Rasedus
nuvaring tuperõngas
küsimus 29. märts 2005, kl 15.53 |
x 29. märts 2005, kl 17.34 |
Kasutan teist kuud, esimene kuu mõtlesin küll loobuda, sest pidevalt määris, aga arst ütels, et kannata ära, läheb paremaks, ja nüüd teine kuu enam tõesti ei määri. Mugav on küll, ei pea iga päev selle üle muretsema.
Väljavõtmine on keerulisem kui sissepanek, esimese hooga ei saanud küünt taha...
Väljavõtmine on keerulisem kui sissepanek, esimese hooga ei saanud küünt taha...
ema 30. märts 2005, kl 09.37 |
küsimus 30. märts 2005, kl 09.59 |
aga kas see rõngas on tervislikum kui tabletid
näieks kui hakkan lapsesaamist planeerima, siis tablettidest on igasugu tsüklihäired
kas rõngas on sellesmõttes teistsugune?
kas see rõngas välja ei kuku ja kuidas seda paigaldatakse?
kas see võib põletikke ka tekitada?
nii palju küsimusi, aga minu arst ei viitsi nagunii pikalt laialt seletada ja analüüsida
näieks kui hakkan lapsesaamist planeerima, siis tablettidest on igasugu tsüklihäired
kas rõngas on sellesmõttes teistsugune?
kas see rõngas välja ei kuku ja kuidas seda paigaldatakse?
kas see võib põletikke ka tekitada?
nii palju küsimusi, aga minu arst ei viitsi nagunii pikalt laialt seletada ja analüüsida
ema 30. märts 2005, kl 11.01 |
küsimus 30. märts 2005, kl 11.30 |
mis selle rõnga hind ja kasutamise aeg on?
tablettide ja tsüklihäirete all mõtlesin seda, et peale lõpetamist ei ole päevad enam korrapäraselt ja ovulatsioon ei toimu jne
olen 6 aastat tablette võtnud ja ei teagi, milline on tsükkel ilma nendeta, sellepärast mõtlesingi, et äkki on rõngas ohutum tervisele, sest hormoonid vallanduvad lokaalselt jne
kas rõngal on ka mingeid kõrvalnähte lisaks määrimisele? peavalu, kehakaalu muutused näiteks
tablettide ja tsüklihäirete all mõtlesin seda, et peale lõpetamist ei ole päevad enam korrapäraselt ja ovulatsioon ei toimu jne
olen 6 aastat tablette võtnud ja ei teagi, milline on tsükkel ilma nendeta, sellepärast mõtlesingi, et äkki on rõngas ohutum tervisele, sest hormoonid vallanduvad lokaalselt jne
kas rõngal on ka mingeid kõrvalnähte lisaks määrimisele? peavalu, kehakaalu muutused näiteks
ema 30. märts 2005, kl 12.19 |
capucinna 30. märts 2005, kl 16.41 |
Jane 30. märts 2005, kl 18.48 |
poza 31. märts 2005, kl 04.11 |
Tablettide lõpetamine aasta tagasi on minul küll siiani tsükli saasi ajanud. Ei saa midagi aru, ilmselt OVd ei toimu ja hormoonid sassis. Selle koha pealt niipalju, et vahet pole, kust need hormoonid tulevad(tablett, rõngas, plaaster), nad mõjuvad ikka samamood. Kõrvalnähud ja pärastised asjad on ikka samad ma usun. Soovitan soojalt mitte jännata üldse nendega!
küsimus 31. märts 2005, kl 10.24 |
neiu 19. juuni 2005, kl 11.25 |
1. kuu 18. august 2005, kl 06.26 |
teoreetiliselt küll...aga kas kellegil on veel pakendi infoleht olemas...kui esimest korda paned(ennem pole tablette võtnud) peab kondoomiga veel olema ...esimene nädal kindlasti ja kas edasi ka veel`? Kas sos pillid aitavad kaasa või võivad mingil määral takistada nuvaringi toimimist
tydruk 02. jaanuar 2006, kl 15.13 |
mina kasutan nuvaringi teist nädalat...praegu on küll endal jube mugav..ainult korra kuus vaja vahetada...mingit määrimist mul küll ei ole..
aga ainuke paha asi on see et mu mees ütles et tal on vahekorras olles valus sellepärast :S
mina aga ei tunne küll et midagi teistmoodi oleks..
niiet nüüd ma ei teagi, kas kasutan seda edasi või mitte...
tahaks ju et partneril kah hea oleks...
hmm..
aga ainuke paha asi on see et mu mees ütles et tal on vahekorras olles valus sellepärast :S
mina aga ei tunne küll et midagi teistmoodi oleks..
niiet nüüd ma ei teagi, kas kasutan seda edasi või mitte...
tahaks ju et partneril kah hea oleks...
hmm..
merx 03. veebruar 2006, kl 13.50 |
Tere,minule kirjutati välja nuva ring tuperõngas.Arst ütles et kui kasutama hakkan siis kohe päevade alguses,kuid samal ajal loen pakendilt et 3 nädalat hoian nuva ringi tupes ja peale kolme nädalat võtan ta välja 7-meks päevaks kuni menstruatsioon hakkab.Kuid kas põhimõte on selline et kui ma esimest korda kasutama hakkan tuperõngast,siis ei pane ma seda päevade ajal sisse,vaid peale päevi kohe?
palun selgitage asjaolu..ettetänades
palun selgitage asjaolu..ettetänades
ei tea midagi?! 12. veebruar 2006, kl 17.55 |
Keegi räägiks lähemalt ?
