Teki all
mis arst, millised analüüsid
mees 09. mai 2005, kl 14.42 |
Plaanis minna meestearsti juurde kontrollima, et kas süsteem ikka funkab normaalselt, kuna seksiisu kuidagi vähene.
Väikemees on enamus aega suht apaatne, ei huvita teda eriti miski, naine juba rahulolematu.
Ise arvan, et põhjuseks pingeline töö, stress, millega kaasnevad unehäired ja väsimus.
Millise arsti juurde soovitate minna ja mis analüüse üldse sellisel puhul tehakse? Loodetavasti ei torgata mingit ora sinna :S
Väikemees on enamus aega suht apaatne, ei huvita teda eriti miski, naine juba rahulolematu.
Ise arvan, et põhjuseks pingeline töö, stress, millega kaasnevad unehäired ja väsimus.
Millise arsti juurde soovitate minna ja mis analüüse üldse sellisel puhul tehakse? Loodetavasti ei torgata mingit ora sinna :S
n22 09. mai 2005, kl 16.15 |
Kui analüüsid siis ikka ora(hehe, ma küll naine aga ma ei usu, et see ora asi nii hull on)Naised ju käivad koguaeg arstil, ma pole veel kuulnud, et kellegile väga meeldiks, et läbivaatuse käigus ka üht-teist sisse lükatakse.
Äkki saad hoopis natukeseks ajaks aja maha võtta töölt? Kasvõi haiguslehe paariks päevaks, las naine võtab ka ja siis lähete kuhugile. Lihtsalt niisama.
Täna kui koju lähed, vii naisele üks lilleke. Vaata, milline jõud on positiivsel energial. Äkki polegi arste ja orasid tarvis! ;)
Kõike head!
Äkki saad hoopis natukeseks ajaks aja maha võtta töölt? Kasvõi haiguslehe paariks päevaks, las naine võtab ka ja siis lähete kuhugile. Lihtsalt niisama.
Täna kui koju lähed, vii naisele üks lilleke. Vaata, milline jõud on positiivsel energial. Äkki polegi arste ja orasid tarvis! ;)
Kõike head!
xy 09. mai 2005, kl 18.36 |
Kert 09. mai 2005, kl 23.01 |
hm 10. mai 2005, kl 00.49 |
mees 10. mai 2005, kl 09.20 |
irvik 11. mai 2005, kl 18.04 |
Lisa postitus