Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
Mehel vajus ära:(

Eve 27. oktoober 2005, kl 08.46
Meil on alati olnud ideaalne sex ja see nädl on midagi nii viltu,nagu olex kirg kuhugi kadunud ja siis veel eile poole seksi pealt vajus mehel ära,ja ma tundsin enast nii halvasti :((((

mina 27. oktoober 2005, kl 09.05
te ikka rääkisite sellel teemal?

Eve 27. oktoober 2005, kl 09.32
Tegelikult eriti mitte:(

mina 27. oktoober 2005, kl 09.42
no vot. sis oli temal kohutavalt piinlik ja sul väga paha ja nii need mured alguse saavad. kui teil enne super oli sis ei tohiks ju probleemi olla suhtlemisel. ole tubli ja tee algus ära. rääkima peab, mul selles suhtes vedanud, kõik saab ikka ilusti selgeks räägitud.

bob 27. oktoober 2005, kl 10.39
Mehel vajus poole seksi pealt ära ja mida sa Eve siis tegid?
Seisid nõudliku näoga käed puusas ja ootasid kuni uuesti kõvaks läheb või ulatasid ikka ise ka oma abikäe/suu?
Ikka väga veider arvata, et mehel peaks seisma iga kell kui naisel vaja

Eve 27. oktoober 2005, kl 10.52
Loomulikult mitte :)
Kuid kuigi ma seda talle ei öelnud tundsin siiski, et nagu ma ei erutaks teda enam :((

x 27. oktoober 2005, kl 10.58
Kui Eve peab loomulikuks seda et abikätt ei ulatada, siis mina pean loomulikuks, et Eve peale igal mehel ära kukub :) Katsu ikka väheke edasi areneda

m 27. oktoober 2005, kl 11.06
vanad olete?

:) 27. oktoober 2005, kl 11.22

abiline 27. oktoober 2005, kl 12.05
Minul vajub ka oma naise juures mõnikord ära kui enne olen külapeal kõvasti keppinud

Ninnu 27. oktoober 2005, kl 12.08
Minu mehel seisab küll vingelt, vahel mõtlen, et tal vist koguaeg nii.Ja kui ta minu peale mõtleb, siis pidavat kohe kõvaks minema. Vot.

n 27. oktoober 2005, kl 12.15
Mu mehel ka viimasel ajal juhtub tihti nii. Ise ta ütleb et ei tea miks...tervisest arvatavasti. Et ma erutan teda ja kõik...kuid keset seksi vajub ära. ja kui ma seda juba näen või tunnen, et pehme, siis mul ka erutus hetkega läind. Ja jääbki asi pooleli. Ta ütleb küll, et oota, t ta läheb uuesti kõvaks - aga mina ei taha enam:S
Aga teemaalgataja, küsi mehelt mis tema arvats põhjus oli?

mina 27. oktoober 2005, kl 12.20
meil nii et vahest poodigi ei saa, kui autosse istun sis mehel kohe kõva, vahest ajab naerma.

bob 27. oktoober 2005, kl 12.59
Mõelge nüüd natuke, millest võib seksi ajal pehmeks minna?
Kui naine ei erutaks meest, siis ei lähekski kepiks.
Ka seksi ajal on vahest mehel vaja mingit (lisa)stiimulit et kõva püsiks. Aga kui seks ise on mehe jaoks muutunud liiga üksluiseks ja/või "töö tegemiseks", siis pole ka imestada et ära vajub. Ja vajub ka väismusest ja haigusest ja ...
Tehke omad järeldused

Eve 27. oktoober 2005, kl 13.10
Vot Bob selles asi ongi, et ma ei tea miks, kõik on minu arvates täiesti ok...ehk lihtsalt kehv nädal ja muretsen liialt üle :))

n 27. oktoober 2005, kl 13.13
to bob
a mis see lisastiimul seksi ajal võiks olla?

bob 27. oktoober 2005, kl 14.32
Vot, see kui ühe partneri arvates seks ok on ei tähenda see veel seda et see ka teise arvates ok on. Naised ikka annavad üldjuhul paremini teada, oma jutu või käitumisega, kui midagi puudu/valesti, aga mehed ei kipu sellistest "pisivigadest" kohe teavitama.
Eve, teil võibki kõik tip-top olla ja ei maksa ühe rõhulanguse pärast kohe paanitseda - tekitad nii endale kui ka mehele stressi ja varsti oletegi seksita

