Minul on juba üks poeg ja ootan just teist titat. Praegult on 6 nädal alles.
Mina ütleks, et ma sünnitan 10 korda ennem suure valuga altkaudu kui valu kartuses laseksin oma kõhu narkoosi all lõhki lõigata.
Oma poega sünnitasin 24 tundi, sünnitus pandi käima, aravati, et on üleaegne natukene. Seega olid tuhud nii 24 tundi 1 min ja vähem vahedega. Mingitest 10 min pold juttugi. 50 minutit sellest ma siis punnitasin. Ämmaemanda meelest oli viga minu treenitud kõhulihastes ja loomulikult selles, et tema meelest oleks laps sündinud paari päeva pärast ise. Niisiis ei old üleaegne.
Minu meelest on just kõik see mis toimub vahetult peale sünnitust seda väärt, et need valud välja kannatada. Kui sulle su vastsündinud laps rinnale pannakse siis on sellel valul olnud MÕTE.
Muide kui sa vajad abi ja sul on kõvad valud siis on sul apsoluudselt kama palju seal ümber neid arste on. Olgu kasvõi nii kobedaid noori mehi, et normaalselt võtaks jalust nõrgaks. See hetk on ainult sinu ja su tulevase lapse jaoks.
No ja ma siiski kaldun arvama, et päris perverdid ikkagi näiteks ämmaemandaks ei õpi, ilmselt on neil kutsumus ja neid jalgevahesid on nad näinud oma elus niipalju, et kui see sinu oma just risti ei ole siis mingit eufooriat neis ei tekita.
Rasedusest üldiselt. Esimese lapsega nädalajagu oli selline olemine , et ma ei kannatanud kui mu mees hommikuti all korrusel kohvi keetis. Siis kadusin vetsu öökima. ülejäänud aja olin väga heas vormis, kui kõht poleks lõpuks ette jäänud siis poleks arugi saanud , et rase olen.
Praegune rasedus on selline, et ultras pole veel käinud aga ma ei tunne end üldse rasedana. Süda ka pole paha. Rinnad on valusapoolsed aga enne päevi on tavaliselt ka.
No ja siis on neid kes on raseduse ajal väga haiged või arvavad, et peab olema haige.