Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
kondoom

G 30. juuni 2005, kl 12.25
Olen jube vihane enda peale...asi nimelt selles, et olen juba kaks korda võtnud hädaabipille...seda suht lühikese aja jooksul. Olen alati läinud mehe juurde kinnitades, et ma ei tohi süüa rasestumisvastaseid tablette, sest arst keelas. Palun tal kondoomi kasutada, kuid vastus on alati siuke: Ära muretse...( ehk siis ma katkestan)...
Muretsen ikka küll...mina rasedaks ei taha jääda..
On see kondoom siis nüüd nii ebameeldibv siis...teeb seksi meestel tuimaks???
Kuidas ma peaks talle ütlema...et ei saa kui ei pane peale??:D

siil 30. juuni 2005, kl 12.58
no nii ütlegi, et ei saa kui kondoomi ei kasuta. jakui see ei mõju siis tegutse vastavalt oma sõnade järgi -ilma ei saa ja kõik!!!

lepakas 30. juuni 2005, kl 12.59
no aga kui mees ei ole nõus kondoomi kasutama siis ütle ainult, et sry siis jääb seks ka ära ja kogu lugu, küll ta sul varsti arvamust muudab kondoomi suhtes ;)

naine 30. juuni 2005, kl 14.01
kamoon!!! Mis tahendab, ei taha kandooni kasutada.peksku pihku siis.
sina aga ara ole nii ornake ja ara riku oma tervist nende poiste parast!!!

tytto 30. juuni 2005, kl 14.10
...aga sa proovi kondoom talle ise peale panna.Tee seda mängeldes ja suuga....kasuta fantaasiat!!! võimalusi on tohutult ja kindlasti midagi peax sobima,et "müts"pähe tõmmata...
aga kui ollakse vastu,siis tõesti-istugu kuival(kui ta just võõrastesse ei lähe)

kiisu 30. juuni 2005, kl 14.20

SOS pille võib ainult 1 kord kuus kasutada!!! Mis imemees see siis on , kelle pärast naine oma tervist rikub? Kui ikka tõsine tunne mehe poolt ka, siis ta ikka arvestaks sinuga ! Lollike oled.

hmm 30. juuni 2005, kl 14.32
mina olen otse öelnud, et kas kondoomiga või oled üldse ilma. kõik on kohe kondoomiga nõus olnud. imelike meestega suhtled.

musi 30. juuni 2005, kl 15.59
no aga alguses seksige ilma kummita ja siis hiljem las paneb peale...et ei pea ju algusest lõpuni kummiga panema. jah ja kui ei meeldi, siis olgu ilma, nii ei saa ju!!!

tossike 30. juuni 2005, kl 16.41
Oled kunagi proovinud käpikuga sõrmenipsu teha või?

mummu 30. juuni 2005, kl 19.56
Huvitaval kombel on minul poisiga sama jama...:S

kepi-kelli 30. juuni 2005, kl 19.58
Mummu ja G
Teil on üks ja seesama mees.

G 30. juuni 2005, kl 22.20
nojah..eks ma nii teengi...ise oln süüdi ja lollike olnud...aint tagantjärele on mõistus olemas...
Kas siis kondoomiga seksimine on tuim????

andu 01. juuli 2005, kl 06.17
Te naised,ei tea ikka absoluutselt,mis hea on- kondoomita seks!!!
Te ise tunnete ka rohkem,kui ilma seksite!!!!! Ei usu,et arst keelab antibeebikaid võtta-see niisama jobujutt!!!

blond 01. juuli 2005, kl 13.10
sa andu näri ise tablette. Selliste jobude pärast, kes ei suuda oma mugavusest kondoomi kasutada, ei maksa püksegi maha võtta. Haigused lendavad igal pool. Idioot, ausalt

to andu 02. juuli 2005, kl 00.29
to andu
idioot oled, rohkem ei ole midagi öelda. loe natuke meditsiini õpikuid ja siis avastad, et on jah teatud haigused mille puhul ei tohi pille süüa. ja muideks neid haigusi ei ole vähe!
pealegi, kondoom kaiteb suguhaiguste eest mida sinusugused tropid edasi kannavad.
loodan, et su t.üra mädaneb ära.

hoia&keela 02. juuli 2005, kl 02.02
Andu,sa oled loll kuubis.
Minu mehel pole kummivastu midagi,olema seda aastaid kasutanud juba.Ja peale paneb ikka enne lõppu,mitte alguses ja lõpp on kiire.

eve 02. juuli 2005, kl 15.37
minu mees ka ei tahtnud kondoomi kasutada ja tablette ma ei saanud võtta... lõpptulemus oli see,et jäin rasedakx ning mees lasi jalga....

ardi 03. juuli 2005, kl 04.28
kondoomiga ei täpselt sama tunne. Psüholoogiline tõrge on sel mehel, kes kondoomiga seksida ei saa (omast arust). Tegelt, pole mingit tuntavat vahet. Sugu ühte katkestamine ja hiljem kondoomi peale panemine ei kaitse muideks raseduse eest, sest on olemas selline asi nagu "eelsperma", mida tuleb küll vähe ja mis ei purska, kui mille tulekut mees ette ei taju ja millest võib samuti rasedaks jääda. Vot nii.

mees 05. juuli 2005, kl 09.09
kui ikka tahad seda sexi,siis tuleb teisele ka möelda

G 06. juuli 2005, kl 14.51
olengi mõelnud...nüüd oleks aeg ka minule mõelda....kui ei, siis olgu ilma!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!