Nojah meilgi oli laps planeeritud, mõttes ettevalmistused tehtud. Ja kui see päev siis kätte jõudis ja mehele teatasin, ütles tema PALJU ÕNNE ja vaatas juhmi näoga otsa(kooselu 5a).
Võttis MÕTLEMISAEGA ja teadustas hiljem et ta polevat valmis veel selleks ja küsis MIS SA NÜÜD TEED?
Nojah mina peast rase panin nutu maha ja olin varbaotsani ära solvatud. Edasi läks nii, et hakkas kuidagi tihti väljas käima ja kodust ära olema, minust eemale hoidma. Seda oli varemgi toimunud aga sellest nagu pahandusi ei tekkinud sest ma ei tahtnud lihtsalt tema sõpradega "jooma" minna. Seekord aga oli teisiti naiselik vaist ütles et midagi on "viltu". Ja oligi ..... leidis uue armastuse /nii ta ütles/ , et sa oled rase ja igav on kah sinuga, paksuks oled kah läinud /lausa sangad küljes/, teine aga ilus , sale, kogu maailm läheb kahekordseks kui teda näen , tema sõnad. Veel kas ikka oled rase sul pole kõhtugi /vaene mees kõht tuleb hiljem!!!!/ Jne. jne.
Tulid riiud, sõimamised väljaviskamised /mina teda/.
Vara jagamine.
Olin kõige õnnetum inimene maapeal.
Paar päeva hiljem mõtles ringi ja helistas palus andeks ja soovid teist võimalust.
Kujutad pilti olingi nõus.
Süda hüppas sees et kõik saab korda. Helistasin õhtul et mis süüa tahad õhtuks tema vastas kust mina tean, et tema juba mõtles ringi ja läheb SELLE juurde tagasi. Jne.
Nüüd ongi nii et mees töötab SELLEGA koos ja suhtleb edasi temaga. Minuga soovis kolmandat võimalust. Kusjuures siiani ei tea mis tegelikult tahab kas naist ja oma tulevast last või SEDA ja lõbusat elu. Nimelt on see kõik alles nii värske aga tunne on nagu oleks möödas aastaid.
Suhe on meil imelik, elan nüüd õe juures et väljaminekud oleksid väiksemad /ostsin aasta tagasi korteri ja pean nüüd seda üksi edasi remontima/. Käib mind vaatamas ja ütleb et armastab ja tahab minuga koos olla samas läheb SELLEGA koos sõpradega pidu panema !!! Mina ei kõlba enam!! Püüan kuidagi aru saada mis siis nende meestaga lahti on.Kõik õigustavad et neil tuleb see shokk kui laps on tulekul ja et neile peab aega andma !!! Kes meile emadele aega annab, ega rasedus pole nupp mida saab sisse-välja lülitada. On-ei ole ! On-ei ole ! Kuidas saaks aru mida üks mees oma elult tahab?????