Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Äkki keegi oskab aidata?
 
Miiaaa 12. aprill 2020, kl 18.46
Homme algab 7 rasedusnädal. See on minu esimene rasedus ja soovin väga seda beebit. Minu suur unistus on saada emaks. Algusest peale hakkasid mul alakõhuvalud(päevade valud, vahest läks tugevamaks ja võtsin no-Spas.)Nüüd kaks päeva pole enam olnud valu, aga eilsest tekkis ala seljavalu. Kas see on okei, et nii vara on juba seljavalu? Mul
Pole suurt kõhtugi ees et see valu peaks tekkima. Arstile saan alles mai algus. Aga kardan et midagi on valesti.
Olen juba mitu päeva jumal läbi omadega. Ei suuda midagi teha, söögiisu pole üldse aga sunniviisiliselt söön siiski midagi sest beebi peab ju süüa saama..söögihais hakkab ka jubedalt vastu, ise ei suuda enam üldse köögis kokata. Kuidas saada sellest väsimusest lahti? Ma ei suuda siin niimoodi päevad läbi lamada diivanil.
 
agapalunväga 13. aprill 2020, kl 14.37
Kõik täiesti normaalne. Rahu.

/ema 5 lapsele/
 
Miiaaa 13. aprill 2020, kl 15.54
Aitäh vastamast! Ja tähistamas :)
Helistasin perearstile ka täna et minna vereanalüüsi andma, aga kahjuks nad ei võta hetkel kedagi sinna, eriolukorra pärast.
Aga veel selline küsimus ka et kas see on okei kui tulevad sellised okse/luksud. Aga oksendatud ma pole. Millest need luksud tulevad? Just siis kui ma olen söönud ja vett joonud.
Kas oskate soovitada kuidas selle väsimusega toime tulla? Ma ei suuda kaua aega püstigi seista sest väsin nii ära ja pea hakkab ringi käima. Kodu segamini, tahaksin väga koristada aga ma lihtsalt ei jaksa...
eid_15049cc69a55ed 15. aprill 2020, kl 13.48
Kuula oma enesetunnet. Kui ei jaksa, loobud koristamisest ja pikutad.
Iivelduse ja oksendustunde vastu on igal vist oma nipid- minul aitas, kui mitte tõusma kiirustada, lamada ja juba voodis süüa n üks kuivik...alles siis tõusta. Ja iga rasedusega olid eri toidud, lõhnad jms mis ei sobinud st mida oli mõistlik vältida. Maohape suhu võib olla ka maolukuti probleem, tasub googeldada ja katsetada, mis endale sobib ja mis mitte.
Dominique Jaenine Renée BEDET 25. aprill 2020, kl 13.47
ISIKLIK LAEN

Aitame teid meie väga soodsate isiklike laenudega, maksate iga kuu kindla summa tagasi. Võtke meiega ühendust e-posti teel E-post: dominiquejbedet@gmail.com
Minu südamlikud tervitused
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!