Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
Hädaolukord

Heiki 04. juuli 2005, kl 09.02
Ei suuda endale leida ühtegi ilusat naist!Sõpradel on kõigil ilusad naised.Ise olen siiamaani üksi.Eile saime sõpradega tutvumiskuulutuse kaudu kokku 3 ilusa naisega.Üks sõbrakene sai ühe naise numbri kes oli ka neist kõige sexikam.ma mitte midagi.Mind vist ümbritseb ses suhtes kehva aura.Ei õnnestu kuidagi moodi kontakti saada.Jube vihane olin pärast.Ma ju ise ka tajun seda kas mind tahetakse või mitte.Saatsin ise ka ühele naistest sms - i.Mingit vastust ei tulnud.Ise nagu suurt ei lootnudki midagi.Täiesti putsis milline ma siis lõpuks olema pean, et ka mind keegi ilus naine tahaks?

tossike 04. juuli 2005, kl 09.10
äki oled pede?

*** 04. juuli 2005, kl 09.31
Luuser oled.

naiska 04. juuli 2005, kl 10.36
mine kohtingule üksi, siis ehk näkkab. sõpradega koos jäädki ilma

Dendron 04. juuli 2005, kl 10.46
Mulle tundub, et sul on asjast vale arusaamine. Ega ikka ei ole küll nii, et lähed naisega tutvuma ja kohe saadki tuttavaks. Siin keegi juba nimetas sind luuseriks, võid kindel olla, et need naised, keda sina ilusaks pead, ilmselt nii sinust arvasidki. Ise arvan, et ilmselt jätad naistele hingelt nõrga mehe mulje, katsu olla enesekindlam. Ja võib-olla otsid naisi valest kohast. Selleks, et naisega tuttavaks saada, pead ära tabama, mida naine tahab. Näiteks, see kommentaator, kes sind luuseriks sõimas, on kindlalt saama peal väljas - mees peab tema jaoks olema mingitpidi lüpstav, sinu hingelised rikkused ei huvita kedagi. Lühidalt öeldes, tänapäeva naistega tuttavaks saamiseks pead olema paksu nahaga, enesekindel mees. Ebakindlad ja närvilised poisikesed naisi ei saa (ma ei mõtle vanust).

piiks 04. juuli 2005, kl 10.56
saada sms asemel lillekimp, kui suudad huvitavalt yllatada, void pa'ris palju saavutada!

Heiki 04. juuli 2005, kl 11.15
kas mõne ilusa prostituudi poole pöördumisel oleks mõtet?

naiska 04. juuli 2005, kl 11.32
mõte tuleb leida, küllap on... aga kas see prostituut sulle sõbrannaks tahab hakata, on küsitav... ja kas sina sellise sõbrannaga kuskile seltskonda tahad minna

heiki 04. juuli 2005, kl 11.44
no seda nüüd küll jah aga mõtlesin, et äkki aitaks see pisut üleliigset tormakust või pingeid maandada või midagi sellist...Oleks siis ehk pisut parem ja kindlam enesetunne.mul nagu mingi barjäär ees ise ka ei saa enam aru.

stufy 04. juuli 2005, kl 13.47
Rohkem peale hakkamist.Mul üks tuttav oli samas situatsioonis.Natuke rohkem julgust ja ohtralt väljaskäimisi peaks sind aitama.
Ära anna alla!

Mademoiselle 04. juuli 2005, kl 14.08
Ma ei saa aru miks sa just ilusat naist tahad???
Kas ilu on siis tõesti nii tähtis? Ma arvan, et tunduvalt tähtsam on hoopis veetlevus. Välimuselt mitte midagi ütlev naine saab vägagi veetlev olla!
Mina pole kunagi seadnud endale eesmärgiks, et tahaks ilusat meest- ma pigem hoian neist eemale. Enamik ilusaid on omast heast välimusest teadlikud ja kasutavad seda valedel eesmärkidel ära.
Mõtle, mis on sinu jaoks tähtis: ilu, tarkus, vaimukus, rikkus vms!!!!

jana 04. juuli 2005, kl 14.37
Teemaalgataja tahab just ilusat, et sõprade ees eputada. Aga ei saa ja nutt lahti.

kiisu 04. juuli 2005, kl 17.23
Vaata ennast,miske sa kõigepealt välja näed!No ega naised nii lollid ka pole!

irw 04. juuli 2005, kl 19.47
Häda olukorras lastakse püksid maha.

maasu 05. juuli 2005, kl 01.30
Kle oled äkki ise tont....lase latt vähe madalamale küll leiad..
Vaata peeglisse ka ennem kui otsima lähed...

Minni 06. juuli 2005, kl 16.58
Siit sa küll nüüd naist ei saa....

nana 06. juuli 2005, kl 19.53
peletis oled,seepärast ei saagi,häh eputada,tobu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!