Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
kahtlane küsimus

kuku 05. juuli 2005, kl 13.54
Miks mu noormees mulle suuseksi ei tee? Ta räägib mulle küll,et ta väga tahax teha mulle ja talle väga meeldib aga see jääb vaid jutux. Tema käest küsida on kahtlane aga äkki keegi oskab variante mulle pakkuda?

m 05. juuli 2005, kl 14.02
mulle meeldib ka rohkem ise saada. alguses räägin partnerile, et teeme üksteisele ja kui tema mulle ära on teinud, siis keeran tavaliselt talle selja :D

kuku 05. juuli 2005, kl 14.07
aga mix sa nii teed? kas su naisel on siis midagi viga, et sulle ei peax meeldima teha ?

to m 05. juuli 2005, kl 14.07
Sinu voodisse ma küll teist korda ei tuleks.

kukkel 05. juuli 2005, kl 14.17
kui ta tahaks, aga ei tee, äkki on küsimus puhtuses?

* just a guess

kuku 05. juuli 2005, kl 14.20
seda minagi mõtlesin,et võibolla ma tõesti olen kuidagi ...nohjah... aga siis ta ju ei tahax seksida ka?

alonzo 05. juuli 2005, kl 14.23
pese oma tussu puhtaks ja nopi seened sealt ära küll siis teeb mees sulle ka keelekat.

snake 05. juuli 2005, kl 14.26
mõtlemisest ainuüksi ei piisa...tuleb midagi ette võtta kah...iseenda puhtust saab ju kontrollida!!!!

düsproosium 05. juuli 2005, kl 14.28
ja raseeri end karvutuks:)

kuku 05. juuli 2005, kl 14.32
loomulikult ma raseerin ja pesen ennast...ALATI,ja vahest pingutan ehk ülegi kui ma tean,et läheb seksiks. Aga kas on võimalik, et talle ei meeldi minu naissuguelundi välimus,loomulik lõhn jne ning tal on sellepärast ebameeldiv seda teha?

ogazmo 05. juuli 2005, kl 14.47
Ega osad mehed ongi, jutus teevad sadu trikke ja on oi oi kui osavad, tegelt aga asja kallale asudes on äpud. Jutumehi me juba teame. Suuga suured linnad, käega ei kärbse pesagi.

Maia 05. juuli 2005, kl 14.48
endal ka kogemusi kus mees muidu vaikne ja selline tagasihoidlik, kui siis kahekesi voodi jõudsime oli siuke tegija et mul pilt lausa mustaks lõi.

kuku 05. juuli 2005, kl 14.53
to orgazmo - ega mulle ei ole vaja siin käega midagi teha;)
Maia kogemus on nüüd natuke vastupidi aga tore mees sul, tahax ka siukest lõve:)

kupi 05. juuli 2005, kl 17.06
kui su poiss alles mingi noor nolk on, siis pole vaja imestadagi, et ei tee

neena 05. juuli 2005, kl 23.44
Mulle ka alul tundus lausa vastik mehe jõujuurika suhu võtmine, kuid praegu...mmmmm. Kompleksid, mis on meisse vanemate ja teiste poolt sisse laaditud, ei lase meid vabaks.
Ei tasuks endas viga otsida. Kõige parem retsept on lihtsalt küsida ja mitte rünnata.

>P 05. juuli 2005, kl 23.55
minu mees lausa armastab seda teha :P ja ta teeb seda kuradime hästi! talle on oluline et ma alati "saaks" ja ma saan ka... ta ikka tegija mul.. ma alguses talle ei julgenud... siiani on nats imelik.. nüüd olen 2 korda talle ka teinud ja see isegi erutab mind.. aga kindlasti pean tedma et enne dušši all on käinud.. ja me alati enne tegemist käime dui all.. sellest on norm...

kuku 06. juuli 2005, kl 08.44
kuid siiski siiski, äkki on võimalik et talle lihtsalt ei meeldi minu see teatud kehaosa?

jah 06. juuli 2005, kl 09.25
äkki ta on gei?

reinuvader 06. juuli 2005, kl 10.28
siin võib asi olla ka selles,et mõtetes erutab see su meest väga ja vb ta tahakski SEDA teha......kuid kui asjaks läheb siis kaks varjanti....kas ei saa üle oma kompleksist(et no kuidas ma teen.....naine ju pissib sealt ja on seega must ja räpane....mis on tegelikult väga vale arusaam)või ta lihtsalt ei oska seda teha on vähe kogenud või üldsegi mitte ja kardab ebaõnnestuda.
mina ise naudin nt keeleka tegemist ja naise sellest saadava naudingu nägemist rohkem kui vahekorda ennastki!edu!

kuku 06. juuli 2005, kl 11.34
hea vastus reinuvader:)

Tiina 07. juuli 2005, kl 19.03
Mõni mees ju kardab mikroobe,on teised nii puhtad,tean selliseid,aga ise tahavad küll et suhu naisuke võtaks.Või siis tõesti kogemus puudub.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!