Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Kompenseerimine mehele
 
rasedus 28. august 2017, kl 07.42
Tere, kuidas te kompenseerite mehele selle aja kui olete rase?
Kas teete huvitavamaid toite? masjhaasi jne
 
tundub 28. august 2017, kl 11.22
See mees, kes endale nii lolli naise valis, peale õlle küll vist midagi ei vaja.
 
ei tundu 30. august 2017, kl 10.36
Meie pere lapsed on olnud kõik mehe poolt soovitud. Minu raseduste ajal aga on alatiolnud nii, et mehel avalduvad erilised süptomid. Nagu näites, soov teatud toitude järele, tujukus, selja ja jalgade väsimine, paha enesetunne. Nii raseduste ajal kui ka sel perioodil kui laps oli vel rinalaps vajas mees samuti teistsugust kohtlemist ja suhtumist. Kuid niipea kui laps sai jalad alla, kõndis omal jalal ja sõi oma käega, ka mehel jkadusid sümptomid ja ta samuti oli endine
 
Mi.na 30. august 2017, kl 22.45
Kompenseerisime? Kas sa oled rumal? Sina ei pea midagi tegema. Tema on see kes sind hoidma peab. Sulle süüa tegema. Lilli tooma. Mašaaši tegema. Hoidma ja armastama sind. Mitte laskma sul ärrituda jne. Kui laps sünnib siis tehke mis tahate. Sina mehe heaks küll midagi tegema ei pea.
 
malvina 31. august 2017, kl 08.06
minu mehel olid samuti minu raseduse ajal kõiksugused vaevused ja halb olla.
 
Annemary 03. november 2019, kl 20.03
Mina kompenseerisin oma mehele raseduse ajal enda tagumikuga.Algul oli väheke valulik aga hiljem juba päris hea.Mis teha,mis teha.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!