Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
SOS pillid ja nende toime
 
Piiru 17. veebruar 2018, kl 15.10
Tervist!

Minu probleem seiseb selles, et olin kutiga vahekorras, kuid kondoom purunes. Kutt minu sisse ei tulnud ning orgasmini asi ei jõudnud. Samas pole me kumbki kindel, kaua me purunenud kondoomiga vahekorras jõudsime olla. Järgmise päeva hommikul ei läinud asi küll seksini, kuid kutt pani enda suguti (kondoomita) mulle tuppe, aga kaugele ei jõudnud, sest tõmbusin tagasi. Samas võis sellest täitsa piisata.... Küsimus seisebki selles, et kui võtsin hommikul SOS pilli, siis kas pole mitte tingimuseks, et pill aitab vaid ÜHE kaitsmata vahekorra puhul. Samas minu puhul oli enne SOS pilli võtmist KAKS kaitsmata vahekorda (hommikul polnud küll otseselt vahekord, kuid eelsperma vöib samuti rasestada, isegi kui suguti ei lähe sügavale tuppe). Kas see tähendab, et SOS pill otseselt ei vöinudki toimida? Kui suurt rolli mängib siinkohal see, et samal hommikul, kui mehe suguti hetkeks tupe "uskest sisse" sai, algasid mul päevad? Kas see teeb rasestumise vähetõenäolisemaks?
 
Abiks äkki 20. veebruar 2018, kl 01.02
Kui sos pill ei olnud võetud kauem kui 72 h möödudes kaitsmata vahekorrast siis peaks toimima olenemata mitu vahekorda oli. Aga vastates sinu küsimusele et kui päevad algasid siis on tõenäosus väiksem, siis kahjuks nii ei ole, rasestuda võib ka päevade ajal :) aga jäta meelde et sos pill ei pruugi töötada igakord, niiet kahtluste korral tee peagi test ja saad vastuse :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!