Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
karvutu või karvane??

häbe 30. juuni 2005, kl 13.45
Kysimus oleks eelkõige meestele...
1.Milline häbe teile meeldib kas täiesti paljas jalgade vahelt..või pisike siilikas..?
2.Kas teile meeldib kui naine ennast vahetult enne keelesexi ennast peseb(minu mees ytles,et ta vihkab seebi maitset)..,aga kui ma vahetult enne ei pese siis kas pole siis ebameeldivaid lõnu või liigmärga olekut?
3.Viimane kysimus,et kas teile meeldib naise tuppes näppudega mängida..ehk hellitada.??Või on see tyyty ja igav tegevus?

Feliks 30. juuni 2005, kl 13.56
kas sa tahad oma häbet kohe kõigile meestele ette anda ve??

pole mees 30. juuni 2005, kl 13.59
aaa.aga ikka ütlen, et sa ei pea ju seebiga pesema!
mina pesen ALATI palja veega, sooja veega. Ega sul siis seal nüüd nii must ka ei ole, et peab keemiaga eemaldama...
ma sain kena komplimendi - et nii hea, puhas ja ei mingit lõhna - ei seepi ega mingit ebameeldivat

häbe 30. juuni 2005, kl 14.01
ei kindlasti mitte..Lihtsalt tahaksin olla oma mehele parim
Olen kyll vanuselt päris mitte kõige noorem ,aga tarkused ei jookse ju mööda kylge :))

häbe 30. juuni 2005, kl 14.02
To: pole mees
tänan soovituse eest....

ants 30. juuni 2005, kl 14.12
ikka meeldib tuppe sõrmitseda.saab masinavärgi korralikult tööle.

Feliks 30. juuni 2005, kl 14.18
vada häbe..kui sa tahad ola oma mehele parim , siis esita need kysimused oma mehele!

muide - ole kuidas oled, kui su mees sust oolib, siis on tal kama, kas sa oled karvane või paljas

häbe 30. juuni 2005, kl 14.21
to feliks:Loomulikult olen temalt kysinud,aga ta ytlebki et ole kuidas oled jne....ja yldiselt ta sel teemal eriti rääkida ei soovi.....kahjuks

Feliks 30. juuni 2005, kl 14.24
nu a siis olegi nagu oled. miks sa teda ei usu siis? tee nii et sul endal oleks hea (ja miks mitte seksi) olla

häbematu 30. juuni 2005, kl 14.35
Mul kasvab mingi ilge mätas seal all.A muidu olen täiega normaalne.

jaan 30. juuni 2005, kl 15.14
Meeldib ikka täitsa sile, siis parem keelekat teha. Kui juba jalgevahel oled, siis pole tähtsust, kas pestud seebiga või mitte, kuigi naturaalne(kunagi ennem pestud) ajab kuidagi kiiremini pöörded üles. Ja näp(p)u(de)ga meeldib seal väga ringi möllata, tüütu see nüüd küll ei ole, ainult keele ja näpuga koos tehes väsitab kaela ja käe ära.

Mari 30. juuni 2005, kl 15.28
Jaan, ega sa minu mees ei ole? Aga vist ikka mitte, sest minu mehel käsi küll ära ei väsi, kuna käega ta eriti ei tee. Näpuga teete haiget, mehed, kurat. Õppige ära.

naisuke 30. juuni 2005, kl 15.30
mina pesen alt ennast special intiimgeeliga.mingisugust lõhna ega maitset ei jää.häbe pooleldi aetud.mokkkade juurest täitsa sile ja pealt kyngas väikse karvaga.oii mulle meedlib kui sõrmedega see tegeletakse :P minu mehele meedlib seda teha ka...

Häbe Likk 30. juuni 2005, kl 16.34
Sa seda lugu tead? METSA LÄKSID SAA, JA METSA LÄKSIN MAA, METSA LÄKSID KÕIK MEIE VAHEKORRAD KA! ja siis tuli refrään, mida ma siinkohal tsensuuri mõttes ei esita!

yxkeppar 30. juuni 2005, kl 17.00
miks peab ülepäeviti seda debiilset teemat algatama?
kas oled mingi juuksur kes koostab äriplaani?

nii 03. juuli 2005, kl 05.35
1.täitsa sile üle prahi.
2.no üldiselt puhas on ikka korralik, aga vaevalt, et sellega päeva jooksul midagi traagilist juhtub. Äärmused on vastikud, nii seebi maitse kui pesematuse lõhen, mis pika peale tuleb.
3.väga erutav on seda teha, väga meeldib

heh 08. juuli 2005, kl 17.15
küsi oma mehe käest,kuidas talle meeldib-tema peab seal nuuskima ju,mitte sina.

alles noor 28. oktoober 2005, kl 17.57
Mul nagu vasika nina, kõik mehed tahavad........
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!