Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Teki all
Kui mees kannab stringe?

anttila 23. jaanuar 2010, kl 10.26
Kui palju on mehi, kes kannavad stringe? Ja seda mitte väidetavalt edevusest, vaid pigem mugavusest ja igapäevaselt?

mina 23. jaanuar 2010, kl 10.39
tean kahte meest.

Vello Valga autobaasist 23. jaanuar 2010, kl 11.30
Meil on stringid kohustuslikud isegi praeguse külma ilmaga. Kui temperatuur langeb alla 30, siis võime vatipükste vastu vahetada.

reku 23. jaanuar 2010, kl 15.59
kas mõtled naiste stringe?

M 29 23. jaanuar 2010, kl 17.01
Mina kannan stringe vaid õhemate viigipükste all. Muul ajal boxerid.

anttila 23. jaanuar 2010, kl 20.14
to reku: Kas sa polegi kuulnud/näinud, et ka meestele valmistatakse stringe:D:D:D

m 23. jaanuar 2010, kl 20.58
Meestele valmistataks ka sükkpükse, eraldi meeste lõikega, mõeldud talvel noku soojana hoidmiseks.

n 24. jaanuar 2010, kl 01.12
mina tunnen ka 2 meest, kes neid kannavad. nad elavad koos.

o 24. jaanuar 2010, kl 02.26
Ma tean kah 6 meest, elavad koos samuti. Aga aluspesu üldse ei kanna.

Liits 24. jaanuar 2010, kl 23.38
Meie trepikojas küll ühtegi pole ja kogu majas ka.

n32 26. jaanuar 2010, kl 14.17
Telekast näidati kord purjus soomlast keset Tallinna linna, @!#$ uurakil roomamas, punased stringid jalas... õõvastav vaatepilt.

Mulle 26. jaanuar 2010, kl 17.13
Meeldib küll vaadata kui mehel need jalas on - aga bokserid on kiftimad:)

mina 28. jaanuar 2010, kl 17.28
kannan juba üle kümne aasta. See stringide kandmise sidumine homoseksuaalsusega on naljakas.

Peaks kõigile pededele bokserid jalga tõmbama - muudab kohe heteroseksuaalseks?

n 28. jaanuar 2010, kl 20.22
Mees stringides on naeruväärne. Nagu strippar. Ma ei suudaks sellist meest tõsiselt võtta. Bokserid on väga seksikad.

eluvend 28. jaanuar 2010, kl 20.23
Stippar Marco ja Farmi Gabriel kannavad stringe.......MEHED ei kanna stringe.

aeg 29. jaanuar 2010, kl 09.44
Iga põlvkond vaatab ja defineerib oma elunatukese mätta otsast. Tänapäeva noored on kahjuks liiga vähe elanud, et osata ühestainsast stambist kaugemale näha.
Kes elanud teadlikus vanuses juba 1960ndatel, mäletab, et siis olid just meestel aluspükstena levinud nn. kolmnurgad. Mitte päris stringid, kuid umbes nagu tänapäeva naiste rannabikiinid, külgedelt ühendati kokku. Naised kandsid siis hoopis suuremaid aluspükse, veel suuremad kui bokserid. Kõik see oli täiesti normaalne, ei mingit seost homondusega.
Tänased vaated ja arvamused on kujundatud ilmselt mingi viimase aja välismaa massimeedia poolt.

kiri suurele türale 29. jaanuar 2010, kl 16.08
Kas sa oskad ka midagi muud, kui oma @!#$ imetleda? Et kui kedagi näiteks surnuks pekstakse, siis sul midagi sees liigahtab?
Minu arvates sa mitte ainult ei kanna stringe, et oma "uhkust" reklaamida, vaid sa oled värd.

mario 24. märts 2010, kl 21.18
no las kannavad, ka edevusest - siis tuleb neid ka eksponeerida, näidata, nendes eputada...Äkki see isegi huvitav kui näit neis midagi seisab? Või ei seisa, siis ei meeldiks vist???

noormees 07. veebruar 2011, kl 23.53
Mina kannan stringe, aga mitte talvel. Suvel koguaeg ja rannas käin ainult string-ujukates. Mugav on ja päevitus hea. Kui keha on ok siis võib kanda - see on moodne ja stiilne. Pole midagi pedelikku siin (naised ju kannavad pükse ka!).
Aga naiste jalas on stringid vägagi sexy!!:)

Selveri turva Lembit 08. veebruar 2011, kl 07.05
Kannan Naistepesu ja sukki oma vormi all ja see on väga fun.

kle 08. veebruar 2011, kl 09.12
Stringid mehe jalas on moodne ja stiilne???!!!!Kust otsast ei tea??Täiesti rõve on hoopis!!Ja MEESTEKS selliseid küll nimetada ei saa,pigem ikka pede või hoopis naine.Öäkk

nu 09. veebruar 2011, kl 15.26
Enamuses korralikus pesupoes on meeste stringid müügil ja hinnad on korralikud - 200-300 kr. see juba viitab sellele, et kaup on mõeldud nendele, kes hoolivad oma välimusest. Stringid sobivad hästi treenitud sportlikule kehale. Ja tavatrussikud on lihtsalt tavaline kaup.
Ka abielus mehed kannavad stringe.

nu-le 09. veebruar 2011, kl 19.52
Loodan, et su kommentaar oli mõeldud naljana? Korralik hind...tavatrussikud... abielumehed kannavad...:D

kt 22. oktoober 2016, kl 21.43
Mehed kellel on norm treenitud keha on stringid ok,naistele kellel lodev tagumik ei sobi stingid.Miks naised nii halvasti meestest mõtlevad on see et nad on vähe haritud,ehk siis kadedad..

Margus 25 23. oktoober 2016, kl 23.03
Kannan peamiselt just stringe, boksereid väga harva. Ei kannata kui randid läbi pükste paistavad.

to Margus 25 24. oktoober 2016, kl 11.29
Ma tõmman lihtsalt soki sardelli otsa - talvel hea soe ja miski ei hõõru ka kannivahel.

Stenn 24. oktoober 2016, kl 16.42
Mina kannan ka nii stringe kui boksereid.

vbl 25. oktoober 2016, kl 08.16
Kannan stringe, enamasti suvel sooja ilmaga. Väga mugavad.

J.aanus 25. oktoober 2016, kl 09.51
Mina kannan stringe seepärast et need sügavad ise mu rosinat ja valmistavad selle kenasti panoks ette

StrongmanArtur 25. oktoober 2016, kl 15.54
Nii tore on neid kanda. Hea tõmmata üle õla. Saab teha munapiiksu ja laulda Justin Bieber - Baby
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!