. sest ma OLEN TÕELINE MEEES. mõni seksuaalselt rahuldamata lits ehk ei nõustu köhhh kööhh pirx. mina teen oma eluga midagi.mina hoolin oma puudega inimeste kogukonnast. sina oled aga reetur. reetur saab reeturi palga tahan näha kaua sa veel anonüümselt keksid ja arvad ,et oled võitmatu ja tegija . ma üritan olla parem inimene ja kasvada. üritan õppida oma vigadest . sina aga oled aastas 2014 kinni. sa ei ole arendend ja sul ei ole mina pilti. ma tean mida sa ütled enne kui sa midagi ütled sest sa oled IGAV ja ETTEAIMATAV. las ma arvan mis sa ütled. prohvet prohvet ttoorial tutoorial anaal anaaal. oh wow ma olen äge räägin anonüüümselt sitta ja teesklen teisi ja varastan videosi ja olen aastas 2014. mõttetu inimene oled. ma arvan ,et tead ise ka ,et oled mõttetu.mu väljakutse seisab veel kui tahad olla TÕELINE INIMENE mitte NEWFÄG siis räägi sitta OMA PÄRIS NIME ALT. su nimi ei ole raul prohvet või mis iganes teise nime alt sa essineda tahad. pane kusik oma nimeks või reetur või värdjas vaimuhaige sest seda sa oled. moded sind ei päästa.
sa ei räägi meie vaimupuudega inimeste kogukonna nimel. sa oled reetur. sa oled häbiplekk. mõnitad meie kogukonda mida sina koer reedad kui ahistad inimesi laimad ja jälitad. loodan ,et mõnitad vale inimesed ja nad murravad läbi su proxide ja vpni ja saavad teada kes sa oled ja rebivad su tükkiteks ja matavad metsa. sinusugune vaimuhaige reetur ei vääri vähemat ja kui see juhtub teeb ma suurima peo pärast seda pidu kui mikk tarraste tegi eneka. soovitan sul sama teha. ma ei kalluta ma soovitan. su elu on pask ega muutu paremaks eriti kui sa niimoodi hujiad. see on fakt. viimast korda ütlen kui sul on midagi öelda tee seda oma päris ees ja perekonna nime alt. me teame ,et seda sa teha ei julge kuna oled kusik. me teame ka seda ,et sa hakkad ahvima ja osatama ja mõnitama anonüümselt . sa oled nii igav aeglane ja etteaimatav. ütle mis tegelik probleem sul minuga on mida ma sulle teinud olen aaaaaaaaga ma tean ,et sa ei ütle seda kuna olen autistik meemer ja kusik ja mingi mõtttetu umbluu ajamine on sulle tähtsam. ei oska miskit muud lisada. loodan ,et saad oma teenitud palga kõigide inimeste eest keda oled ahistand jälitand ja laimand . loodan ,et see juhtub varsti.