Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
üheöösuhea
 
minamina 07. november 2017, kl 20.53
Olin üheöösuhtes neiuga, kes väidetavalt jäi rasedaks. Olen korduvalt üritanud saada tõestusmaterjale tema raseduse kohta, kuid igakord on mingi ettekääne. Vahekorras olles oli taaskord väidetavalt neiu pillide peal. Enne vahekorda sai räägitud kaitsevahenditest ning temalt minule tuli selline lause "Ära muretse ma olen pillide peal". Nh kui uudist kuulsin, siis loomulikult läks ütlemiseks. Siis kuulsin temalt sellist lauset "Ma alles alustasin pillide võtmist, ma ei teadnud et need kohe mõjuma ei hakka, Anna andeks!!!!". Ausalt öeldes mind vapustas see kõik ikka meeletult, et kelle otsa ma sattunud olen. Mõned päevad hiljem tuli temalt juba lause "Ma olen kolm aastat pille võtnud, varem sellist asja pole juhtunud". Ma täesti tõesti ei tea , mida teha. Mida uskuda mida mitte, kuna ta ju ei näita mulle reaalseid fakte. Samuti olen pakkunud , et viin ise arsti juurde, et kuulda otse arstilt. Alkselt oli nõus ja siis järgmine päev kui minek oli, et tema ei tule kuhugi...nagu wtf....Kas tõesti osad naised sellised ....pole vist õiget sõna selle jaoks. Lisaks sai räägitud siis abordist juhul kui ta peaks siis olema. Kord tuli ,et teeb aborti ja siis jälle kindlalt et tema ei tee aborti jne. Ma selgitasin talle, et lapse saamine selliselt pole õige. Ma ei tunne selle naise vastu mitte midagi ja pole ka plaanis last saada veel nii pea, kui endagagi raskusi. Ah jaa lisaks sain teada , et tal veel kaks last...nagu aru sain isasid pole. Ise olen mõelnud selliseid varjante, et ta tahab mind lihtsalt kinni hoida sellise valega, sokutada kellegi teise põngerjat või lihtsalt ei suuda inimene reaalselt mõelda sellises olukorras, isegi kui ta siis peaks rase olema. Ma ütlesin talle korduvalt, et mina seda last ei taha ja mind enda külge ta ka selle lapsega ei klammerda. Ütlesin, et kas sa tahad järgmist last õnnetuks teha, mille peale tuli, et see teeb teda õnnelikuks....ilmselgelt ütlesin kuivõrd isekas ta on mõeldes ainult iseendale. Mul reaalselt viskas lõppuks üle ja ütlesin otse, et mina ei taha temast elusees enam midagi kuulda ja minuga ärgu arvestagu selles olukorras. Siis tuli vastuseks, et läheb omal jalal kohe järgmine päev ja teeb asja ära. Noh nüüd siis ootan vastust, et kas ta siis käis või mitte. Igastahes minule tundub kõik see jant kahtlane ja oleks tore kellegi võõra arvamust kuulda. See neiu ei ole normaalne minu arvates.
 
Daa 10. november 2017, kl 19.55
Üheöösuhtes ja ilma kummita... See võib lõppeda halveminigi kui lapsesaamisega.
 
Daa veel 10. november 2017, kl 19.59
Et siis sinu meelest on kummita seks ja sellejärgne abort täiesti normaalne asi? Ei tunne üldse sulle kaasa, ise sa selle jama endale kaela kutsusid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!