Teki all
Naine tahab last
aigar 30. november 2003, kl 04.44 |
Probleem nimelt selline et oleme tydrikuga viis kuud sebinud ja tema tahab juba last!! Tal on juba üx laps(3a).Kas on seda last kohe nii kiiresti järgi vaja,mina kasvatax teise kuni koolieani ja siis teex uue. Tema aga räägib et siis on tal raskem sünnitada ja et praegu on kasulik(see emapalk). Kuidas ma peaxin seda oma tydrukule ütlema et ma ei ole sellex veel valmis..
Kats 30. november 2003, kl 09.24 |
Just nii ütledki! Laps pole mänguasi, see on ikka otsus kogu järgnevaks eluks. Viis kuud on liialt lühike aeg, et hakata last tegema. Miks tal paar aastat hiljem raskem sünnitada on? Ega ta 45 ole!
Parem arutage see asi ikka tõsiselt omavahel läbi, muidu võib neiu "kogemata" selle lapse sinult siiski saada kui ta seda nii väga soovib. Ja siis oled plindris.
Parem arutage see asi ikka tõsiselt omavahel läbi, muidu võib neiu "kogemata" selle lapse sinult siiski saada kui ta seda nii väga soovib. Ja siis oled plindris.
kirke 30. november 2003, kl 21.33 |
Mony 01. detsember 2003, kl 08.44 |
muska 02. detsember 2003, kl 11.14 |
mina kyll emapalga pärast kohe teist last ei taha.
Kohe yldse pole valmis.Juba yks laps nõuab palju tähelepanu, kui kaks last, siis ei jää enda jaoks enam aega,veel vähem kahekesi olemise jaoks.
Siis eladki ainult laste jaoks.Pärast syydistad lapsi,et näe millest mina teie pärast pidin loobuma ja teie nyyd niimoodi teete...:)
Kohe yldse pole valmis.Juba yks laps nõuab palju tähelepanu, kui kaks last, siis ei jää enda jaoks enam aega,veel vähem kahekesi olemise jaoks.
Siis eladki ainult laste jaoks.Pärast syydistad lapsi,et näe millest mina teie pärast pidin loobuma ja teie nyyd niimoodi teete...:)
karvatutt 10. detsember 2003, kl 10.32 |
Tervist on mõni neiu kes tahab last saada 29. oktoober 2021, kl 03.27 |
antonina romantina 29. oktoober 2021, kl 19.19 |
Pidage meeles, et... 29. oktoober 2021, kl 22.22 |
Pidage meeles, et...l 30. oktoober 2021, kl 15.38 |
Lisa postitus