Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
mees on üleöö hakanud karvu ajama

dalia 10. mai 2005, kl 15.39
naine 20aastate alguses: naise vaist on see, mis esimesena ärkab ja märkab, kui on midagi teisiti, kui tavaliselt. Ma ju olengi siiani oma meest ja tema ütlusi usaldanud.Lihtsalt tundus see karvaeemalduse asi järsku, kui suhe on 5 aastat kestnud juba, veidi veider. Seepärast küsisingi teiste arvamust. Tore , et leidus inimesi, kes kinnitasid, et sellise asja taga ei pea alati armuke olema. Samas, kunagi me ei tea või ei tunne oma partnerit lõpuni...nii võibki juhtuda, et üks suhte osapooltest, kes suhtele rohkem panustab, usub kõike sinisilmi, samal ajal, kui teine seda ei tee.Sellisesse olukorda ei tahaks sattuda ning seega on mõistlkum olla ise veidi kaalutlevam.

sõimake nüüd, aga 10. mai 2005, kl 15.46
hingerahustuseks võid ju aeg-ajalt ta telefonile pilgu peale visata... kui seal midagi kahtlast pole, siis süda vähemalt rahul.

Rumal mõte, aga 10. mai 2005, kl 16.15
raseeri end ka!
Mina piiran, ja loolulikult ei lähe mehele ütlema, et raseerin ja piiran ja natuke kitkun. Aga ta pole ka küsinud.
Aga ARMUKEST pole. Hakkasin raseerima, piirama ikka loetu põhjal ja teiste naiste eeskujul.
Just mõtlesin siin, et kas ajada end korra elus täiesti puhtaks??? Et mis mees siis mõtleb? ;O

Aga, kes te "paljad" olete, kas mees küsis, miks?

dalia 10. mai 2005, kl 16.18
Rumal mõte: MINA olen end ALATI peale vanniskäiku raseerinud. Loe teema veelkord läbi,ehk siis saad aru, milles küsimus on?

Feliks 10. mai 2005, kl 16.37
oeh...,,

teate naised..see mees peab petma. see mees kohe peab petma
ja kui eitab siis kindlasti valetab..tema kohe paeb petma..ainuyksi seepärast et kõik mehed petavad..krt mis primitiivne suhtumine. kohe peab otsma ilmtingimata märke ..ka sealt kus neid ei pruugi olla...krtarumaesaa

ei aja karvu - halvasti, ajad karvu ikka halvasti...

naine 20ndate alguses 10. mai 2005, kl 16.49
to feliks

Tundub jah, et nii need naised mõtlevad.
Aga eks su suguvennad ole palju selle mõtlemise kujundamisele kaasa aidanud kah ...

Kurb, aga midagi ei ole teha.
Ma usaldan oma meest, loodan et nuga selga ei saa.
Aga garantiisi ei ole nagu ma ütlesin juba eelnevalt.

Lihtsalt vennike 10. mai 2005, kl 16.50
kui mees end raseerib ja teda sinu reageering sellele kulmaks jatab voi et ta sinult arvamust/hinnangut ei oota, siis on asi kahtlane. Sellist asja teeb alguses alati mingile naisele (hiljem voib harjumuseks muutuda).
Ei taha ma kuri olla aga kuidas ta esmalt seda tehes sinuga oli? Kas utles ise voi ootas et avastad? Kusis mis arvad? Kui ei kippu ega koppu, et nagu muuseas, siis midagi imelikku toimumas (arvatavasti kuskil keegi teine kes teda sealt silitab ja hindab) :)

Rumal mõte 10. mai 2005, kl 17.13
no siis on muidugi asi selge, kulla dalia
Sinul armuke, tema ka ei taha maha jääda
Vab, ei viitsind kõike lugeda

dalia 10. mai 2005, kl 17.22
Mul ei ole armukest.

mailaps 10. mai 2005, kl 20.20
Ehkki olen naine - mina olen end küll vahetevahel, ütleme, ROHKEM raseerinud või teistmoodi, ilma mingi armukeseta. See, et oleme üle 5 aasta koos elanud, ei mänginud seal mingit rolli. Tõesti, esimest korda elus tuli hiljuti tunne, et teeks täna hoopis paljaks. Tegin ja kõik, vahelduse mõttes.

Nojah, samas - olen end ju raseerinud sealt ikkagi koguaeg. Ma ei taha üldse sind ärritada või mingeid kahtlusi õhutada, aga katsun end sinu nahka panna. Kui mees oleks ühel päeval raseeritud, ilma et me midagi taolist omavahel üldse arutanud oleks, siis oleks ikka imelik küll. Sest tema nimelt pole ennast enne raseerinud.

Mis aga armukestesse jne puutub, siis enne olin ka antud teemal päris karm kriitik. Kuni armusin ise, mis endale tuli täiesti šokina, aga nii metsikult, et ainult see oli peas. Ning ma kinnitan, käsi südamel, et minu mehel ei olnud sellega mingit pistmist, ta on parim, ma armastan ja austan(!) teda ja ei tasu öelda, et mis austamisest sa küll üldse rääkida võid. Ei oleks elus uskunud, et nii juhtub ja nii teen, mind ei huvitanud teised mehed absoluutselt, aga näed, see üks sattus teele ja ma ei saanud mitte midagi teha. Igal juhul näen nüüd asja natuke teise nurga alt ja ei kipu enam ka neid, kes petmisega hakkama saanud, materdama. Elu lihtsalt on selline. Aga see armumine läks üle ja ma ei saa ütleda, et mu tunded abikaasa vastu oleksid seeläbi kuidagigi kannatada saanud. See armumine ja petmine lihtsalt toimusid kuidagi väga temast sõltumatult.

ew 10. mai 2005, kl 21.08
jah ,kui teil omavahel enne sellistel teemadel pole juttu olnud ja nüüd äkki teeb ta seda....mis muidugi ju normaalne....

armuke 11. mai 2005, kl 20.47
Olin ise üle aasta armukeseks ühele abielumehele ja kuna oma mees polnud nõus ennast sealt raseerima,palusin toda teist,kes tegi kõik,mida palusin,et ainult me suhe oleks samasugune edasi nagu oli.Ta ostis isegi endale stringid ,kuna minu arust on stringides mehed üli sexikad.

arvan 13. mai 2005, kl 01.07
...et ta on ikka kuskilt foorumist lugenud,et see ajamine on moes või niiii.Lugesin ise ka kuskilt,vist kodututest,oli vist üle paarisaja kirja ja suurem enamus ajavad sealt karvu ja naistele meeldib kui on aetud(aga mitte päris paljaks).Ei ole ju meeldiv suhu võtta koos karvalisanditega.Olen oma mehele ka korduvalt rääkind ja ta muudkui lubab.Kui riistast kinni võtan siis kakun koguaeg karvadest ja jäävad ümber sõrmede,ei meeldi sex ka enam...nii segavad.Tahan ainult,et ta natukene lühemaks ,muud midagi(kiilas ei meeldi ju kellelegi vist,mulle küll mitte)Ega tal muidugi selle vastu ka midagi pole kui mina ajan aga see ettevõtmise asi lihtsalt.Ära põe,ei pea ju alati armuke olema.Kunagi ise ajasin ka ju esimest korda ja mees oleks võinud ju samamoodi mõelda...kunagi ikka on ju esimene kord.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!