Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
mees on üleöö hakanud karvu ajama

dalia 10. mai 2005, kl 12.42
Oleme koos olnud 5 aastat. Siiani pole mees end intiimpiirkonnast raseerinud...Ja see annab alust arvata, et midagi veidrat on toimumas. Olen ta käest küsinud, vastuseks sain, et hoolitseb enda välimuse eest. Samas tekib küsimus, miks alles nüüd? (mees 35.a, ise 27.a)Mida arvate teie?

merit 10. mai 2005, kl 12.44
segi läinud lihtsalt,või on mingi ekstreemne noor tibi tekkinud kuskil,kellele just selline mees meeldib.ega naljalt selles eas mees harjumusi muidu muuda.

günekoloog 10. mai 2005, kl 12.45
mees saab järelikult ka mujalt
ja eks ilusale blondile armukesele ei meeldi ju, kui mehel püksis dzungel
ega ta ennast sinu pärast raseeri, ära muretse

Pealtvaatajatar 10. mai 2005, kl 12.45
Variant a) mehel on armuke, kes on väikestviisi vihjanud või otse öelnud.

Variant b) mees käib spordiklubis/jõusaalis, kus on teistel meestel karvad piiratud ja mõtles, et peaks isegi tegema.

Variant c) mees luges Delfi naistekalt, et nüüd on popp karvu ajada.

Variant d) ...

No vahet pole, eks iga asjaga on kunagi esimene kord!

Jolanda 10. mai 2005, kl 12.45
No aga nad ju kevadel ja sügisel ajavadki karva! Krt, sohvad-vaibad kõik karvased, tolmuimeja saab ka kiiresti täis!

elisa 10. mai 2005, kl 12.47
arvan ka, et kuskil keegi teine.

mees 10. mai 2005, kl 12.48
normaalne mees ei aja mingit karva,peale habema muidugi,kaldun ka arvama,et noor armuke mängus,kes mehelt seda nõuab.ja kes ei tahaks neiukesele meeldida.

daila 10. mai 2005, kl 12.52
Ja kui ongi noor armuke, mida siis teha? Ei tahaks mingit paanikaosakonda mängima hakata.Kahjuks kogemused selles valdkonnas puuduvad.Nali naljaks, aga eile õhtu ajas jälle karvu ning kui täna õhtul jääb hilja peale, siis...mida teha?

merit 10. mai 2005, kl 12.55
vaata minu mehel on ka paar korda mingi tibi tekkinud,ka umbes samas eas mees mis sul,ma ei soovita just paanikaosakonda mängida,aga niisama vait ka ei maksa olla.mina tegin ikka üsna suure tüli ja uskumatu,kuigi ehk väidetakse vastupidist,see siiski aitab.

günekoloog 10. mai 2005, kl 12.57
mis seal ikka teha, saada pikalt mees
leia endale mõni normaalsem
mina olen näiteks saadaval, ja minu vastuvõtule võid alati tulla

m 10. mai 2005, kl 12.58
äkki tuli suur armastus oma naise vastu ja tahab uut lehekülge alustada

merit 10. mai 2005, kl 13.00
ega see elu ikka nii ka pole,et saada kohe pikalt,eriti kui veel lapsed on.olen ühest aru saanud,need naised,kes liiga head oma meestele on,jäävad neist palju rohkem ilma,kui need,kes ikka ennast maksma oskavad panna.ära muretse,kui mees oma suhet ikka varjab,siis ei kavatsegi ta kuhugi minna,sest muidu ei vaevuks ta üldse varjama,vaid kaoks kohe.

keeks 10. mai 2005, kl 13.00
aga kui talle ütled, et sulle see karvaajamine ei meeldi, et karvasena palju isasem, vaata mis siis teeb?

mees 10. mai 2005, kl 13.01
Ise hakkasin ka lambist karvu ajama, ei olnud armukest selleks vaja, aga suurem probleem on pigem selles, et õhtul hilja peale jääb ja loogise näoga seda seletab ja ei tee sellest probleemi ja kui küsid siis käratab ,et mis tuhnid ja uurid, siis on kindel, et midagi seljataga toimub. KArva ajamine karvaajamiseks, uuri pigem käitumist ja suhtumist sinusse, kui see on mutununud ,siis hangi endale elu ja saada see täkk putsi. Samas, kui sa ei saa tõestada ,siis pole ka midagi ohkida,mõnikord elu mängibki selliseid olukordi ette, kus oled täiesti kindel et midagi toimub, kõik viitab sellele, aga tegelikult on ainult asjade kokkusattumine ja juhus, siis võid oma elu metsa keerata ja heast mehest ilma jääda. ole ettevaatlik.

dalia 10. mai 2005, kl 13.10
Merit: kuna tal on piiramatu tööajaga töö, siis võib ta ju öelda, et oli täna palju tööd. Tühja koha pealt ei saa ju skandaali teha, kui mul pole mingeid argumente, st. mul pole võimalik kontrollida, kaua ta tööd teeb, kuna olen väikse lapsega kodus.

m to dalia 10. mai 2005, kl 13.13
munad tahavad õhku saada ja äkki armukene tahab neid mune limpsida?

dalia 10. mai 2005, kl 13.18
Mees: äitäh nõuande eest. Olen ise Sinuga samal seisukohal. Ta mu küsimuse peale käratanud küll pole. Ma muidugi olen naljaga pooleks ka uurinud. Ega ta kohe vastamisega ei kiirusta.Kuid on mulle alati öelnud, et hoolitseb enda eest. Ma muidugi meeste trende ei tea, äkki ongi viimane moeröögatus end ära raseerida?Isiklikult mul selle raseerimise vastu pole midagi.Aga kahtlane on see asi seepärast, et ma pole seda ka palunud teha ning seks on lapse sünniga paratamatult tahaplaanile jäänud, st vähemaks kui enne. Seda mitte minu,vaid tema poolt väidetava stressi pärast ja nüüd siis see karvaeemaldusevärk ka veel.

