Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
nurisünnitus
 
nimetu 11. mai 2013, kl 13.41
mind huvitab kuidas see tekib? või kuidas ta üldse välja näeb?
Küsimuste põhjuseks on see et olen ise hetkel rase, rasedus on suht alguses aga kõhus on pidevad valutorked, ja kõik tõmbab sees krampi.
 
2 lapse emme. 11. mai 2013, kl 14.04
See, et kõht krampi tõmbab on normaalne. Senikaua kuni veritsema ei hakka. Emakas kasvab ja see teeb valu. Endal on mul olnud 1 nurisünnitus...:( Ütleme nii, et kellel päevad valulikud on olnud siis esialgu tekib selline valu ja kindlasti kohe veritsus..Minul tuli lootemuna kodus välja..ja ausaltöeldes, see on olnud minu kõige hullem kogemus... :( Hoidke ennast..:)
 
sama siin 11. mai 2013, kl 14.05
Sellest aastaid möödas, aga olukord oli sama. Lihtsalt mingil hetkel olenemata mitte millestki, tõmbus kõht kõvaks ja krampi. Arst oli ka paras jobu (praegu ta enam günekoloogina ei tööta, kohus võttis temalt selle õiguse, sest tegi abordi, millega rikkus terve naise elu). Vot seesama arst kuulas minu kaebuse külma kõhuga ära ja ütles, et kõik normis. Nädal enne dekreetpuhkust algas tugev verejooks ja sellele järgnes enneaegne sünnitus. laps sündis surnuna 27-ndal nädalal. Kurb lugu. Ei taha sind sellega hirmutada, aga kuna sul rasedus algusjärgus, siis mine kohe arstile ja räägi oma murest. Kindlasti läheb sul hästi. Räägi arstiga!!!
 
on 15. mai 2013, kl 23.15
on olnud 2 vist, mõlemad pigem alguses. esimene oli väga jube, suur-suur veritsus ja valud kõhus aga samas ei kestnud kaua (paar päeva vist). teine kord oli kergem veritsus, nagu oleks päevad aga kestis kaua (üle nädala). ja kõhus olid paar korda sellised tugevad torked et kõnnid ja siis pead seisma jääma mida päevadega kunagi pole. ja veres on suuremad klimbid ka. ma olen muidu see päevadega rase kahjuks et alguses ei oskagi öelda kas on päevad või nurikas aga 1. päeva lõpp/ 2. päev saab aru kui valud ja klimbid on. aga kui päevade vahel on ka mingid kahtlased tilgad siis tuleks ettevaatlik olla, mul peale seda on ära katkenud:(
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!