Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
YAZ pillid
 
YAZ kasutaja 02. juuli 2011, kl 11.58
tere, olen suht vähe pille kasutanud. esimene pakk alles läheb. võtan yaz pille, mul selline loll küsimus, et kui mul need 24+4 tabletid läbi saavad, kas ma siis kohe kui viimase ära võtan, järgmine päev alustan uuega???
 
tere 02. juuli 2011, kl 22.40
jaaa, just nii
 
tore 05. juuli 2011, kl 12.15
Võtsin ka neid pille mingil ajal, aga enesetunne läks nii pahaks. Energiat polnud enam ja peavalud tekkisid. Seksiisu kadus sootuks. Teise karbini ei jõudnudki. Aga jah neid tuleb iga päev võtta. Nii kui need ära jätsin, olen jälle normaalne inimene.
 
lala 18. juuli 2011, kl 11.05
Miks te inimesele nii valet infot jagate, et kohe peab uue pakiga alustama???? kas arst siis sulle ei seletanud, kuidas neid võtma peab? Võtad ühe paki ära, iga päeva sööd ühe tableti ja nii 28 päeva järjest, siis on 7 päeva vahet, kus sa tablette ei söö, selle aja jooksul hakkavad päevad ja siis 8ndast päevast alustad uue karbiga. Ja nii teed kogu aeg.
Minule mõjusid need tabletid küll hästi, päevad olid lühemad, verevaesemad, näonahk läks korda. Mitte mingit probleemi ei olnud.
 
malle 20. juuli 2011, kl 10.48
YAZ pillidega ei jäeta mingit vahet!
 
Emiilia 26. juuli 2011, kl 09.18
To Lala:
Miks sina siin valet informatsiooni jagad?
Kui sa tõesti neid sedasi võtsid siis ime, et sa veel rase pole.
Yaz'idega tõespoolest ei jää midagi vahele.
Yaz'idega peaksid hakkama päevad nende lumetablettide ajal, mitte et jätad 7 päeva vahele.
Ennem ikka uuri natukene informatsioonilehte.

Nii nagu eelnevaltki on öeldud siis 24+4 ja kohe uuelt lehelt.
 
Kerttu 11. detsember 2011, kl 19.20
ma hakkasin alles hiljuti võtma yaz pille ,ning otsisin informatsiooni yazi kohta , peale selle video vaatamist mõtlesin, äkki ma peaks yaz pillide võtmise lõpetama ja mingid muud pillid arstil kirjutama laskma?mis teie arvate :/?

video:

http://abcnews.go.com/TheLaw/studies-find-yaz-risky-leading-birth-control-pills/story?id=14741760#.TuTaxGOEDdd
 
bla-bla 17. detsember 2011, kl 20.52
Millal inimesed mõistavad, et iga organism on erinev. Peate ise pille katsetama ja välja uurima, millised sobivad. Mina ise kasutan ka yaz'e, esimesel paaril päeval olid mingid kõrvalmõjud ning kusjuures minu kõrvalmõju oli ka rindade suurenemine natukene(isegi mees sai aru). Mis mu jutu põhimõte tegelikult on, et pille ei saa võtta sõbrannade soovituste järgi. Mulle yaz sobib, aga ei soovita seda sulle. Ainus neutraalne pluss on see, et ma võtangi neid iga päev, ma ei pea pausi ja see tekitab rutiini ja ei unusta ära.
 
blääblääblääää 19. detsember 2011, kl 21.47
Keegi pole siin rääkinud, et sõbranna soovitas vms,ära kujuta ette.:D
Ja loogiline on, et et pille võetakse igapäev, et rutiin tekiks. Minu juttu põhimõte on, et su jutt mida iga inimene teab, et iga organism on erinev on suht targutamine ! :)

(videos oli muidu kirjas et yaz pillide kasutamise korral on trombide oht 3X suurem ja muid ohte oli ka )
 
K. 19. detsember 2011, kl 21.52
teinekord võiks siis videot ka vaatata vms.xD
 
zugarfree 22. august 2012, kl 14.24
Olen Yaz'e võtun pea aasta ja no ausalt, ega paremaid pille vist tõesti olemas ei ole. Minu elus ei muutunud midagi muud peale selle,et olen kaitstud. Vb´ et isegi olen kaalst alla võtnud :)
 
-M 01. märts 2014, kl 15.47
Tere!

Mul on selline küsimus, et pidin võtma viimase YAZ valge tableti ja see kukkus autosse ja kadus ära, kas võin alustada kohe uue pakiga, kui nagunii need valged pillid peaksid olema toimeta?
 
tundmatu 05. august 2015, kl 17.45
Kusjuures, tegelikult on nii. Et kui sul päevad hakkavad, siis pead kohe YAZ pille võtma :) Mu endine tüdruk võttis neid :) Ja väga hästi toimisid :) See loll jutt, et peavalud tekivad ja seksiisu kaob :) Endine tüdruk hakkas neid võtma, siis tal just seksiisu sootuks kasvas täiega :3 :D
 
heausklik 04. september 2017, kl 22.33
Ma lihtsalt tundsin, et pean ka YAZ kohta enda kogemust jagama. Olen 22-aastane ja esimesed pillid, kuna ma olen igasugste kaalutõusude ja muude pillide kõrvaltoimete juttude poolt ära hirmutatud, nüüd mõtlesin, et mis seal ikka, poisssõbraga elu muutub veidi lihtsamaks ja saan äkki enda punnilisest näonahast ka lahti. Aga mis siis hoopis juhtuma hakkas.. Olin umbes esimese lehe lõpus ja ma pole varem enda elus nii emotsionaalne olnud kui pillide võtmise ajal, põhimõtteliselt kõik ajas nutma, mis pole üldse minulik. Peaaegu iga õhtu täiesti suvaline põhjus ajas mind nutma. Sõbranna, kellele rääkisin, et ma ei saa aru, mis minuga toimub, kuulas mind ja küsis enda kogemuse põhjal, et kuule ega sa pille pole vahetanud? Sümptomiteks olid mul esimesel nädalal tohutu väsimus. Hommikul ärkasin üles, ei jõudnud isegi 3 tundi üleval olla kui oleks võinud juba tagasi magama minna. Mis mind kõige rohkem häiris, oli täielik motivatsiooni kadu. Ma olen üldiselt hästi aktiivne, käin peaaegu igapäevaselt trennis, loen raamatuid, meeldib inimestega suhelda ja pärast seda ma oleks võinud lihtsalt vaadata tundide viisi lakke ja raamatu kättevõtmisest polnud mõtet isegi rääkida. Selline tunne nagu oleks deprekas peale tulnud või midagi. Aga loomulikult inimesed on erinevad ja mul oli nendega pillidega selline kogemus. Pärast lehe lõpetamist muutusin elurõõmsaks inimeseks tagasi ja hetkel jätkan elu vanamoodsalt kondoomiga.
 
... 25. aprill 2018, kl 19.32
Loll jutt suhu tagasi, esimene kuu organism alles kohaneb nendega, ilmselgelt kui hormooni möll käis, siis oled ka kordades emotsionaalsem. Võtan just YAZ Lille üle lähe aasta, Kõik tip-top. Tuleb leida lihtsalt enda jaoks õiged pillid ja kannatada kuu-kaks, Et organism nendega ära harjuks.
 
hellooooo 27. märts 2021, kl 13.07
kui ma hakkan esimest korda neid kasutama siis kas ma hakkan roosadest või valgetest pihta?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!