Teki all
Hädaolukord
Heiki 04. juuli 2005, kl 09.02 |
Ei suuda endale leida ühtegi ilusat naist!Sõpradel on kõigil ilusad naised.Ise olen siiamaani üksi.Eile saime sõpradega tutvumiskuulutuse kaudu kokku 3 ilusa naisega.Üks sõbrakene sai ühe naise numbri kes oli ka neist kõige sexikam.ma mitte midagi.Mind vist ümbritseb ses suhtes kehva aura.Ei õnnestu kuidagi moodi kontakti saada.Jube vihane olin pärast.Ma ju ise ka tajun seda kas mind tahetakse või mitte.Saatsin ise ka ühele naistest sms - i.Mingit vastust ei tulnud.Ise nagu suurt ei lootnudki midagi.Täiesti putsis milline ma siis lõpuks olema pean, et ka mind keegi ilus naine tahaks?
naiska 04. juuli 2005, kl 10.36 |
Dendron 04. juuli 2005, kl 10.46 |
Mulle tundub, et sul on asjast vale arusaamine. Ega ikka ei ole küll nii, et lähed naisega tutvuma ja kohe saadki tuttavaks. Siin keegi juba nimetas sind luuseriks, võid kindel olla, et need naised, keda sina ilusaks pead, ilmselt nii sinust arvasidki. Ise arvan, et ilmselt jätad naistele hingelt nõrga mehe mulje, katsu olla enesekindlam. Ja võib-olla otsid naisi valest kohast. Selleks, et naisega tuttavaks saada, pead ära tabama, mida naine tahab. Näiteks, see kommentaator, kes sind luuseriks sõimas, on kindlalt saama peal väljas - mees peab tema jaoks olema mingitpidi lüpstav, sinu hingelised rikkused ei huvita kedagi. Lühidalt öeldes, tänapäeva naistega tuttavaks saamiseks pead olema paksu nahaga, enesekindel mees. Ebakindlad ja närvilised poisikesed naisi ei saa (ma ei mõtle vanust).
piiks 04. juuli 2005, kl 10.56 |
Heiki 04. juuli 2005, kl 11.15 |
naiska 04. juuli 2005, kl 11.32 |
heiki 04. juuli 2005, kl 11.44 |
stufy 04. juuli 2005, kl 13.47 |
Mademoiselle 04. juuli 2005, kl 14.08 |
Ma ei saa aru miks sa just ilusat naist tahad???
Kas ilu on siis tõesti nii tähtis? Ma arvan, et tunduvalt tähtsam on hoopis veetlevus. Välimuselt mitte midagi ütlev naine saab vägagi veetlev olla!
Mina pole kunagi seadnud endale eesmärgiks, et tahaks ilusat meest- ma pigem hoian neist eemale. Enamik ilusaid on omast heast välimusest teadlikud ja kasutavad seda valedel eesmärkidel ära.
Mõtle, mis on sinu jaoks tähtis: ilu, tarkus, vaimukus, rikkus vms!!!!
Kas ilu on siis tõesti nii tähtis? Ma arvan, et tunduvalt tähtsam on hoopis veetlevus. Välimuselt mitte midagi ütlev naine saab vägagi veetlev olla!
Mina pole kunagi seadnud endale eesmärgiks, et tahaks ilusat meest- ma pigem hoian neist eemale. Enamik ilusaid on omast heast välimusest teadlikud ja kasutavad seda valedel eesmärkidel ära.
Mõtle, mis on sinu jaoks tähtis: ilu, tarkus, vaimukus, rikkus vms!!!!
jana 04. juuli 2005, kl 14.37 |
kiisu 04. juuli 2005, kl 17.23 |
maasu 05. juuli 2005, kl 01.30 |
Lisa postitus