Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Õrn aga konkreetne ja roosa triip.
 
Nõutu. 29. oktoober 2012, kl 08.41
tegin rasedustesti päevasel ajal, enne seda ei olnud 8 tundi pissil käinud ja joonud ainult hommikul väikese tassi teed. Kolme kuni viie minuti jooksul teist triipu ei näidanud. panin testi käest ja tegelesin muude asjadega. See võis olla umbes tund hiljem, täpselt ei oskagi öelda, vaatan, on ilmunud teine roosa triip. Üldse mitte ähmane ja vaevumärgatav. Täiesti konkreetne, roosa ja kaugelt nähtav. Seda küll, et heledam, kui see esimene triip, mis nagunii alati ilmub. Tegin seda laupäeval, siiani on ilus selge roosa. Tegin järgmine hommik uuesti, ei mingit teist triipu. Kuigi vahe oli ka selles, et siis oli põis väga väga täis, seetõttu pidin tegema ka öösel vastu hommikut, kuna ei jõudnud pissihäda enam tagasi hoida. Muidugi püüan enda lohutada, et selles teises, hommikuses uriinis oli võimalik hormoon rohkem lahendatud ja eelmisel päeval kui triipu näitas, oli kontsentreeritum. Aga ma sellele teooriale muidugi väga ei looda. Ja kui nüüd tehakse juttu kuivamistriibus, siis küsin, mis värvi see võiks olla. tegin testi ka nädal tagasi, siis ilmus, no ma ei teagi millal, vaatasin mitu päeva pärast tegemist uuesti, ka mingi teine triip aga see oli halli värvi, mitte mingil juhul roosa aga ka siiski konkreetselt nähtav, mitte ähmane. See laupäevane aga oli roosa mis roosa. Kellel on sarnaseid kogemusi.Palun aidake mul tõlgendada.
 
ka sama 29. oktoober 2012, kl 08.51
olnud.....kahjuks ei jäänud pidama ja kukkus ära...kindluse mõttes käi arstil ära saad teada rohkem ja kindla teate rasedust.
 
uh 29. oktoober 2012, kl 08.55
Õrnroosa triip tähendab, et oled ainult natuke rase.
 
kummaline 29. oktoober 2012, kl 09.06
Et seks on sinu jaoks ainutl ja ainutl järglaste saamiseks. nii kui triip käes ja titt kõhus on seks justkui noaga lõigatud ja kogu lugu?
Selle asemel, et triipu ühekaupa ja igaks juhuks igal hommikul erutunult oodata, ehk seksiksid regulaarselt iga päev ja küll sa 9 kuu pärast aru sad, et näe olidki rasedaks jäänud.
 
Nõutu. 29. oktoober 2012, kl 11.17
Uh ja kummaline - tänan Teid mõlemaid vastamise vaeva eest aga ärge rohkem vaeva nähke. Ka sama - Kahju, et Sul nii läks. Kõike paremat edaspidiseks. Kindlasti läheb kõik hästi.
Kas keegi siiski ikkagi oskab täpsemalt vastata.
 
Edu :) 07. november 2012, kl 16.55
Minul oli ka nii, et ästi õrn roosa triip ja kusjuures õhtul tehtud testil oli triip isegi tumedam, kui hommikul. Tegin siis päris palju teste, ja läks iga päevaga aina tumedamaks. Nii umbes nädala pärast oli täitsa selge tume triip. Nüüdseks juba peaaegu 12 nädalat rase. Loodan, et sinul juhtub ka nii :)
 
algatajale 07. november 2012, kl 17.51
kas sa ei oska kasutusjuhendit lugeda? on selge sõnaga öeldud et kontrollida 5min pärast. KUSTKOHAST tuleb üldse selline mõte et seda TUNNI AJA pärast vaadata???????????????
 
Maapealne 01. oktoober 2023, kl 12.05
See on alates 5 min.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!