Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
OLEN RASE? Millal umbes test teha?
 
Noor neiu. 20. veebruar 2018, kl 20.45
Viimasest vahekorrast on möödas 6-7 päeva. Millal umbes oleks õige aeg testi teha? Mul oli 5ndal ja 6ndal päeval (peale vahekorda) peavalu ning halb olla, söögi isud tulnud, rohkem sööma hakanud, kas see võib olla rasesdumisest?
 
m 07. märts 2018, kl 17.22
Millal viimased päevad olid ja kui pikk on keskmine tsükkel?
kui vahekord oli 11-14 päeva pärast päevade alguspäeva ja tsükkel umbes 26-28 päeva, siis mine apteeki ja osta eriti varajane test, millele on märgitud tundlikkus alates 5 hcg-d ning testi võid teha umbes nädal enne ärajäädavaid päevi ( tsükkel on 4 x 7 päeva näiteks, 1.nädal sellest olid päevad, 2.nädala lõpus toimus vahekord, 3.nädalal võid teha juba testi. 4.nädalal kui päevad on juba ära jäänud, annab test suurema tõenäosusega õige tulemuse). 4.nädalaks peaks hcg juba vähemalt 5 olema, 3.võib ligikaudu 5 olla ning tundlik test näitab õrnalt roosat triipu.)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!