Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
mees on üleöö hakanud karvu ajama

marit 10. mai 2005, kl 13.48
vaata,kui mees sellest siit loeb ja tahab ka proovida,siis poleks ju imelik,et ta sellest ka naisega räägib.aga see mees ju ei räägi miskit sellist.

m 10. mai 2005, kl 13.52
no nii nalajaks ju,kui inimene on juba 40 ja siis äkki hakkab oma karvu ajama,eriti naine. meeste puhul on andestav,neil pidi 4o dates tulema teine noorus peale,eriti kui kohtavad mõne magusa noore tibi.

dalia 10. mai 2005, kl 13.53
enne olin karvane: pean tunnistama, et jah, halba ei olegi sobilik oma mehest arvata. Kuna aga paljudel on justkui normaalne omada armukest, siis lihtsalt hakkasin esmalt seda kahtlustama. Mu mees loeb Delfit küll aegajalt, kuid väga põgusalt.Kas see raseerimist propageeriv artikkel on netis veel üleval? Loeks isegi huviga.

kateriina 10. mai 2005, kl 13.57
arva siis ainult head oma mehest ja siis varsti sama,nagu keegi eespool kirjutas.ootad ja loodad,et äkki ükskord tuleb tagasi,haara härjal sarvist ja ära lase ennast lollitada.usu mind just minusugused naised selliseid mehi otsivad ja mis veel parem,kui neil on sinusugune abikaasa.

dalia 10. mai 2005, kl 13.58
m: ma ei andestaks, kui jutt armukesest tõele vastab. Ei suudaks end alandada niimoodi.

dalia 10. mai 2005, kl 14.00
kateriina: algul võib sinusugusele naisele ju kõik roosiline tunduda...mu mees on frimajuht, raha on no problem. Karvad ka aetud!:)))Läheb kuu või kaks mööda ja ta ütleb Sulle, et peame väheke pausi, mis tähendab, et nägemist...oli küll lõbus vaheldus, kuid mitte midagi enamat. Kas tõesti naudid olla selline naine?

m 10. mai 2005, kl 14.01
küll sa andestad,kui armastad. aga pärast,läheb aeg mööda,siis mõtled alles,et issakene,milleks ma ennast alandasin,kas selle nässaka vanamehe pärast? (sorry) vot nii see elu on.

a mis puutub sellesse,et mõni naine hakkab ennast äkki raseerima selle pärast,et oma mehele meeldida,aga mehel on suva ju. kui ikka oma naine enam ei paku pinget,siis ei aita see raseerimine kah.

kateriina 10. mai 2005, kl 14.04
muidugi naudin,ma ei tahagi ju abielluda,tahan elu nautida ja just selliste meestega,kellel raha,sööb mul peost,ajab ka karvad maha,kui ma tahan.naudin elu ja kui saan vanemaks,eks siis näeb,hakkan ka kurtma,nagu sina.aga selleks ajaks olen ma majanduslikult kindlustatud.vot nii

kah lambist 10. mai 2005, kl 14.04
ka mees (36) ja kah kube karvutu. Ammu teada tõde, et paljud naised ajavad häbeme siledaks või peaaegu siledaks. Järelikult peaks ju see miskitmoodu hää olema. Ja mõtlesin, et proovin ise ka. Ajasin kotid puhtaks ja päris lahe tunne oli, tõsi, kui kasvama hakkasid siis torkis ja ajasin uuesti. Ja nüüd ajan regulaarselt, parem on olla küll ja vaadates teisi mehi siis üsna paljudel on munad kas puhtaks aetud või ei kasvagi neil seal karvu. Ja muide naise käsi silitab mune hoopis meelsamini kui varem. Muide ma pole naisele ütelnud, et hakkan ajama või, et näe ajasin. Küll ta ise ära jagas a ta ei tea põhjust. Tegelt oli põhjus ka. Üsna ebameeldiv on pärast keelekat suust karvu korjata, vihjasin naisele korduvalt, et piira vähemalt, kui paljaks ei taha ajada, ei mõjund. Siis andsin ise eeskuju, ikka ei mõjund. No ei siis ei a mulle meeldib ja ennast raseerin küll ja ei pea end seepärast veel hoorajäägriks või seksuaalperverdiks

naine 20ndate alguses 10. mai 2005, kl 14.08

Mul oleks ka igav, kui mind liiga kätel kantakse.
Elus peab ikka vürtsi olema.

toetan kateriinat 10. mai 2005, kl 14.09
just nii,milliseid lollusi ikka mehed noorte naiste pärast ei tee.isegi noolin rahakaid abielumehi ja õrritan nende lastega kodus istuvaid naisi,lahe lihtsalt.ega ma ju tahagi nende poolpeetud meest ja kui keegi räägib,et mees läheb ikka lõpuks koju pere juurde,siis läheb ta sinna tegelt sellepärast,et mujal teda enam ei vajatud.

naine 20ndate alguses 10. mai 2005, kl 14.14
Minu mees 30ndate alguses.

