Teki all
noo, esimene kord oli ära, kuid....
Neiukene 25. oktoober 2005, kl 11.11 |
... kuid see polnud üldse valus ega verd ei jooksnud jne.. ainult et lihased olid krampis.. õnneks poiss sai aru sellest, ja toimis rahulikult ilma kiirustamata. kõik toimus ilma sõnadeta ja see oli lihtsalt täiuslik...
kuid nüüd siis küsimus: et kas tampooni paigaldades või kui sulel on näpukat tehtud, et kas siis võib minna neitsinahk katki ja nii võid oma süütuse kaotada?? või on veel mingi võimalus?? mu poiss ütles, et ma olin kindlasti juba süütuse kaotanud, kuid mitte loomulikult kellegagi vahekorras olles, vaid niisama..
siis et kas poiss tunneb ka, et tüdruk oli süütu või mitte ja kuidas see tunda on`?
Ja kas ésimesel korral teebki haiget ainult neitsinaha purunemine või ka miski muu?
loodan, et oskate vastata mu küsimusele!
kuid nüüd siis küsimus: et kas tampooni paigaldades või kui sulel on näpukat tehtud, et kas siis võib minna neitsinahk katki ja nii võid oma süütuse kaotada?? või on veel mingi võimalus?? mu poiss ütles, et ma olin kindlasti juba süütuse kaotanud, kuid mitte loomulikult kellegagi vahekorras olles, vaid niisama..
siis et kas poiss tunneb ka, et tüdruk oli süütu või mitte ja kuidas see tunda on`?
Ja kas ésimesel korral teebki haiget ainult neitsinaha purunemine või ka miski muu?
loodan, et oskate vastata mu küsimusele!
k 25. oktoober 2005, kl 11.25 |
Neiukene 25. oktoober 2005, kl 11.31 |
liisu 25. oktoober 2005, kl 11.43 |
654 25. oktoober 2005, kl 12.15 |
gjh 25. oktoober 2005, kl 15.15 |
coco 26. oktoober 2005, kl 00.37 |
Kuulge lapsed 26. oktoober 2005, kl 08.48 |
Kasutage ikka mõisteid õigesti. Neitsinaha purunemine ja süütuse kaotamine ei ole alati üks ja seesama. Süütus kaotatakse mehega sugulises kontaktis olles kui mehe suguliiges on tuppe tunginud.Mingi muu esemega neitsinaha rebestamine ei ole süütuse kaotamine.
Kuigi jah, kui tüdrukul on palju muid seksuaalseid kogemusi, näiteks mees on talle teinud näpukat või keelekat või on seda tehtud vastastikku, seejuures neitsinahka rebestamata, siis sellist tüdrukut süütukeseks pidada on küll juba üsna raske, sest
süütus traditsioonilises tähenduses on vastassooga seksuaalkontakti puudumine.
Kuigi jah, kui tüdrukul on palju muid seksuaalseid kogemusi, näiteks mees on talle teinud näpukat või keelekat või on seda tehtud vastastikku, seejuures neitsinahka rebestamata, siis sellist tüdrukut süütukeseks pidada on küll juba üsna raske, sest
süütus traditsioonilises tähenduses on vastassooga seksuaalkontakti puudumine.
n 35 27. oktoober 2005, kl 11.59 |
Nõus eelmisega. Tänapäeva noortel vist on tänu ohjeldamatule meediamühale seksiteemadel kadunud ära see traditsiooniline süütuse mõiste. Süütus laiemas mõttes kaob ära esimese seksuaalkokkupuute tulemusena, isegi siis kui neitsinahk (ehk siis süütus füsioloogilises mõttes) veel alles või ka osaliselt alles on. Traditsiooniliselt kadus süütus - nii füsioloogiline kui ka mentaalne - ikka esimeses seksuaalkontaktis mehega ja ühekorraga. Tänapäeval võib vist juba rääkida järk-järgulisest süütuse kaotamisest.
Lisa postitus