Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Millal näitas rasedustest positiivset tulemust?
 
hh 31. mai 2018, kl 12.20
Neid arutelusid siin juba leidub ka, aga algataksin veel ühe teema. Millal peale oletatavate päevade algust rasedustest positiivset tulemust näitas?

Lõpetasin aasta alguses pillide võtmise ning peale seda tsükkel olnud üpriski regulaarne (28-30p), nüüd on aga juba tsükli 35. päev, aga päevadest ei ole märku. Rasedustestid näitavad negatiivset. Mitu nädalat on rinnad ka väga tundlikud olnud. Nädal enne oletatavaid päevi 2 päeva määris pruunikalt.
 
Kats 21. juuni 2018, kl 03.07
Minul näitas test positiivset 6 päeva peale viljastumist. Triip oli muidugi õhkõrn aga aina tugevamaks läks. Olen ka kuulnud lugusid, et test ei olegi näidanud. Aga raseduse alguses peaks hcg suhteliselt ruttu tõusma ja peale tsüklit kindlasti näitama kui ei ole tegu väga varakult peetunud rasedusega mis iseenesest lõpuks päevadena välja langeb. Minu soovitus oleks arstile aeg panna.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!