Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Raseduse katkemine ilma valuta?
 
XXS 28. oktoober 2017, kl 11.48
Seis selline, et rasedust otseselt plaanis ei ole, aga ära ka ei hoia. Iga nädal sai mitu korda vahekorras oldud küll. Mul on aastaid tagasi katkemine olnud, mis algas väga suure valuga. Seekord oli lihtsalt nii, et ükspäev oli väga paha kontoris istuda, mitu tundi oli äärmiselt kehv olla. Ja korra olid paremal all samasugused kõverasse kiskuvad tuiked nagu rasedusega olid. Lootsin ise pigem, et hakkavad päevad. Lõpuks hakkasidki, aga kestsid tavalise 5 päeva asemel 15 päeva, mitte küll suure verehulgaga, aga mitte ka vähe, lõpuks tuli mingi suur klomp ka, siis jäid vaikselt järele. Mingeid valusid ei olnud. Ühtki testi ei teinud, aga arvan, et ju vist ikka katkemine. Või peaks sellega kaasnema suurem valu?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!