Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Kas päevi saab edasi lükata?
 
Leenu 04. märts 2018, kl 11.34
Olen 11.a päevad algasid väga vara ja juba väga tahaks teada kas saab kuitagi päevi edasi lükata ,olen kuulnud et stress,beebipillid,tavaline soevesi või soesidruni mahl ajtavad päevi edasi lükkada ise ma ei tea et kas naad ajtavad aga tahaks midagi lihtsamad proovida aga mitte pille tahaks midagi naturaalseld kas keeki teab mingid lihtsamad metootikud.
 
Proovi kui tahad 05. märts 2018, kl 15.43
Tere! vast see ei ajta aga vb kui sa kaalud palju 48kg siis siis sa saad 2-3kg ära kaotada siis kui sa hakkad kaaluma 45-46kg siis sul päevi ei hakka tavaliseld kui laps kaalub 48-51kg siis päevad tulevad siis nagu keha areneb siis nagu on aeg aga kui sa hakkad kaaluma 45-46 siis nagu pâevad ei saa tulla ise ma olen 12 ja ma kaalub prg 46 ja mul pole neid algul ma ise jah kaalusin 48kg sest mulle ei meeldi pâevad ja siis uurisin välja ja siis ma olengi prg 46kg siis see tõesti ajtas et jah edu sulle kui tahad proovida
 
m 07. märts 2018, kl 17.38
suhteliselt hea kommentaar :D
võta paar koma ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!