Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
kondoom purunes
 
tirts 28. mai 2015, kl 08.52
Sel kuul purunes kondoom juba teist korda...
Erinevatelt firmadelt ja säilivustähtaega ei olnud ületanud. Nii nendest kaitset ei ole. Kas kondoomide purunemine ongi nii sage? Mida selle vältimiseks saaks ette võtta?
 
törts 28. mai 2015, kl 09.10
kasuta mitut kondoomi korraga
 
AA 28. mai 2015, kl 09.11
Libestit kasutada!
 
Big D 28. mai 2015, kl 09.58
valus! käis selline panemine mille tagajärjel kondoom purunes. enne andmist vist sai kõvasti emmi pigistatud või näris autor kummi suhu võttes vigaseks.
siis tuli välja, et autor oli liiga kuiv :D
 
Kumm on seks! 28. mai 2015, kl 13.58
Minu praktikas on kindel mark olnud "Durex". Varasemalt oli hea ja odav "Sultan". Null altminekut. Omal ajal sai ka igasugust Hiina kräppi kasutatud, need aeg-ajalt ikka katki läksid. Mina arvan, et siin on tõesti põhjus libeduses, niisama kumm katki ikkagi ei lähe - kui just päris psk pole. Libestita anaalseksi puhul on tavalise kummi katkemine üsna tõenäoline. Kummi pealepanekul tuleb kontrollida, ega õhk nibusse sisse jäänud. Eesnahk tagasi tõmmata, õhk nibust välja pigistada ja peale rullida. Loodetavasti oli tegemist ikka püsipartneriga, et suguhaigusi kartma ei pea :) Mul on kaks korda elus juhututvusega kumm katki läinud. Esimene kord sain klamüdioosi, teine kord ureaplasma. Vedas, et midagi hullemat ei saanud. HIV küll nii kergelt ei tule, aga tripper ja süüfilis on piisavalt vastikud, et nende peale isegi mõelda.
 
tirts 30. mai 2015, kl 08.35
Kas teie kogemuse järgi paneb mehele kondoomi peale mees või naine? Oligi nii, et partner pusis omale kondoomi peale ja ega ma ei tea, kas kõik ikka päris õigesti sai (õhk nibust ilusti välja). Eelmiste partneritega olen ise kummi peale rullinud. Nii tundub, et on ikka kindlam... Naisel on vist ka kindlam ise kondoomid osta. Siis tean, et kumm ei ole näiteks kuskil rahakoti vahel muljuda saanud ja tugevust kaotanud...
 
siga 10. märts 2018, kl 21.08
 
hki 10. märts 2018, kl 21.08
törts Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kasuta mitut kondoomi korraga
loll
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!