Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Rasedus või ei?
 
Emma 25. jaanuar 2018, kl 00.31
Tere tere!!
Enne kui siin osad tulevad kohe küsima et miks ma testi ei tee siis kell on 00.25 ja üldse eipraegu taha kohe uni peale tulla... nimelt siis..
Juba nädal tagasi umbes kaks ööpäeva käis pidevalt pea ringi, isegi une pealt (ärkasin öösel sellepeale üles), nüüd siis nädal hiljem on eilsest saadik alakõhus selline pitsitav või torkiv tunne(mis võib olla ka sellest et sikutasin eile ka üht rasket eset) aga samas selline väike kahtlus on ikka.. tujukas olen küll viimaselajal olnud, ja no väsiõus ka aga väsimust saab seletada ka sellega et mul on varemalt aneemia olnud ja rauatablette söönud. Nüüd enam pool aastat mitte.. kõhus nagu mullitaks vms... päevad lõppesid alles 4päeva tagasi. Olid täiesti tavalised.

Pigem vist otsin lihtsalt julgestust teilt :) ette tänades..
 
m 07. märts 2018, kl 17.26
päevad olid 4 päeva tagasi ja kõhus endiselt valud? miks arvad, et rase oled kui päevad just olid?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!