Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Rasedus
Miks peale sööki on igakord nii?
 
Kadrix 27. aprill 2020, kl 21.25
Olen 9 nädalat rase. 6nädala lõpus hakkas iiveldama ja süda oli kohutavalt paha ja tekkis nõrkus, söögiisu kadus ära.
Olen ennast sundinud sööma sest beebi peab ju ka kuskilt vitamiine ja toitu saama. Igatahes mu mure on selline et kui ma söön siis mul hakkab nii halb ja selline tunne et hakkan oksele kohe( olen ka oksendanud mõned korrad ja just lõunaaeg. Ja hakkavad tulema krooksud/luksud. Mis selle vastu aitaks. Ausalt öeldes mul on juba hirm süüa, kuna kardan oksendada.
Nt eile lõunaajal sõin pannkooke sulajuustu-singiga( külmalt, sest soe toit ei lähe kohe üldse alla) ja kui esimese ära sõin tundsin et hakkab halb. Kuna olin tööl ja olin pausil üritasin rahulikult olla umbes nii 5 min ja sõin teise pannkoogi ära ja peale seda pidin kohe WC potti minema kallistama.
Kas kellegil on veel niimoodi olnud? Väga raske on tööl käia niimoodi. Kuna sõidan ka bussiga siis on igakord bussis istudes hirm et hakkan oksele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!