Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
ei saa tibisid:(

koba 25. oktoober 2005, kl 09.44
minu probleem on selles et olen liiga tark ja lahe tüüp. mingit probleemi ei ole ära võrgutada naist kellel on sisemaailmaga kõik ok, kes saab naljast aru, kes on võimeline kaasa rääkima ja arutama. kahjuks pole sellised targad naised reeglina ilusad. aga selliseid tühja pilgu ja tühja peaga piltilusaid tibisid mul ära rääkida ei õnnestu. tundub, et neid võlub vaid papp ja seda mul pole. sarm ja cool olek nende peal ei tööta. krt, ei teagi mida teha:(

Taiplik 25. oktoober 2005, kl 10.03
Miski siin ei klapi, kui oled nii tark ja lahe tüüp, siis mille kuradi pärast sa raha ei oska teenida. Tavaliselt ikka jobud ei oska raha teha, või võetakse see neil kohe käest, enne kui asi tibideni võiks jõuda. Paluks ennast siiski kriitilisema pilguga kaeda, äkki ikka ei ole nii lahe ja tark. Luuserid tükivad endale kõike ette kujutama.

Tähepoiss 25. oktoober 2005, kl 10.08
tühja pilguga tibid on voodis väga viletsad. pane oma palgast parem 500 kõrvale mine litsidesse ja saad sama "mõnusa" ehk täiesti mõtetu tühja pilgu kepi poel vaja kedagi rääkida ega pole ka pappi vaja välja käia
aga soovitus, et jää parem praeguse valiku juurde.

e. 25. oktoober 2005, kl 10.21
Koigepealt, ma ei usu iial et NII haritud et kohe rohutama pead mees ei saa endale kenat neiut, ma tean palju kena valimusega naisi kes on samas ise ka targad ja huvtattud tarkadest meestest ka.

Teiseks, ma kyll su juttu lugedes ei ytleks et sa tark oled, sarmist pole juttugi! Sa kutsud naissoost isikut tibiks? Ma ei ole yhtegi TOESTI haritud inimest kuulnud kasutamas sellist slangi, selle jaoks on sona neiu.

Targa inimesega on alati mdia raakida ju sa siis ei ole nii tark kui arvad, ma ei pea ennast targaks olin koolis keskmine, kui olen malumanguritega yhes seltskonnas olnud on ohtu totaalselt super olnud, endal ol huvitav kuulata nende juttu ja kysimusi kysida neilt.

Igaljuhul mu jutu iva on see, et tule oma pilvekese pealt alla, haritud mees saab oma hairudsega hea tookoha ja tal ka saaste ja ei ole sellist juttugi et raha ei ole ( mitte pappi!). Tundub et sa mingi tyypiline kes on ylikoolis esimesel kurusel ja juba arvab et hullem haritlane. Kui neiut tahad kasva nendest pube slangidest ka valja eks.

pepe 25. oktoober 2005, kl 10.27
Liiga tark koba, sinu häda ongi sinu liigses tarkuses. Äärmused ei ole head. Pluss veel see, et oled koba..., no ma ei tea...Kahju öelda, aga tundub et su olukord on üsna lootusetu.

koba 25. oktoober 2005, kl 11.07
taiplik, hästi paned. et siis kõik kel pole villat, korterit vanalinnas, miilist autot, on jobud? sinu puhul tundub see küll kehtivat, aga räägi ikka ainult enda eest.

tähepoiss, tnx! panen kõrva taha;) või tallele;)

e., mälumäng ja ristsõna lahendamine on kindlasti huvitavad tegevused, aga kindlasti mitte see mida mina meelelahutuse ja mõnusa seltskonna all silmas pean. ka poliitikast ja teadusest rääkimine ei ole minu arvates seltskonnas lõbus. huvitav, aga sa ei tea vist ühtegi slängi kasutavat, või veelgi enam, ropendavat arukat meest, sa ei usugi et neid olemas on. tegemist võib olla sinu piiratud maailma või väheste kogemustega. kui sind ristsõna kuivikud erutavad siis saan ka aru miks sul minu peale ei tõuse;)

pepe, mulle tundub kah, krt;) samas keskpärast saagimine on nii üle viskand juba.

Taiplik 25. oktoober 2005, kl 11.41
Ikka eriline jobu oled, sinu jaoks ainult must ja valge, ülitark ja purloll, ülirikas ja valla sant. Siin see kitsas silmaring avanebki, mine käi maailmas ringi ja vaata kuidas inimesed elavad ja tunnevad elust rõõmu, mitte ei vigise, et raha pole ja tibid lollid. Eesmärgid peavad olema, ja reaalsed, ja siis nende poole püüelda. Tark oled sa praegi vaid enda arvates, kahjuks.

koba 25. oktoober 2005, kl 11.54
ok. selge. korter vanalinnas = ülirikas. ja siis räägid midagi laiast silmaringist ja maailmas käimisest:))))
muideks, taiplik, on isegi selliseid üliüliüliülirikkaid kellel on koguni 2, mõnel hullul isegi 3 korterit vanalinnas:P
lennukitest, jahtidest, korterist igas maailma metropolis jne ma parem ei räägigi. sa ei suuda seda hoomata.

