Teki all
lihtsalt mõned küssad :)
stella 03. juuli 2005, kl 18.07 |
bella 03. juuli 2005, kl 18.42 |
Las inimene suhtleb, kellega tahab. Minu noormehel ei olegi ühtegi tõsist tüdruksõpra olnud, kelle pärast ma ennast armukadedana tunneksin; muidu naissoost sõpradest ei lase ma ennast häirida rohkem kui tema minu meessoost sõpradest.
Asjaolu, et olen tal esimene (ja tema mul) läheb mulle VÄGA korda. Midagi see ju inimese iseloomu ja väärtushinnangute kohta näitab, kui ta on 20ndates aastates veel süütu.
Asjaolu, et olen tal esimene (ja tema mul) läheb mulle VÄGA korda. Midagi see ju inimese iseloomu ja väärtushinnangute kohta näitab, kui ta on 20ndates aastates veel süütu.
irw 03. juuli 2005, kl 19.44 |
bella 03. juuli 2005, kl 21.19 |
"palun öelge mulle, mida imet on mehel oma endistega rääkida ometi peale selle, mida voodis ikka räägitakse?"
Kui endine suhe oli selline, et jõuti ikka voodist väljapoole ka, siis küllap on millest rääkida. Võib ju olla, et eks oli kena ja huvitav isiksus, kellega lihtsalt mõnus vahel maast ja ilmast lobiseda nagu ükskõik millise sõbraga. Lihtsalt selgus, et tõeliseks suhteks vastastikku ei sobitud. Selle pärast ei pea ju igasugust suhtlemist katkestama!
Kui endine suhe oli selline, et jõuti ikka voodist väljapoole ka, siis küllap on millest rääkida. Võib ju olla, et eks oli kena ja huvitav isiksus, kellega lihtsalt mõnus vahel maast ja ilmast lobiseda nagu ükskõik millise sõbraga. Lihtsalt selgus, et tõeliseks suhteks vastastikku ei sobitud. Selle pärast ei pea ju igasugust suhtlemist katkestama!
. 03. juuli 2005, kl 23.21 |
mina isiklikult tihedat läbikäimist normaalseks ei pea, v.a. kui ta on nõus minu nendele koosviibimistele (eeldame, et tegu pole töösuhtega) kaasa võtma.
Sest tal tõesti pole mingit imet vaja nendega lähemalt suhelda (v.a. asjaajamiseks - töine, kooliga seotud vms). Mina suhtlen eksidega täpselt siis, kui mingil põhjusel on vaja (nt. töist nõu küsida, milles nemad on kompetentsed) või kui kogemata tänaval kokku juhtun. Elus ei tuleks mõtteski (just kui eksil on uus suhe) teda vedada välja kohvikusse vms. Mis ma trügin tema uue suhte vahele. Kui eks vaba ja vallaline on, siis on teine asi.
Sest tal tõesti pole mingit imet vaja nendega lähemalt suhelda (v.a. asjaajamiseks - töine, kooliga seotud vms). Mina suhtlen eksidega täpselt siis, kui mingil põhjusel on vaja (nt. töist nõu küsida, milles nemad on kompetentsed) või kui kogemata tänaval kokku juhtun. Elus ei tuleks mõtteski (just kui eksil on uus suhe) teda vedada välja kohvikusse vms. Mis ma trügin tema uue suhte vahele. Kui eks vaba ja vallaline on, siis on teine asi.
R 04. juuli 2005, kl 00.54 |
To .
see kui eksiga suhtled ei t2henda ju veel millegi tekitamist.
Kui sa inimesega koos olid ju ta siis meeldib sulle ja kui lahkuminek v2ga verine pole on ju normaalne et suhtled temaga edasi...
Arvan et eksiga on v6imalik suhelda ka ilma temalt midagi tahad... No nii olen v2hemalt mina elust aru saanud....
see kui eksiga suhtled ei t2henda ju veel millegi tekitamist.
Kui sa inimesega koos olid ju ta siis meeldib sulle ja kui lahkuminek v2ga verine pole on ju normaalne et suhtled temaga edasi...
Arvan et eksiga on v6imalik suhelda ka ilma temalt midagi tahad... No nii olen v2hemalt mina elust aru saanud....
tyra 04. juuli 2005, kl 06.09 |
Roosike 04. juuli 2005, kl 17.13 |
muhv 05. juuli 2005, kl 14.30 |
Mina arvan, et eks see ikka päris õige asi ei ole. Kui suhe on läbi, siis on läbi, mis siin enam suhelda. Mul ka naine muutkui räägib siin telefoniga oma exiga - ega see just suurt rõõmu ei tee. Niikui vahele peaks jääma nugistamisega näiteks, viskan naise kodust välja ka. Isegi kofikusse minek pole mu arust õige, kui asi läbi, siis olgu läbi ja jutul lõpp. Eks see krdi eelmine mees tahab ikka selga ronida, mis siin muud, rääkigu kõik mis tahes.
trr 07. juuli 2005, kl 09.03 |
mul on poisil mitmeid pikemaid suhteid ja kooselusid enne mind olnud, aga suhtleb vähe nende tüdrukutega. mina oma sõpradega isegi rohkem, mul isegi ekside ja sõprade pildid kodus kappide peal, hindan lihtsalt mälestusi ja sõpru. nii et oma poissi piirama ei hakka ja tema pole mulle ka märkusi teinud, kuigi armukadetseb küll vist natuke, kui mõnd sõpra mainin. õnneks :)
Lisa postitus