merit 10. mai 2005, kl 13.20
mul sama lugu,mees polnud kindlal ajal tööl,autojuht,rääkis alati ennast välja,aga vaist ütles,et toimub midagi.hakkasin telefoni nuhkima,noh,selline mitte just meeldiv tegevus ja siis läks närvi,aga nagu selgus,oli mul õigus.ega ma enne suurt kisa tõstnudki,kui asi selge,uuri väheke,küll jääb millegiga ikka vihale.just,ütle,et ära enam aja karvu,mulle ei meeldi,vaata mis ütleb.

maali 10. mai 2005, kl 13.23
te vanad paksud vanamoorid ei oska oma mehi hoida ja siis vingute kui mees leiab armukese. jah,mehel on kindlalt mõni noor tibi,kes kannab teda kätel ja teenindab teda ja mees on sillas. vot nii!

merit 10. mai 2005, kl 13.25
ei tea,kuidas sina tead,kes on vana ja paks vanamoor ja kindlasti sa tead,kuidas meest hoida.on sul üldse mees ja kaua on olnud.loe eest,kuidas mees naise puudutuse peale täkku täis läheb(teema allpool.)ja seda siis,kui nii kaua on koos oldud.

maali 10. mai 2005, kl 13.27
mina tean kõike! nou komments

naine 20ndate alguses 10. mai 2005, kl 13.27

Inimesed ongi vahest ebaloogilised. Muudavad harjumusi ja teevad lambikaid otsuseid.

Mina küsin selliseid asju mehe käest otse.
Valetab, või ei valeta. Ei ole mõtet oma pead vaevata. Läheb liiga skisofreeniliseks see elu, kui koguaeg tõendeid ja märke otsida.

Ütleseingi talle, et olen naiivne ja usun, mis sa räägid. Aga tea, et kui seda kurjasti kasutad ja ma sellest teada saan, siis on uks ka. Ja kõik valed tulevad kunagi välja ...

Ühe flirdi tunnistas ilma küsimata üles, sama printsiipi jälgides.
Ja teada ei oleks ma sellest saanud mitte kuidagi (komandeering välismaal ... ).

Mina kah.

Mõlemad asjad juhtusid suhte alguses, kui tunded olid veel nõrgemad ja omavaheline side tunnistamist. Praegu teised mehed lihtsalt ei huvita millegipärast.

dalia 10. mai 2005, kl 13.32
Kuule Maali, kas 27aastane on paks vanamoor? Kui sa 16aastane pubekas oled, siis muidugi 9 aastat vanem inimene on hiiglama vana, eks ole?Esiteks pole ma paks ja teiseks, ka mitte vanamoor.Ja mis Sa arvad, et kui ära sooviks minna, siis mees oleks nii lahke, et kasvõi homme?Nii sinisilmselt need asjad ikka ei käi.

Merit, Sul on vägagi õigus, et naised, kes oma meeste eest väga hästi hoolitsevad, saavad elus selle eest "karistada". Hakka või uskuma, et mina olen üks nendest.

m 10. mai 2005, kl 13.33
äkki sai kuskilt mandakaid endale,selle pärast ajaski paljaks

merit 10. mai 2005, kl 13.36
mul sõbrants isegi teadis,et mees ringi tõmbab,ootas koju,keetis ,küpsetas,poputas nii et vähe polnud,siis ühel heal päeval kõndis mees minema ja nüüd tobuke loodab,et äkki kunagi tuleb veel tagasi ka.oh meid naisi,mida kõike me taluma peame.

dalia 10. mai 2005, kl 13.37
naine 20ndate alguses: sa tõid küll võrdluseks oma näite, kuid kahjuks pole sellest suurt abi. 35aastane mees on kaugelt midagi muud,kui Sinuvanune naine, kes vaatab elule hoopis teisest vaatevinklist. 35aastasele on paljud asjad elus ära proovitud ja nö. lambist ilma põhjuseta ta ei muuda midagi.

m 10. mai 2005, kl 13.40
ärge muretsege. algul on raske,aga mida rohkem ennast alandad seda vastikum ta pärast teile on.

liina 10. mai 2005, kl 13.41
minu mees 36,kui mul armukadedushoog vahel peale tuleb,siis rahustab ta mu maha,öeldes,et niisama ta ju vahel võib lolli mängida,aga tema ei viitsi uuesti alata.ja kes teab,kas see uus ongi mõne aja pärast parem,kui vana.

dalia 10. mai 2005, kl 13.45
m: jah, seda alandamist vist kõige rohkem kardangi...et seda ei elaks üle.

enne olin karvane 10. mai 2005, kl 13.46
Ma nüüd sekkun teie lahkel loal vestlusesse. Loomulikult on võimalik, et mehel on armuke(tavaliselt neil ju on), aga siin üks eelmistest kirjutajatest mainis Delfi lugemist ja teate, mis mina olen ka üsna vana(37), aga alles hiljuti hakkasin ka oma karvu ajama just sellepärast, et siit selle kohta lugesin. Mõtlesin järele, proovisin ja hakkaski meeldima. Lihtsalt niisama, üleöö. Nii, et äkki siiski on võimalus,et nii vana inimene oma harjumusi muudab. Lihtsalt niisama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!