Teki all
ei saa aru!
mops 11. mai 2005, kl 18.03 |
ma ei saa aru, kas mehele peab tõesti kõik ette ja taha ütlema?! ma ei saa orgasmi tupe kaudu, no vähemalt siis tehku käega või midagi!!!kas ma pean talle seda ütlema?! siis veel vabandab et sry et pauk kiiresti lahti läks...uskumatu. peaks vist maha jätma? või on mõtet rääkida sel teemal, samas no ei mahu pähe võiks ikka asu vastastikune olla, aga jah ma olen ju aint madrats kuhu lasta...:SSS
zoja 11. mai 2005, kl 18.45 |
Mõnik 11. mai 2005, kl 20.23 |
Ma ei tea, mis meestega sa oled siiamaani suhelnud, aga mina pole veel ühtegi telepaati näinud. Ja minu meelest mõtete lugemine on üldse inimeste hulgas haruldane. Miks sa siis eeldad, et su mees oskab mõtteid lugeda? On tõesti nii raske öelda, mis sulle meeldib ja mis mitte? Kui sa ka edaspidi eeldad, et mehe kohus on lugeda naise soove tema silmadest, siis sa vist jäädki meest otsima. Mehele tuleb öeda otse, mida sa tahad.
kapsauss 11. mai 2005, kl 20.27 |
mannu 12. mai 2005, kl 07.39 |
Teate, mul kodus mees, kellega vóin lópmatuseni monolooge pidada...aga tolku ei midagi...óppust ei vóta:rahuldada ei oska.....suts ja valmis.....lihtsalt jube. Kóikjal muus klapime, aga voodis katastroof...Ja enamus mehi ei saa arugi, kas naine sai vói mitte....kysivad...nu krt....täitsa jobud....Ja kindalasti siis naine hakkab ytlema kysimise peale, et ei saanud....:P
Teadjamees 12. mai 2005, kl 08.58 |
kiiks 12. mai 2005, kl 09.59 |
teadjamees, just nimelt...täpselt. selle asemel, et oma mehega rääkida, mitte teda aga mingis foorumis sõimata, hakkad sa enda voodielu maailmale kuulutama (mida sa loodad, et tunneme sulle kasa, et SINA mehega rääkida ei julge).? soovitan sul siiski kasutada sõnu, või ei oska su mees/ei mõista peale kõige muu ka rääkida?
läks lahti...start 13. mai 2005, kl 11.44 |
Lisa postitus