Aga see lisastiimulite värk on igaühe jaoks ikka väga individuaalne, tuleb katsetada, mis ja kuidas mõjub.
Näiteks ühele mõjub pärssivalt kui naine seksi ajal vaikne, teisel aga võib hoopis ära vajuda häälitsuste peale.
Peamine on et rutiini ei tekiks, a'la iga päev samal ajal, samas kohas ja sama partneriga (iga kord sarnane reageering/välimus jms). Kooselavatel inimestel ikka tekib seda rutiiniohtu.
Ega ei pea ka iga kord kuidagi teistmoodi või uues poosis või ... tegeme, ega see mingi võistlus pole, aga vahetevahel tehtavad "üllatused" aitavad toonust tõsta. Igasugune seksikas pesu, seksimine ebatavalisel ajal ja/või kohas mõjuvad hästi, ja mitte ainult selleks üheks korraks.
Proovige näiteks mõni (nädalavahetuse)hommik mees ülesse äratada, mitte küünarnukiga togides, vaid suuseksiga. Mulle andis see omal ajal küll pikaks ajaks "powerit juurde"

tähepoiss 27. oktoober 2005, kl 15.08
las teeb veel 18 tunniseid tööpäevi või on edasi mingi alandava nilbe töö peal ja näed kuidas rõõmustad kui atsikese üldse kunagi püsti saad. Eks mehel stress mis muud.

tapeet 27. oktoober 2005, kl 15.10
Äkki minestas, löö kahele poole lahtise käga head tugevad laksud , vaata kas tõuseb püsti, kui ei siis on kaks varianti a) lõid vähe b) lõid maha

n 27. oktoober 2005, kl 15.12
bob, aga kas see hommikune suuseks läks seksiks üle? minu mees nt ei saa hommikuti kohe peale ärkamist seksida - ütleb, et on veel nii tuim ja uimane ja riist on nagu kummivoolik. Hommikuti ikka enne sööme ja käime netis jne ja siis alles tuleb seks.

bob 27. oktoober 2005, kl 15.25
to n
loomulikult läks seksiks, aga väga meeldiv oli niimoodi ärgata.
Vot see, et alati enne söök ja net ja siis seks, tekitabki aastatega rutiini.

Pole küll hea võrdlus, aga ei tulnud hetkel paremat pähe: proovi vaadata mitu korda ühte ja sama lemmikfilmi. Esimene kord film igati hea, teine, kolmas ja võibolla ka neljas kord liad veel mingeid nüansse, aga järgnevad korrad ei paku enam üldse pinget. Aga vot, kui samade näitlejatega samas filmis oleks ikka iga kord midagi natuke teisiti, siis püsib huvi

n 27. oktoober 2005, kl 15.34
to bob
no me pole veel aastaid koos elanud:)))
aga näide oli hea. ja no ega see minu teha pole, et kohe hommikul ei saa...:(

bob 27. oktoober 2005, kl 15.55
to n
No proovi üks hommik järgi, ärata mees suuseksiga, ja siis saad teada, kas on või ei ole sinu teha

Eve 27. oktoober 2005, kl 16.09
mmm, aga see nõuanne mulle küll ei kõlba, äratan teda niigi vahel suuseksiga ja ta ütleb, et ma teen seda nii imehästi :)
ja ta ei tee mingeid ülipikke tööpäevi ja töökoht on ka vägagi normaalne.

n 27. oktoober 2005, kl 16.32
to bob
ok, laup hommikul teen proovi:) a ma arvan, et ta ärkab juba siis, kui ma pea teki alla pistan...siis on suht jama:)

ogalik 27. oktoober 2005, kl 16.33
loodetavasti ei äiga mees une pealt sulle küünarnukiga :P

bob 27. oktoober 2005, kl 16.37
Eve, ära pabista selle ühe korra pärast. Kesteab misiganes põhjus sellel oli.

Tuli just meelde, et ükskord kurtis sekretär sama muret. Norisin siis et proovinud ikka pehmega edasi ja siis ta teatas, et pehmega ikka ei saa, aja nagu ussi pudelisse ;)

Josefiina 27. oktoober 2005, kl 20.10
Jälle lõbus teiega:))))))))

Juss 28. oktoober 2005, kl 02.03
No olete head.
Eve, võta bob'i nõu kuulda ja ära tõesti rohkem pabista. Omalt poolt kah üks soovitus: ära nüüd voodis ise aktiivseks mine. Ma ei tea, kui tihedalt te armastasite ja kui vanad olete, aga oma kogemustest oskan öelda, et vahel on hea mõni päev vahet pidada: seda asja saab mees täiega nautida ikka siis, kui tal tõsine tahtmine on. Näiteks vanuses üle 30 igal õhtul seda tõsist enam pole. Sellest võib muidugi probleeme tulla: naise tahtmised ja mehe võimed.
Kas tead, kuidas Austraalias aborigeenide kogukond elas? 18-20 a noormees pandi kokku elama 38-40 a naisega. Iga 5 a järel sai ta 5 a noorema naise, nii et 40-selt oli tal 20-aastane kaisus. Nii olid tahtmine ja võimed pidevalt tasakaalus.

väike tiugu 28. oktoober 2005, kl 06.18
Seks võis ideaalne olla kui mees veel mees oli.Nüüd on keegi teda nii krabistanud,et jättis vist kellegi juurde munad panti.Vaata järgi,kuid paljud naised isegi usuvad,et kui mees ära kastreerida on tal ikka nokats püsti ja teistel pidi alati ripakile olema,
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!