Inimesed on erinevad, aga tema teeb asju küll n.ö. lambist, hoolimata sellest, et 20ndad möödas.
Selline särtsaka temperamendiga ja seikslushimuline.

Võib homme Aafrikasse sõita, kui isu tuleb.

Eks omajagu risk on sellist tüüpi armastada, panused kõrged ...
Võita palju, kaotada ka...

merit 10. mai 2005, kl 14.17
no nii,nüüd siis annavad armukesed tuld jah,eks ta ole,olge siis õnnelikud,kui nii vähesega lepite.hoopis teie saate poolpeetud mehed.ja lollid olete,kui arvate,et see ongi õnn,õnn on oma pere,mis peab nii halvast,kui murest üle saama.peres ei peagi kõik alati hästi olema,igasuguseid asju tuleb ette,aga sellel perel on omad traditsioonid ja tavad,mida teil kunagi olema ei saa.

dalia 10. mai 2005, kl 14.18
kateriina jt. : jah, te võite ju arvata, et abielumees läheb tibide juurest koju selleks, et teda mujal ei tahetud :) oh, teid naiivitare küll! Nagu näha on teid rohkem kui üks, kes end nõus raha eest paljaks koorima, seega...kuni mehel on ka raha, pole tibide leidmisega probleeme...ja naise majanduslik kindlustatud ei mängi mehe ringitõmbamise juures küll miskit rolli. Saan ise vabalt hakkama elus, kui tahan. Küsimus on hetkel milleski muus...kas meie suhte lõppemise esimestes märkides või hoopis mehe soovis meie intiimelule vaheldust luua.

Tuuli 10. mai 2005, kl 14.22
hehhh, lollid muttid. mina olen armukene:
- mehe tulekuks ma sättin ennast,löön ülesse ja panen sukkad jalga-
- panen mõnda ilusa liniku kah laua pääle-
-siis joon mehega veini ja teen talle mõnu seest ja väljast-
-me oleme täiesti kahekesi-
.ei meid sega lapsed ega miski-
- kepp on viimase peal-

vat nii.

kateriina 10. mai 2005, kl 14.22
kui sa hommikul kittel seljas,pea kammimata talle kohvi viid siis,see küll su niigi viletsat elu ei rikasta.aga mina alustan armukesega hommikut kuuma seksiga.tohib küsida kuna sina seda tegid.

õpetaja 10. mai 2005, kl 14.23
kui sa paned sukkad jalga,siis ongi parem,kui sa palju ei räägi,veel kurvem oleks kui sa seda kirjutad.

veel üks õps 10. mai 2005, kl 14.25
selline eit,kes kirjutab muttid ja sukkad,ei saagi teisiti raha teenida,kui oma kehaga.

Tuuli 10. mai 2005, kl 14.29
aga mulle meeldib see amet:DD ma võtan lõdvalt seda värki. ma liiga laisk,et igat tähte kontrollida ja üleüldse, teen mis tahan ja räägin mis tahan,enda lõbutsemiseks. mulle pakkub see nalja.

naine 20ndate alguses 10. mai 2005, kl 14.29

Ma arvan dalia, et küsi otse. Tee seda rahulikult, ära süüdista.
Ja usu seda vastust.
Meie ei saa siin sind aidata.

Kui kunagi selgub, et valetas, siis saada minema, sest see tõestab, et saast mees on. Kui ikka valetas, kuigi oli võimalik andeks saada.

Eks see uskumine on raske asi.
Aga samas. Kõik igal pool võivad valetada, hulluks võib minna ju nii, kui kõike koguaeg kahtlustada.

Aga armukestele: Lootus on lolli lohutus. Olen teiega samaealine ja ei lepi vähemaga, kui oma mees.
Aga ongi nii, et mõnede inimeste vajadused on suuremad ja mõnel väiksemad.
Mina näiteks naudin ühiseid hommikuid, seda mõnusat armsat rutiini ja seda, et keegi saab mulle avalikult armastust avaldada, kus tahab, elu ilma valedeta ja salatsemiseta, olla ta kõrval ta elu tähtsatel hetketel (pulmad, sünnipäevad), olla ametlik saatja ärikohtumisel jne
... olla avalikult tema armastatud naine.

dalia 10. mai 2005, kl 14.30
kateriina: kittel on ehk Su emal või endal. Meie peres pole seda kunagi kellelgi olnud.Kohvi voodi ei vii ega hakkagi viima, sest meie peres on teistsugused traditsioonid. Naine ei ümmarda meest. Hoolitsen enda välimuse eest piisavalt...olen rõivadisainer ning seega käin kaasaegselt riides, kuna juba töö seda nõuab. Seega,vilets elu mul nagu sinu väga vähe nõutud asjadest pole.Nagu eelpool juttu oli, väga headest naistest saadakse siis alles aru, mis nad väärt on, kui on oht neid kaotada.Seda tean kindlalt, et mingite tibide vastu ta mind välja vahetama ei hakka kunagi.

naine 20ndate alguses 10. mai 2005, kl 14.34

Ja kes siin räägib kuumast seksist.

