Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Kummiga rasedaks?
 
Air 31. jaanuar 2019, kl 21.10
Detsembri keskel kummiga vahekord, peale mida olid ühed lahjad päevad, järgmised päevad olid vist vaid paar päeva, nüüd jaanuari lõpus on hakanud iiveldama, kohvi juues ajas ükspäev päriselt oksele ja haisud-lõhnad ajavad aeg-ajalt väga iiveldama. Mõtlesin, et mis pagana maohädad siis nüüd. Pole kordagi mõelnud, et kondoomiga võiks rasedaks jääda, aga nüüd hakkasin mõtlema, et päris raju seks oli ja mees oli joonud ka. Pani kummi peale ja rohkem ma ju ei vaadanud ka. Oli ikka lõpuni peal, tundus.
Täpselt poolteist kuud vahekorrast ja iiveldus. No ei saa ju olla?!
 
Thea 16. veebruar 2019, kl 13.08
Ikka võib juhtuda, et kummist midagi välja tilgub ja võib rasedaks jääda. Eriti kui "raju seks" ja ei kontrollinud, kas kondoom lõpuni korralikult peal oli. Tee test ära...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!