Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Päevi pole, test negatiivne
 
Külaline 30. jaanuar 2019, kl 11.00
Tere, tean et siin neid teemasid palju, aga kõik ca 5-10a vanad. Muidu ka tsükkel ebaregulaarne, vahel 24p, 25p, 28p jne. Viimane oli 29p, nüüd juba 33s päev aga päevadest ei mingit märki. Tegin kaks testi erinevatel päevael ja mõlemad negatiivsed. Kondoomi oleme kogu aeg kasutanud ja ise ei ole küll märganud , et oleks katki läinud v läbi v maha tulnud. Samas praegu ka pingeline aeg, palju eksameid jne, äkki sellest? Õnneks sain kohe nädala pärast naistearsti aja ka, aga mõtlesin et uurin siit ka, mida teised arvavad. Tavaliselt enne päevi kõht jubedalt valutab ja rinnad vahel hellad, aga praegu ei midagi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!