Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
Hommikune kahevõitlus

anout 03. juuli 2005, kl 10.32
ma vihkan hommikuid, sest iga hommik algab sisemise võitlusega, kus tuleb vastu seista ürgsele kutsele ja aegadehämarusest talletunud jõule. Ürgmees võtab võimust, hommikul kisub ülitugev tung mind vägisi naise poole ja eriti raskeks teeb selle see et naine siin samas kõrval magab, kõik nagu oleks võimalik. Aga ei ole! Mõistuse inimene astub vahele ja ütleb, ma ju armastan ja hoolin sellest inimesest, ma ei soovi mingil juhul talle ebameeldivusi valmistada, aga samas ürgne jõud ja energia, mis on agressiivne ja halastamatu üritab saavutada oma eesmärki iga hinnaga, olles julm ja hoolimatu, kui talle voli anda, kuna ürgne energia on nii tugev, siis sellele vastuhakkamine röövib samaväärse hulga energiat ja nii iga hommik. ei aita ka see kui eelmine öö ennast oimetuks seksiks. Asja teeb keeruliseks see, et hommikune seks, nii palju kui seda on juhtunud on minu kui mehe seisukohalt võrratu, ülirahuldust pakkuv ja kogu päevaks energiat andev, aga naise seisukohast tüütu, segav ja mõtetu. Ja nii iga hommik pean ma lahingut iseendaga, üheltpoolt rahul, et jälle suutsin ürgmehe vaka all hoida, teisalt jõuetu, fustreeritud, pahur, selline tunne et 6-12 tuleb naisest võimalikult kaugele hoida, sest siis on mars ja veenus teineteisest liiga kaugel.

hmmm 03. juuli 2005, kl 10.46
küll naine, aga mulle hommikune seks meeldib... tudusoojad kehad ja veel uneuimas olles kätt mehe poole välja sirutada või tunda läbi une mehe lähenemist - parim äratus mis olla saab... kahjuks pole enam, kellega koos hommikuti äragata:(

hommikukirg 03. juuli 2005, kl 10.58
Aga armatsege hommikul vara ära ja siis lase naisel edasi magada. Meie oleme samamoodi, üks õhtul ja teine hommikul unine ja saame ilusasti üksteisega arvestatud. Peale imeilusat ja kirglikku äratust libisen ma voodist välja, et mehele hommikusöök valmistada, seni jääb tema uuesti magama. Ehk on nii kergem kui naine on hommikul erk ja mees unine, sest meeste testosterooni tase on nagunii hommikuti kõrge.

rõve 03. juuli 2005, kl 12.07
mul oli kunagi lühiajaline suhe mehega, kes kohe hommikul kui silmad lahti tegi, ronis selga, kuigi mina magasin veel. väga nõme oli sellise loksutamise peale üles ärgata. sellised mehed vist ei saa aru sellest, et kuigi nemad ärkavad hommikul erektsiooniga, ei tähenda see veel seda, et naised kohe hommikul veel poolunes on igati hakkamas. sellel põhjusel sai ka mees maha jäetud ning ei kannata enam mõtetki hommikusest seksist.

naiska 03. juuli 2005, kl 16.25
nädalavahetusel hommikune seks ikka yle kõige :D nii sab ennast rahulikult välja magada ja asja kallale asuda, aga yks kunagine kaaslane suutis mind ikka juuksejuurteni vihastada, kui tema kell 5 hommikul tööle pidi lippama ja mind yle klobis, kuna tahtis saada! mina pidin ise ärkama kell 9

n40+ 03. juuli 2005, kl 20.06
kunagi mulle ka ei meeldinud hommikul aga on ikka hea küll, vabal päeval

suslik 03. juuli 2005, kl 22.53
nu üritagi siis naisele oma soove nii edasi anda,et ta tunneks
end esikohal olevana- et sa tunned end päeval paremini just selle hommikuse seksi pärast;et tema on see kes annab sulle positiivse laengu terveks päevaks.ära pane teda tundma nagu peaks ta oma kohust täitma. loomulikult vihastab naine,kui lihtsalt hommikul talle selga ronid-nagu kohustusena tundub.

