Rasedus
suur mure-ussid:s
müü 29. oktoober 2008, kl 10.36 |
mhm 29. oktoober 2008, kl 11.32 |
sillu 29. oktoober 2008, kl 11.52 |
n 29. oktoober 2008, kl 12.36 |
n 29. oktoober 2008, kl 12.37 |
n 29. oktoober 2008, kl 13.04 |
mul sama mure ka tglt, reedel saan perearstile, kui ta mulle rohtu ei kirjuta, siis vaevalt neist ussidest vist lahti saab, loen internetist jubedaid lugusid-kahtlustan endal solkmeid :(((( jube, kuna korra oli kõht lahti ning märkasin ussimune...
söön kõrvitsaseemneid, kapsast, porgandit, küüslauku, joon sibulavett, kuid lahti pole neist arvatavasti saanud...
poleks rase, siis oleks ju väga lihtne, kardan lapse pärast :(((
küsin ka oma günekoloogilt nõu, aga aeg on alles ülejärgmine nädal.
söön kõrvitsaseemneid, kapsast, porgandit, küüslauku, joon sibulavett, kuid lahti pole neist arvatavasti saanud...
poleks rase, siis oleks ju väga lihtne, kardan lapse pärast :(((
küsin ka oma günekoloogilt nõu, aga aeg on alles ülejärgmine nädal.
n 29. oktoober 2008, kl 13.11 |
müü 29. oktoober 2008, kl 13.12 |
n 29. oktoober 2008, kl 13.23 |
Sellel reedel saan alles (see siis ülehomme), kuid ma lugesin nupsu.ee st ja ka mujalt, et Vermox on see ravim, millega neid mõlemaid ravitakse. Ma usun ikkagi, et rasedad võivad siiski seda süüa-saan perearstilt loodetavasti retsepti kätte.
Ega ma päris kindel polegi, et solkmed, vb on ka naaskelsabad :S emb-kumb igatahes :(
Ega ma päris kindel polegi, et solkmed, vb on ka naaskelsabad :S emb-kumb igatahes :(
n 29. oktoober 2008, kl 14.15 |
müü 29. oktoober 2008, kl 14.27 |
n 29. oktoober 2008, kl 14.35 |
ma küsin ka oma perearstilt selle kohta, kuid ma lugesin, et ema ja lapse vereringe pole ühenduses, nii, et ei tohiks lapseni jõuda, aga ma päris kindel pole...
mul on 4 kuud ja kuus kuud aega, ei tea, kas suudan selle jubeda mõttega 6 kuud elada-see närvipinge pole lapsele samuti hea :(
mul on 4 kuud ja kuus kuud aega, ei tea, kas suudan selle jubeda mõttega 6 kuud elada-see närvipinge pole lapsele samuti hea :(
müü 29. oktoober 2008, kl 14.45 |
n 29. oktoober 2008, kl 15.07 |
sest mul oli kõht lahti ja ma nägin ussimune väljaheites, samuti leidsin korra kaks 1cm pikkust peenikest niitjat ussi...need munad ütlesid kõik ära...lasen ka proovid võtta, aga nagu lugenud olen, siis ega nad ei pidanudki iga kord näitama midagi, kuigi ussid on olemas, kahtlustan ikkagi solkmeid...ei tea-rohi vähemalt universaalne, kui arst selle vermoxi välja kirjutab...loodan, et tohin ikka süüa...ei talu küüslauku absolutselt :(
müü 29. oktoober 2008, kl 15.14 |
n 29. oktoober 2008, kl 15.15 |
n 29. oktoober 2008, kl 15.17 |
müü 29. oktoober 2008, kl 15.20 |
n 29. oktoober 2008, kl 15.36 |
lugesin, et need rohud omavad embrüotoksilist ja teratogeenset mõju lootele (loomkatsetel), samuti on risk olemas inimlootel, võib tekkida suulaelõhe, kasvu peetumine ja muud väärarengud, vb tõesti tuleb ära kannatada-jube mõelda lihtsalt, oma tervis loeb, aga lapse oma samuti-no arstile lähen nii või naa, günekoloogile räägin ka, vaatab, mis nemad arvavad
!! 30. oktoober 2008, kl 12.59 |
? 30. oktoober 2008, kl 14.30 |
no võite apteegist ka apteekri käest küsida, et kuidas neist lahti saaks (häbi pole küll mõtet tunda). või siis valvearstile või küsida nõu http://www.arst.ee
kui mul selline mure oleks, siis ma ei istuks delfis. helistage oma naistearstile ja küsige, kuidas need ussid lapsele mõjuvad. kui nad ei mõju kuidagi, siis saate ühest murest lahti.
kui mul selline mure oleks, siis ma ei istuks delfis. helistage oma naistearstile ja küsige, kuidas need ussid lapsele mõjuvad. kui nad ei mõju kuidagi, siis saate ühest murest lahti.
nja 30. oktoober 2008, kl 14.31 |
müü 30. oktoober 2008, kl 15.08 |
jah, ma püüangi iga päev voodipesu vahetada ja triikida ja pesu ka.
no ma olen mitmelt arstilt küsinud, ikka räägitakse ainult küüslaugust ja kõrvitsaseemnetest, ju siis pole muud ravi.
küüslauku olen mõlemat pidi tarvitanud, usun et küüslauk titale pahale ei tee.
oma ämmaemandaga saan alles järgmine nädal konsulteerida, varem teda tööl pole.
helistasin isegi erakorralisse, sealt küll midagi tarka ei öeldud.
no ma olen mitmelt arstilt küsinud, ikka räägitakse ainult küüslaugust ja kõrvitsaseemnetest, ju siis pole muud ravi.
küüslauku olen mõlemat pidi tarvitanud, usun et küüslauk titale pahale ei tee.
oma ämmaemandaga saan alles järgmine nädal konsulteerida, varem teda tööl pole.
helistasin isegi erakorralisse, sealt küll midagi tarka ei öeldud.
Lisa postitus