Tuperõngas- milline vlja näeb? Kas seda tunda on ka sees ? On paigaldada ebameeldiv/valus? Kas on mugavam, kui tabletid - st. valed tabletid võivad inimese näit soodustada kaalu kasvamist, on see tuperõnaga samuti võimalik? Ma kasutan siiamaani kondoome, pole tabl. isegi katsetanud, äkki prooviks tuperõngast? On sellel ka omad miinused? ja kas on kindel raseduvastane vahend, mingeid kahtlusi tundma ei pea?
Tänan, kes vähegi viitsivad vastata.
Tuperõngas- milline vlja näeb? Kas seda tunda on ka sees ? On paigaldada ebameeldiv/valus? Kas on mugavam, kui tabletid - st. valed tabletid võivad inimese näit soodustada kaalu kasvamist, on see tuperõnaga samuti võimalik? Ma kasutan siiamaani kondoome, pole tabl. isegi katsetanud, äkki prooviks tuperõngast? On sellel ka omad miinused? ja kas on kindel raseduvastane vahend, mingeid kahtlusi tundma ei pea?
Tänan, kes vähegi viitsivad vastata.
ema 14. veebruar 2006, kl 18.21 |
mia 18. märts 2006, kl 18.02 |
Panin täna ka esimest korda tuperõnga ja kahetsen väga et selle ostsin.Ausalt öelda ei saa aru,mix selline asi üldse välja on mõeldud.Mina jah ei tunne,et see mul sees on aga kardan,et mu mehel saab küll väga ebamugav seksimine olema.Rasestumisvastane toime on topelt,sest mu meelest sellise asjaga polegi üldse võimalik seksida.Ex paistab aga arvan,et loobun sellest rõngast üsna pea.Ja miks see veel nii suur on tehtud?
mia 25. märts 2006, kl 22.41 |
siku 04. mai 2006, kl 21.09 |
eva, miale! 16. mai 2006, kl 12.28 |
mirje 30. mai 2006, kl 18.11 |
petike 29. august 2006, kl 21.52 |
pikksukk 06. märts 2007, kl 08.28 |
tuperõngast olen kasutanud juba 1,5 aastat ja vääga mugav...ei ole mingit jändamist igapäevaselt...ei ole ühtegi korda välja tulnud ja ei tunne midagi... ja mis puutub meestesse siis suuremal osal meestest pidi see pigem seksimise ajal mõnu tegema ühesõnaga on seks veel parem...või ei tunne nad siis seda üldse...soovitan kindlasti...hea nii mehele kui ka naisele :)
pikksukk 06. märts 2007, kl 08.34 |
kristi 08. märts 2007, kl 21.57 |
Ciska 24. märts 2007, kl 10.44 |
Eks see ongi igaühel individuaalne.Mulle näiteks ei sobinud üldse plaastrid-iiveldus,peavalu,ärritus jne.
Samas ma ei soovinud tablettide kasuks ka otsustada,kuna minu jaoks on suhteliselt piin tänapäeva kiire elutempo juures igapäev meeles hoida,millal neid võtta tuleb.
Aga Nuvaringiga olen ülimalt rahul!
Samuti ei kurda ka mees midagi..vastupidi!:)))
Ainus miinus mille ma selle kasutamise juures leian on see,et kui peaks mingil põhjusel siiski rasestuma,siis on seda suhteliselt keeruline teada saada(Nuvaringi ajal ju mensest ei esine-seetõttu ei leia ka lootust,et selle ärajäämine võiks anda vihje rasestumisest)..siis ei jää muud üle,kui "oodata"muid tunnusmärke!:P
Samas ma ei soovinud tablettide kasuks ka otsustada,kuna minu jaoks on suhteliselt piin tänapäeva kiire elutempo juures igapäev meeles hoida,millal neid võtta tuleb.
Aga Nuvaringiga olen ülimalt rahul!
Samuti ei kurda ka mees midagi..vastupidi!:)))
Ainus miinus mille ma selle kasutamise juures leian on see,et kui peaks mingil põhjusel siiski rasestuma,siis on seda suhteliselt keeruline teada saada(Nuvaringi ajal ju mensest ei esine-seetõttu ei leia ka lootust,et selle ärajäämine võiks anda vihje rasestumisest)..siis ei jää muud üle,kui "oodata"muid tunnusmärke!:P
plika 29. mai 2007, kl 23.19 |
cädy 18. juuli 2007, kl 14.37 |
Lisa postitus