vanem ja elukogenum naine 25. oktoober 2005, kl 12.21
Tüüpiline pubeka viga - hinnata inimest välimuse põhjal. Usu, see läheb sul mõne aasta pärast üle. Siis märkad, kuidas mõni esmapilgul keskpärane inimene võib oma oleku ja jutuga ennast ilusaks teha ja teine, mannekeeni välimusega - trambib oma välimuse oma olekuga porri.

koba 25. oktoober 2005, kl 12.32
!? vot sellest ei saa hästi aru, mis siin imelikku või nõmedat on kui mehele meeldib ilusate naistega seksida! see pigem vanemate ja kogenumate ja mitte enam nii ilusate naiste "viinamarjad on hapud" teema :P
kla vana ja elukogenud, kas naine kellele meeldib edukas ja haritud pintsaklipslane on halevem sellest naisest kellele meeldib noh näiteks muusik, kunstnik või kirjanik? või näiteks tugev ja hakkaja ehitusmees? ei ole ju. pigem on see kõik maitse asi.
miks siis ilusaid naisi armastav mees pubekas jne on? aga vanu keskpärase välimusega kontorikuivikuid eelistav tõeline mees on?
pigem oled vanem ja kibestunum, mitte niivõrd kogenum.

e. 25. oktoober 2005, kl 12.50
to: koba

Kust sa tead mis seltskonnas ma liigun?? Ega need mingi ristonsa lahendajad ei olnud kellega koos olin, kes teevad malumangude jaoks saadete jaoks kysimusi.

Mu mees prof. rugby mangija nii et ma pole ainult yhte tyypi inimestega koos.

Mehed voivad aeg ajalt ropendada aga noo kuule..tibi? papp? need on nii ara leierdatud sonad juba, kui tahad silma paista oma sonakastuste poolest ole originaalsem.

fiimeil 25. oktoober 2005, kl 14.07
Üks kuivalejäänud kollanokk räuskab siin, ei tea ise ka mis tahab ja kuidas olla, ikka on tema hädades teised süüdi. Ole nüüd tubli poisu ja tegele millegi muuga kui ilusate tibide ja raha taganutmisega. Pane üks raks pihku, võtab pinge maha, saad normaalselt elama hakata. Tegele millegi huvitavaga, küll siis kenad ja targad naised ka uudistama tulevad, mis toimub. Vaeseke, peab siis elu nii raskeks mõtlema.

õhtu ja öö 25. oktoober 2005, kl 14.36
kas tõesti on kõik ilusad lollid sattund ja targad koledad! mään, kui raske on meeste elu!
a tegelt saan su probleemist aru. naiste analoogne valik on tõesti kas cuulid ja vaesed või rikkad ja kandilise peaga.

koba 25. oktoober 2005, kl 15.04
huvitav mõte, õhtu ja öö. polegi ise asja selle nurga alt näinud. hmmm, et kõik siin ilmas on siiski lõppkokkuvõttes tasakaalus.
tnx

:S 25. oktoober 2005, kl 16.07
Ega jah kui tõesti pappi pole siis ei pääse naistega isegi sõprustasemel eriti löögile nii ta on omast kogemusest öelda mul ka selliseid asju ette juhtunud nagu teema autor räägib

Feliks 25. oktoober 2005, kl 16.35
On ikka lasteaed.

miu 25. oktoober 2005, kl 17.30
saad sa aru, ilusad naised tahavad ikka ilusat/rikast meest. aga kuna sa oled tark - st. oled kole ja ära tule üldse õiendama et miks ilusad tüdrukud sind ei taha. nii et jää oma tarkade ent koledate naiste juurde.

koba 26. oktoober 2005, kl 11.23
miu, pigemini kisub sinna keskmiste finantsidega cooli noore mehe kanti ;P

kessu 26. oktoober 2005, kl 13.47
ahah..ja kes seda otsustas, et sa cool oled?
kui need ilusad tibid, kes su ära põlgavad, juhtumisi tõesti lollid peaksid olema, siis seda, kes cool on ja kes mitte, oskavad nad küll raudkindlalt öelda. hehee..
nii et äkki on hoopis sinupuhul tegemist hapude viinamarjade sündroomiga- kui sinu keskpärasust cooliks ei peeta, siis lolli tempel otsaette ja valmis?
hm..huvitav, miks mehed arvavad, et ainult nemad võivad partnerit välimuse järgi valida? äkki ei taha ka naised keskpäraseid mehi? väga mugav on kõike ainult õhukese rahakoti süüks ajada, ehk peaksid hoopis oma välimust natuke kriitilisema pilguga vaatama?

. 27. oktoober 2005, kl 02.09
koba, ma tunnen sind - su nimi on bud bundy :)

y 28. oktoober 2005, kl 12.54
hahhahaa, tõepoolest mingi kuivalolev luuser tuli DW'sse :D
otsusta ära, kas oled "cool" (= naistega) või sa oled ainult ENDA MEELEST "cool" ja reaalsuses liigse egoga tühikargaja? :D
oh tsiisas kraist. saa aru, et naised otsustavad, kas mees on cool või mitte. ja kui sul naisi pole... then guess again ;)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!