! 04. juuli 2005, kl 07.17
Meil on vastupidi. Mees tahab öösel, kui töölt tuleb-unerohtu. Siis magaks ta lõunani. Mina tahaks päeval, aga siis olen tööl.. See hommikune kõva on rohkem ku..kõva, nii mees vähemalt väidab. Nii et kokku me eriti ei saagi oma tahtmiste tõttu.

N49 04. juuli 2005, kl 10.24
Mina jälle tahaks igal hommikul, õhtuks olen sageli liialt väsinud. Kui aga õhtul mõnus seks olnud, siis on hommikul veel eriti hea. Kähkukas peale lõunasööki tekitab aga soovi õhtul pikemalt nautida ja nii see läheb... Sõltuvus vist.

vihkan ka hommikuid.. 04. juuli 2005, kl 12.37
sest pean juba mõnda aega üksi ärkama... nuuks

siksak 05. juuli 2005, kl 00.27

Ma tean, hommikune on hea jah. Selline läbi une, süütukene. :)
Aga kui poisil pohmell või midagi on, siis on eriliste isudega, ja ka hommikuti.

. 05. juuli 2005, kl 01.23
Ma olen hommikul (tööpäeval) nõus ainult suhu võtma. Seksi kannatan ära aga mingit naudingut sealt küll ei saa, keha on unine ja uimane.

j 05. juuli 2005, kl 14.48
ten points autorile, võrratu tekst!

saaresinine 05. juuli 2005, kl 15.35
vihkan, tõsiselt vihkan, kui arvatakse, et mul on nüüd uni läinud, hakkame seksima.

täielik teisega mittearvestamine

lihtne 05. juuli 2005, kl 16.28
See tung on sul tänu sellele nii suur,et naine ei taha.kui ta tahaks,küllap sa siis ära tüdineks..

irw 05. juuli 2005, kl 21.19
mine pane peldikus pihku

anout 06. juuli 2005, kl 12.58
naine on nõus mulle vastu tulema ja hommikul asja ära ajama, aga see ei ole see, sest puudub vastav psühholoogiline häälestatus, ei leia seda signaalide kogumit mis peitub kehakeeles, et inimene on spontaaselt ( ilma teadliku tahte, pingutuseta, lihtsalt ja loomulikult valmis armuühteks) valmis. teadlikult mainib et on valmis, aga kehakeel, varjatud tunded lähevad vastuollu ja nii ei ole suuteline pakutud võimalust ära kasutama. ma hoolin tema emotsionaalsetest vajadustest ja ei ole eriti pealetükkiv, saaks ainult pahurast meelest ka jagu oleks kõik korras, ja pahur ei ole ma tema peale, vaid lihtsalt asja olemuse pärast ja hoidun igati midagi halvustavat ütlemast, ikkagi tunneb ta teatud määral süüd selle pärast, aga see on loodus ja sinna ei ole midagi parata, ei saa ju tunda süüd selle pärast, et ma selline olen, sellega tuleb leppida ja kui ei suudeta, siis ollakse egoistlik, agressiivne, hoolimatu. kõik lihtsalt tekitab asjatuid pigeid mida vaja ei oleks, raskeks teeb asja see et probleem peitub aju emotsionaalses keskuses, mis on kõige ürgsem ja vanem, kõige jäigem ja muutumatum, tuleb lihtsalt antud olukorraga leppida, sest seda muuta ei saa ja naist ka ju omati selle pärast ei hülga.

maara 07. juuli 2005, kl 09.02
Kui suhe igas mõttes toimib,mees on õrn ,hoolitsev ja hea, siis tuleb minna kompromissile ja kui ise väga ei tahagi, siis tulla vastu mehe soovidele hommikul!Suhe ongi valmisolek kompromissideks..kui see soov puudub,pole asjal perspektiivi!!Naise armastus on omamoodi ja psühholoogiline ettevalmistus on su naisel olemas...usu mees mind!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!