Eheee ... õige seks on tunnetega. Õelge, mis tahate, aga te ei tea mis räägite.

Mul on suht palju partnereid olnud oma ea kohta ja kogenud nii mõndagi. Nii juhuslikku kirglikku üheöösuhtet ja meeletusi armastatud mehega. Vahe on ... ;)

m to naine 20 te alguses 10. mai 2005, kl 14.34
ära kirjuta nii roosiliselt seda kõike. tglt rutiin on täitsa tavaline,mitte armastusavaldamistega iga hommik

merit 10. mai 2005, kl 14.36
tubli dalia,oleks ma ka nii enesekindel ja tubli,kui sina.ma lasin ennast ikka ise ka käest ära,jäin lastega koju ja nii raske on järjele saada.ega tegelt polegi erilist võimalust endale kõike lubadagi ja riideid ka ei oska enam õigeid osta.õnneks suutsin siiski niigi palju,et sain kaalu kombesse.oh pagan,elu ikka jama küll.

naine 20ndate alguses 10. mai 2005, kl 14.39
to m,

Mina õppisin rutiini nautima siis, kui olude sunnil olime veetnud kaua aega ilma selleta (erinevad riigid).
Enne arvasin sama.
Tegelikult on õnn ärgata oma armastatuga ühes voodis iga valitud hommik.
Inimesed saavad reeglina heast alles siis aru, kui neil seda ei ole...

m 10. mai 2005, kl 14.44
hehh,aga mina arvan seda, et kui mees juba on sind unarusse jätnud,siis ei aita enam ükski su pingutus. sa võid kaalust alla võtta või mis iganes,aga meest sa enam ei huvita.

merit 10. mai 2005, kl 14.44
mul ka mees teises riigis tööl ja tegelikult on suhted tänu sellele palju paremaks läinud,tõesti hea,kui ta kodus on.aga jama on see,et ise valvan lapsi ja ilma meheta ka nagu kuskil käia ei taha,sellepärast ongi igav ja igasugused mõtted tulevad pähe.

dalia 10. mai 2005, kl 14.52
Merit: ah, mis ma tubli või midagi...kuigi jah, mees kiidab mind küll ja tal on mulle ka kõrged nõudmised nagu endalegi. Nii, et mu välimuse teema on siinkohal tõesti out of question. Kuna mees on suhteliselt edev, siis võimalik, et teen sääsest elevandi ja ta proovib midagi oma välimuses muuta nagu see karvaeemalduski.Mina olen talle siiani soovitanud siiski hoopis pea värvimist, kuna tal on väga tuhmid juuksed. Selle peale on ta vastu puiklema hakanud. Ma pole uuesti juustevärvimise teemat üles võtnud ka. Aga viimati, kui sellest juttu oli, siis ma mainisin, et ta võiks esialgu toonivate sampoonidega katsetada. Siis sellega oli enamvähem päri, aga värvimiseni siiani pole jõudnud.

merit 10. mai 2005, kl 14.57
äkki tõesti teeme me siin kõik sinu asjast suurema jama,kui asi väärt.selle kohaga ongi selline asi,kui siin miskit küsid,siis saad igasuguseid negatiivaseid vastuseid.paljudel on jamad kogemused olnud ja siis me siin neid nüüd jagame.

naine 20ndate alguses 10. mai 2005, kl 15.25
to merit:

Meil varsti asjad ühes riigis jälle.
Aga üldiselt on selle olukorra õnn see, et hakkad hindama argipäeva. Pisikesi koos veedetud momente. Põsemusi ja ühist hommikusööki.
Samas usaldus on metsik. Ja armukadedusest ning sellistest asjadest tuleb kohe üle saada.
Nii ei saa ju elada. Mitte kuidagi ei ole võimalik tõestada, teeb ta seal seda teiste naistega või ei tee.
Nii, et ainuke asi, mis jääb on usaldus.

Nii on tegelt ka kohaliku suhtega. Dalia, õpi ka oma meest usaldama. Rääkige see usaldamise teema sirgeks.
Ses' mõttes, et alati on võimalik petta. Inimesele ei ole võimalik kiipi külge panna ja teda 100% kontrollida, mitte mingisuguseid garantiisi ei ole KUNAGI.
Kui mees tahab võib lõuna kohvi ajal ka sekretäriga ära teha või koosoleku pausil töökaaslasega vetsus mürada.
Garantiisid EI OLE.
Ja karvakasv ei näita midagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!